Ne mogu da vjerujem sta pise ovaj svetastrana, mislim da nismo mogli vise gospodski se ponijeti prema ovim desavanjima koja vam se desavaju, niti jedne rijeci o tome ni iz sirih krugova naseg kluba, a kamo li uzih, al eto najlakse je raju pokusati obrlatiti da je Zeljo kriv sto je Azmir ono izjavio, sto je Dino krenuo kod sudija u svlacionicu i sve ostalo sto vam se desava.
I jos spominje portale, a i to se zna da je Dinin nacin poslovanja privolit odredjene medije da pisu onako kako zeli, i to je dokazano sad na zimu kad je platio istom ovom portalu prevoz i smjestaj u tursku, da ne prenose Zelju, nego samo Sarajevo, sto mi nismo nikad radili, nit nam je to nacin rada i razmisljanja..
A cinjenica je da smo mi jedini osteceni ako je ova prica istinita, al opet niko nista ne izjavljuje, ne potpaljuje vatru, a zna se da bi vasi iz uprave voljeli da mi malo dodamo, pa da mogu na nas prebacit..
Jedna je istina, i nama se prosle god slicno desavalo, raja pocela na stadionu UPRAVA NAPOLJE i fino Gredic podnese ostavku (iako potpuno nepotrebno, mnoge stvari koje sad nam se dobre desavaju, on je pokrenuo), ali raja se smirila, malo rezultati, malo pozitivna prica i okrene se na bolje,
A sad vi skontajte, cim se ovo ovoliko zatalasalo, trebao je Dino podnijeti ostavku- da razlog navede losa atmosfera u i oko ekipe koja se bori za titulu, a da ce se pravnim putem ici u rjesavanje situacije.
Ne on ceka da ga raja max zamrzi, pokusava sa ovim nekim likovima na forumu da prebaci krivicu na Zelju, a u svemu tome Sarajevo gubi..
Ali zasto bi Dino podnio ostavku, kad zna da ne moze naci bolji posao, radno vrijeme proizvoljno, putovanja, upoznavanja bitnih ljudi, itd.. a ne razmisljanje o napredku vlastitog kluba..
Pravo je poredjenje Gredic i Dino..
Izvinite na nesto duzem postu i respektujte projekat trening centra, jer je zaista dobar projekat, veoma mi je drago da se krenulo sa trening centrima, jer ce i moj klub prije napravitu vlastiti, kad ste vi vec to realizovali..
Zivjeli..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.