FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jojjjj preskup nam Redzic I Jovic,a hocemo za Diljevica 2 mil a Cimi otiso za 1,2. Ovo sve igraca mozemo dovesti za 300 hiljada eura plus neke bonuse
Samo Sarajevo
+1kanarinac je napisao/la:Jojjjj preskup nam Redzic I Jovic,a hocemo za Diljevica 2 mil a Cimi otiso za 1,2. Ovo sve igraca mozemo dovesti za 300 hiljada eura plus neke bonuse
Joj što smo Protića nogirali valjo bi sad .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ovako otprilike nasa uprava razmislja: ''Ma bolje je dovesti npr saida da sjedi na klupi i hoda po banjama i platiti to 200-300k, nego npr redzica koji ce biti milion puta korisniji a kostati pola od toga''..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ma Kallasi je Marcelo na lijevom boku za Kramara... Ja bi volio ovo vidjeti na terenu: Pavlović, Kadušić, Mihojević, Kova, Kallasi, Dzemicu, Emersona, Dulju, Harbu, Bekić Am, Benko.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ljudi imal ba igdje tih slika sa treninga jel se Delač gdje ukaz'o ?
Statistički najbolje bordo proljeće ove godine izgleda
Statistički najbolje bordo proljeće ove godine izgleda

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Besic je napisao/la:Joj što smo Protića nogirali valjo bi sad .

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
'ta će ovo bit' pa si uspio napisati post a da ne spomeneš amera bekićakanarinac je napisao/la:Jojjjj preskup nam Redzic I Jovic,a hocemo za Diljevica 2 mil a Cimi otiso za 1,2. Ovo sve igraca mozemo dovesti za 300 hiljada eura plus neke bonuse

1946
Mozel mi iko objasnit kako to da odjednom da ne znas izgledalo bi da je selju uzo milijarder i ulozio pare velike , jer osim akademije sto je plus ekipa nam je najlosija u zadnjih par sezona , ne spominju se nikaka imena Seljo vec potpisuje igrace za sljedecu sezonu a mora se priznat da su poslozili ekipu da nisu onoliko zaostali u proljece borili bi se za prvaka sve je tto realno onako kad gledas . Ne mogu da skontam , aj vratili smo dug skinuli ogromne plae sa ledja napravili akademiju i sad igramo sa prosjecnom ekipom i potrrosili smo ogromne pare na nake igrace koji nemaju mjesta na klupi sad. Gdje su sad Dino i ostali po tv u da nam objasne , sa je daljni plan , sa se radi . Ja sam majke mi mislio prosle godine dacemo dovest u par godina sljedecih neke nase zvjezde , pricalo se o nakom evropskom Sarajvu . Mislim znam ja da se slika moze sura okrenut al ovo je totalno nejasno da nakon onolikog medijskog eksponiranja obecanja nigdje nikog . Pa nije ta Evropa tolki bauk , Kazstanci Moldavci , Irci su bili tamo.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Hahaha samo da ne bude protiv Radnika igraoBitiSrcemVezan je napisao/la:'ta će ovo bit' pa si uspio napisati post a da ne spomeneš amera bekićakanarinac je napisao/la:Jojjjj preskup nam Redzic I Jovic,a hocemo za Diljevica 2 mil a Cimi otiso za 1,2. Ovo sve igraca mozemo dovesti za 300 hiljada eura plus neke bonuse![]()
Samo Sarajevo
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jašta će nego igrati, momčina je bila samo odmarana u BLkanarinac je napisao/la:Hahaha samo da ne bude protiv Radnika igraoBitiSrcemVezan je napisao/la:'ta će ovo bit' pa si uspio napisati post a da ne spomeneš amera bekićakanarinac je napisao/la:Jojjjj preskup nam Redzic I Jovic,a hocemo za Diljevica 2 mil a Cimi otiso za 1,2. Ovo sve igraca mozemo dovesti za 300 hiljada eura plus neke bonuse![]()

1946
- ElCartel11
- Kontakt:
A tek Puzi-guzi ala Evra za KramparaBesic je napisao/la:Joj što smo Protića nogirali valjo bi sad .

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sad znam na kog me je Duljević podsjećao.
Ko gleda GoT, znat će:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
E fkt lici na njuHigh je napisao/la:Sad znam na kog me je Duljević podsjećao.Ko gleda GoT, znat će:

Tačno liči ehehe
Trofiles sizon
Next season this time we'll be champion3s .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nesto nece da klikneHigh je napisao/la:Sad znam na kog me je Duljević podsjećao.Ko gleda GoT, znat će:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako nece ? Pritisni jače 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, Fudo, Hordas1990, N3R3D, napoleon72 i 75 gostiju.