FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 08 apr 2016, 18:55

Mnogi ovdje kivni na Ahmetovica i njegovu realizaciju, ali njegova statistika govori suprotno i dokazuje koliko je doprinjeo Slobodi:
PL BiH - 22 utakmice = 9 golova i 7 asistencija (dakle, 22/16)
Kup - 5 utakmica = 3 gola (dakle, 5/3)

Pametnom dosta. Da je mogao u par navrata postici gol, mogao je i morao, pogotovo kad izadje sam ispred golmana, ali i pored toga njegov ukupni statisticki index je izvanredan.

Nego, posto je Azmir pristao na ovakav reprogram na 3 godine, mora da je titula skoro pa sigurna. Jer sama titula i pretkola ce otplatiti godisnju ratu, u najmanju ruku. Sve ostalo, prodaja karata, tv prava prenosa, novi sponzor(i), barem jedan transfer bi mogli pokriti sve ostalo potrebno za nastavak sezone,. Logicno da ce i Azmir tu uletiti kesa, ali za sami pocetak ne bismo morali brinuti, kao i nekom kvalitetnom pojacanju.

PS. Mramor i ostali navijaci Zelje, odlazite sa teme ili cu poceti prijavljivati vase postove. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 08 apr 2016, 19:02

@sloboda72 jesi pesimista i smor kralju nema dalje od tebe.

Isto kao da ti je stalo samo do ovog jbnog foruma i da čekaš kiks pa da ovdje likujes kako si bio pametan.

Odmori malo prošetaj lijepo je vrijeme opusti se malo

Šta čeka ovaj admin skidaj ovog mramora odavde :rol: :rol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 08 apr 2016, 19:06

Pa ovaj projekt stadiona izrada i tribina bi trebala biti malo jeftinija nego sto je planirano posto je tvrda podloga i temelji nece trebati kosto su planirali planiraju da betonske radove sve zavrse ove godine i postave stolice naj skuplji su unutrasnji radovi finese to pa vidjet cemo hocel biti sta a sutra ja zadovoljan sa 1:0 da ahmetovic pogodi :)

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 08 apr 2016, 19:10

sviunapad1010 je napisao/la:@sloboda72 jesi pesimista i smor kralju nema dalje od tebe.

Isto kao da ti je stalo samo do ovog jbnog foruma i da čekaš kiks pa da ovdje likujes kako si bio pametan.

. . frajeru, smanji doživljaj . .... koji si sad ti . .

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 apr 2016, 19:12

sviunapad1010 je napisao/la:@sloboda72 jesi pesimista i smor kralju nema dalje od tebe.

Sloboda72 i jeste pametan i ucen covjek, daleko stariji od nas i sa daleko vecim stazom na Tusnju i upuceniji u zbivanja oko kluba, samo sto ima neko svoje vidjenje stvari i skeptican po nekim pitanjima. U jednu ruku i razumljivo, kada pogledas sve godine unazad patnje, lazi i malverzacija, praznih obecanja, euforije i prodavanja utakmica... ali sigurno da zeli titulu koliko i svi mi, ako ne i vise. I ja sam bio misljenja da trebamo halaliti kup jos protiv Sarajeva i fokusirati se na prvi titulu u historiji kluba, ali nakon 2 utakmice sa Sarajevom svi smo vidjeli koliko smo jaki i da mozemo se boriti na 2 fronta pa sta bude, vjerovatno i dalje sa vecim fokusom na ligu i pametnom igrom u kupu, bez srljanja i ho-ruk.

Vidjecemo narednog mjeseca na cemu smo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 08 apr 2016, 19:15

**** vas više 1:0, da se moram patit na tribinama, valjda smo zaslužili da nekoga ispratimo sa petardom, a ove dobojlije su na to sazreli... valjda nam konačno pročepi realizacija, šansi ćemo siguran sam imati!

Sloboda - MDK 5:0 (Zeba x2, Ahmet x2, Ordaga)

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 apr 2016, 19:21

Ja "gazim" duboko šestu deceniju života.
Očekivati titulu preko 40 godina( u sezoni 76/77 bili smo najbliže) i biti joj bliže no ikada.Ja se ne bih kockao .Hvala lijepo "optimista".
Ja volim FK Tuzla City

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 08 apr 2016, 19:22

Tuzlak04 je napisao/la:

Da ti bi znati..

Uglavnom nikad pesimista i nikad neću biti, vratite malo unazad kad smo igrali protiv veleža šta su neki pisali u toku utakmice s vezom veze nemaju i odmah im ništa nije dobro.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 08 apr 2016, 19:28

sloboda72 je napisao/la:

Ja "gazim" duboko šestu deceniju života.
Očekivati titulu preko 40 godina( u sezoni 76/77 bili smo najbliže) i biti joj bliže no ikada.Ja se ne bih kockao .Hvala lijepo "optimista".
Sve poštujem samo dajte malo više pozitivne energije i sve najj. Meni je kockanje ne napasti obje titule jer su veće šanse da ćemo uzeti jednu minimalno.

