FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Došlo vrijeme da se mi hvalimo svojom dijecom, a da Zeljovci kupuju kapitalce.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
ja bi prvi volio da mi finansiraomo svoj klub a ne da imamo tana. Njihova uprava je uradila za nekoliko mjeseci odlican posao, pogotovo sto se igrackog kadra tice. Budite realni malo.Memara je napisao/la:Sadakaši 1921 trenutno kupili sve medije u BiH da šire svoju propagandu i ovaj levatina koji ima lopovcica kao nick, ovdje hladno dođe da nam širi svoju mitomaniju. Naravno da je mnogo toga planirano iz njihove kuhinje. Lafo ponudili nama 400k za Dulju, a evo već drugi mjesec prose za stolicu.
Plači pič.ke koje su pobjegle sa 100% štrumfovskog foruma jer kako kažu Dino im "zabranio" prenos iz Turske. Eto koji su to bolidi bez obraza dolaze ovdje i dalje pišu, zaboravljaju da im trenutno ista uprava i dalje sjedi koja ih je levatila prošlu sezonu i za prenos iz Turske.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
A najveći problem što smo sad trebali bit dva koraka ispred svih u drzavi sto se svega tice, a ne samo finansija
Pričam ti realno, jer šta su to oni veliko postigli? Stevanović i Zahirović su prvo nas pitali pa onda za njih potpisali. Krpe i farbaju malo Grbavicu dok mi dižemo kamp. Traže sadaku od navijača. Kredit zvani Misimović i njima se svakako crno piše ako ne bude europe. Iskoristili priliku i euforiju sada ubijaju na propagandi preko medija isto kao naši prije 2 godine. 5 godina im se ništa u klubu nije dešavalo pa ih razumijem odakle im tolika euforija. I dalje smo mi ispred njih samo sto trebamo srediti naš igrački kadar i oni su ponovo donji u svakom segmentu kluba.
Sami smo krivi...sa svime sto smo dobili prije dvije i po godine(izmirenja dugovanja, izgradnja kampa, finansijska inekcija od vlasnika, generalni sponzor) trebali smo za kolo, dva matematički obezbijediti titulu i razmišljati o Evropi, potencijalnim protivnicima tamo i novim pojačanjima. Pustimo se želje, saveza, medija i ostalih, sami smo krivizlo87 je napisao/la:A najveći problem što smo sad trebali bit dva koraka ispred svih u drzavi sto se svega tice, a ne samo finansija

Naravno da smo sami sebi krivi i niko drugi. Budite spremni na dešavanja koja nas čekaju. Okrenimo se mi svi utakmici protiv Radnika.
Sastav za nedjelju:Pavlović ,Kadusic,Kovačević,Berberovic,Kramar,Radovac,Rustemovic,Duljevic,Bekic,Okic i Benko.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Redzic,Jovic,Memisevic,Obradovic,Kojic,Dzidic,Burekovic,Piric,Ordagic,Graovac,Kozulj i Dino Bevab iz Zagreba igrace koje treba za iducu sezonu pokusati dovesti iz nase lige mladi svi osim stopera Celika i neka jedan bude Cimirot,a jedan Duljevic i mi smo isplatili sve promasaje bataliti se vise igraca koji dodju u nasu ligu da igra fudbal preko kurca i da kafanci po gradu,i naravno ja bih doveo Saida pa on pred hordama nemoze lose odigrat.
Samo Sarajevo
Said će abd biti naše prvo pojačanje.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Prvu trojku obavezno!! Ekipa bi nam bila bar 20 posto bolja sa njima. Kao sto ti rece, mladi igraci zeljni dokazivanja, uz to su i ogromni talenti.kanarinac je napisao/la:Redzic,Jovic,Memisevic,Obradovic,Kojic,Dzidic,Burekovic,Piric,Ordagic,Graovac,Kozulj i Dino Bevab iz Zagreba igrace koje treba za iducu sezonu pokusati dovesti iz nase lige mladi svi osim stopera Celika i neka jedan bude Cimirot,a jedan Duljevic i mi smo isplatili sve promasaje bataliti se vise igraca koji dodju u nasu ligu da igra fudbal preko kurca i da kafanci po gradu,i naravno ja bih doveo Saida pa on pred hordama nemoze lose odigrat.
Na njih vrijedi dati pare a ne na prosjek iz srbije il hrvatske kao sto se do sad radilo!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ma nece borac pustit nama redzica i jovica nikad
Selam
Bi nam leg'o žuti Kramara protiv Radnika , a još bolje protiv Viteza. Mada bi najbolje bilo da crveni pokusa.
Bi nam leg'o žuti Kramara protiv Radnika , a još bolje protiv Viteza. Mada bi najbolje bilo da crveni pokusa.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja koliko znam Redzic je igrac Krupe na Vrbasu koji je posudjen Borcu ove sezone. Sigurno da bi se uz odredjeno obestecenje moglo s njima nesto dogovoriti. A strasan je igrac!zlo87 je napisao/la:ma nece borac pustit nama redzica i jovica nikad
-
- Kontakt:
ALMIR Bekic povrijedjen ,treba nam Kramar ,kako god to zvucalo .Besic je napisao/la:Selam