Da predamo selji koje su to garancije da ćemo uzeti prvenstvo, ja bi odmah to sad potpisao. Ipak mislim da su veće šanse da dođe titula u Tuzlu ako napadnemo na dva fronta samo mudro što Husref itekako dobro zna.

Dajte malo više povjerenja i optimizma i da slavimo na kraju aBd duplu krunu.

Sutra 2:0 riješiti u prvom da se ne trošimo i idemo dalje

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 08 apr 2016, 19:35

sviunapad1010 je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:

Da ti bi znati..

Uglavnom nikad pesimista i nikad neću biti, vratite malo unazad kad smo igrali protiv veleža šta su neki pisali u toku utakmice s vezom veze nemaju i odmah im ništa nije dobro.
. . . ti nemaš godina, koliko sloboda72 ima staža na Tušnju. Frajer je prošao mnogo toga i ima pravo biti kako hoće. Koji si sad ti da nekom govoriš kako treba biti. Očito si mlad i neke stvari nisi prošao. . .neki poslije toliko godina razočarenja, nisu više naivni . . .

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 apr 2016, 19:36

NKMramor je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Doći će ti Mušija,on je igrao za vas.
Ukratko, navijač, fan Slobode, nazovi me kako hoćeš. (Možda me i znaš...) Avatar (ovo plavo što visi lijevo već 20 dana i bode oči svima), opkalada koju sam izgubio nakon poraza Slobode od Željezničara. ;)
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

AdmirLav
Kontakt:

Post Postao/la AdmirLav » 08 apr 2016, 19:50

jubilarna 5000-ta stranica.

Naprijed Slobodo !
Sloboda je cijeli život moj !

AdmirLav
Kontakt:

Post Postao/la AdmirLav » 08 apr 2016, 19:53

Sloboda je cijeli život moj !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 apr 2016, 20:17

sviunapad1010 je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:

Da ti bi znati..

De nam pojasni kako stoje stvari.

Ps.dosle kritike do Musemica :rol:
Sloboda72@
Samo deri majstore "zakacimo"se i mi,ali mi znamo zasto je to takoBolje kuknjava prije bitke i pobjeda nego lizanje rana nakon poraza.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 08 apr 2016, 20:21

Ne znam da li je iko prolazio danas korzom, i da li je upratio da se radi na prostorijama gdje je bio nike shop i ona prostorija prije mozaika.. Znaci moglo bi biti nesto vezano za nas.

Druga stvar sto me kopka jest to da ne idem na utakmiice i da ne pratim ligu ne bi znao da sloboda sutra igra uopste... Atmosfera slaba, isto kao neka nezainteresovanost.. Nadam se da ce me sutra broj na tribinama demantovat...

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 08 apr 2016, 20:31

tzmalisa je napisao/la:Ne znam da li je iko prolazio danas korzom, i da li je upratio da se radi na prostorijama gdje je bio nike shop i ona prostorija prije mozaika.. Znaci moglo bi biti nesto vezano za nas.
slika

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 08 apr 2016, 20:33

sloboda72 je napisao/la:
Pozitiva je napisao/la:Bice zanimljivo narednih desetak dana. Stoga ne bi bilo lose da se svi kolektivno opustimo, ostavimo se prepucavanja i okrenemo fudbalu. Mada, da budem iskren, ne smeta mi. Znate me bas lijepo nasmijat :-)

Mislim da je svima nama jasno da za titulu iz naredne dvije domace utakmice MORAMO osvojit 6 bodova. Eventualnom pobjedom protiv Sirokog bi manje vise osigurali Evropu. Dobro za tu utakmicu je sto ce se i Siroki trosit u kupu - nadam se vise od nas jer im je zrijeb naklonjen vise nego nama i oni jednostavno moraju 100% ici na kup.

E sad da se priblizim poenti. Iako sam ubjedjen da imamo najjaceg i najiskusnijeg trenera u ligu, nisam siguran da je "naucio" nesto iz prethodnog okrsaja u kupu sa Sarajevom. Ipak mislim da je protiv Zelje umor bio kljucni faktor naseg poraza u zadnjoj domacoj utakmici. Mislim da nema ekipe u ligi koja moze podnijeti taj ritam igranja jakih i odlucujucih utakmica svaka tri dana, a da ne opdne. E sad je pitanje da li se vrijedi u kupu opet istrosit i time rizikovat umor i kao posljedicu istog eventualno gubljenje bodova u ligi. Ukoliko bi prosli Zelju, opet bi nas cekao isti "problem".