- VanCipelic
- Kontakt:
Redzic je preskup, nazalostkanarinac je napisao/la:Redzic,Jovic,Memisevic,Obradovic,Kojic,Dzidic,Burekovic,Piric,Ordagic,Graovac,Kozulj i Dino Bevab iz Zagreba igrace koje treba za iducu sezonu pokusati dovesti iz nase lige mladi svi osim stopera Celika i neka jedan bude Cimirot,a jedan Duljevic i mi smo isplatili sve promasaje bataliti se vise igraca koji dodju u nasu ligu da igra fudbal preko kurca i da kafanci po gradu,i naravno ja bih doveo Saida pa on pred hordama nemoze lose odigrat.
Jovicu istice ugovor ali po nekim mojim saznanjima, dogovorio sa listicom
Memisevic ima jos ugovora ali bi mogli nekako izvarijantisat i on bi trebao da bude prioritet br1
Obradovic nam ne treba, imamo i previse napadaca,
Kojic, solidan prijeldog
Dzidic, ne vjerujem da bi on dosao, vratio se u Celik da zavrsi karijeru
Burekovic, mislim da ce kod kona a i nije mi on nesto
Piric, Ordagic, Graovac, Kozulj, nemoguce misije
Dino Bevab, odlican prijedlog, par godina ga prizeljkujem, mogao bi se on dovesti, za Burekovica space-shutle...
jedino ako raskine ugovor hahahahaReufHerco je napisao/la:Ja koliko znam Redzic je igrac Krupe na Vrbasu koji je posudjen Borcu ove sezone. Sigurno da bi se uz odredjeno obestecenje moglo s njima nesto dogovoriti. A strasan je igrac!zlo87 je napisao/la:ma nece borac pustit nama redzica i jovica nikad
Ne treba, imamo Kallasija ili nekog juniora koji ne može odigrati gore od ovog koliko god se juniorima pripisivalo neiskustvo , bolje je nemati iskustva i igrat' nego biti panj nemati iskustva i igrat . Lik je halo ba ide klizeći Maletiću promaši i njega i loptu stadion tribine cijeli svijetbordobijeli je napisao/la:ALMIR Bekic povrijedjen ,treba nam Kramar ,kako god to zvucalo .Besic je napisao/la:Selam
Bi nam leg'o žuti Kramara protiv Radnika , a još bolje protiv Viteza. Mada bi najbolje bilo da crveni pokusa.![]()
![]()

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Mi nesta hocemo,a ne mozemo dovesti igraca iz druge lige jer nam je preskup 

ja bih poceo gurat rastodera u prvi tim, zasluzio je momak..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.