Nekako me to bas kopka pa da vidim sta vi mislite? Liga, Kup ili na dva fronta ko Nijemci u kasnim tridesetim proslog stoljeca? :-)
Isključivo Liga prijatelju ,jer rizikujemo ,da ako zapnemo kontra seljobera, ostanemo i bez Lige i Kupa.Možda i bez Evrope.
Pa i ja to kontam. Mislim da je dosta realnije ici na to da dobijemo Mladost, Siroki i Olimpic, a u kupu nek odmara glavne igrace. A ako tu uzmemo 9 bodova titula nam ne gine. Jos nam raspored ide na ruku.
Nase naredne utakmice:
Sloboda - Mladost DK
Sloboda -Široki Brijeg
Olimpic Sarajevo - Sloboda
Sloboda - Drina Zvornik
Travnik - Sloboda
Naredne utakmice Zrinskog:
Zrinjski - Borac Banja Luka
Radnik Bijeljina - Zrinjski
Zrinjski - NK Vitez
Zeljeznicar - Zrinjski
Zrinjski - Velez Mostar

Ebo ba kup! Svakako se od nas niko ne sjeca osvajaca kupa u zadnje 3 godine... :D
A sad adio...

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 apr 2016, 20:39

Ps.dosle kritike do Musemica :rol:
Sloboda72@
Samo deri majstore "zakacimo"se i mi,ali mi znamo zasto je to takoBolje kuknjava prije bitke i pobjeda nego lizanje rana nakon poraza.[/quote]

Upravo tako" solinaš".
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 apr 2016, 20:47

Pozitiva je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Pozitiva je napisao/la:Bice zanimljivo narednih desetak dana. Stoga ne bi bilo lose da se svi kolektivno opustimo, ostavimo se prepucavanja i okrenemo fudbalu. Mada, da budem iskren, ne smeta mi. Znate me bas lijepo nasmijat :-)

Mislim da je svima nama jasno da za titulu iz naredne dvije domace utakmice MORAMO osvojit 6 bodova. Eventualnom pobjedom protiv Sirokog bi manje vise osigurali Evropu. Dobro za tu utakmicu je sto ce se i Siroki trosit u kupu - nadam se vise od nas jer im je zrijeb naklonjen vise nego nama i oni jednostavno moraju 100% ici na kup.

E sad da se priblizim poenti. Iako sam ubjedjen da imamo najjaceg i najiskusnijeg trenera u ligu, nisam siguran da je "naucio" nesto iz prethodnog okrsaja u kupu sa Sarajevom. Ipak mislim da je protiv Zelje umor bio kljucni faktor naseg poraza u zadnjoj domacoj utakmici. Mislim da nema ekipe u ligi koja moze podnijeti taj ritam igranja jakih i odlucujucih utakmica svaka tri dana, a da ne opdne. E sad je pitanje da li se vrijedi u kupu opet istrosit i time rizikovat umor i kao posljedicu istog eventualno gubljenje bodova u ligi. Ukoliko bi prosli Zelju, opet bi nas cekao isti "problem".

Nekako me to bas kopka pa da vidim sta vi mislite? Liga, Kup ili na dva fronta ko Nijemci u kasnim tridesetim proslog stoljeca? :-)
Isključivo Liga prijatelju ,jer rizikujemo ,da ako zapnemo kontra seljobera, ostanemo i bez Lige i Kupa.Možda i bez Evrope.
Pa i ja to kontam. Mislim da je dosta realnije ici na to da dobijemo Mladost, Siroki i Olimpic, a u kupu nek odmara glavne igrace. A ako tu uzmemo 9 bodova titula nam ne gine. Jos nam raspored ide na ruku.
Nase naredne utakmice:
Sloboda - Mladost DK
Sloboda -Široki Brijeg
Olimpic Sarajevo - Sloboda
Sloboda - Drina Zvornik
Travnik - Sloboda
Naredne utakmice Zrinskog:
Zrinjski - Borac Banja Luka
Radnik Bijeljina - Zrinjski
Zrinjski - NK Vitez
Zeljeznicar - Zrinjski
Zrinjski - Velez Mostar

Ebo ba kup! Svakako se od nas niko ne sjeca osvajaca kupa u zadnje 3 godine... :D
¸
Dodaj slobodno i 29,

SLOBODA-SARAJEVO
MLADOST-ZRINJSKI

i 30 kolo:
ZRINJSKI-SLOBODA
Ja volim FK Tuzla City

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 apr 2016, 20:49

DUPLA KRUNA :kralj:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Rimes87, VivaLaLiberta i 32 gosta.