Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
veceras odlicno odradjuje pasove
airball -.-
vise odlicna asistencija, nego airball
joj kako me nerviraju ovi ameri
prvo, ono iza kosa, oni ljudi sto bi trebali da zbune onoga ko suta slobodna, pa ko bi sebi ono dopustio. FUJ
Drugo, cuj o phoenixu "bad teams are bad for a reason", pa ni mrvice postovanja, to nigdje drugo nema
prvo, ono iza kosa, oni ljudi sto bi trebali da zbune onoga ko suta slobodna, pa ko bi sebi ono dopustio. FUJ
Drugo, cuj o phoenixu "bad teams are bad for a reason", pa ni mrvice postovanja, to nigdje drugo nema
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
zato se nadam da će ih dobiti sad, odvratna ova dvojica komentatora haostheKuPuS je napisao/la:joj kako me nerviraju ovi ameri

#Ynwa
imat' ce ovdje Tele sut za pobjedu, pazite sta vam kazem
26 poena Mirzoni je metno
Paaa nije normalan čovjeek!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Bravo majstore

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
[youtube]https://m.youtube.com/channel/UCmJen5_cQofZXbtzulZj9MQ[/youtube]
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Mirza. Čo'ek mašina 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
lumani je napisao/la:![]()
Masina...Nadam se da ostaje u Sunsima,uz bolji i jaci ugovor.

Suns General Manager Ryan McDonough says the Suns will try to bring Mirza Teletovic back next season. Says there is mutual interest.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Mozda zbog cinjenice sto zele da ga ostave u phoenixu, mu sad daju i minute i prostor za igru..
Hoce da ga namame
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hoce da ga namame
Pametan je Mirza, odabrat će ono najbolje po njega.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Docekali smo to da je 26 poena naseg igraca u NBA najnormalnija stvar
Legendo!
Jos samo da sa repkom izboris pa barem drugi krug, pa da Jablanicu preimenujemo u Mirzino 

Cisto sumnjam da je to, Watson ga jednostavno gotivi i vidi u njemu go to scorera sa klupe, to se vidjelo od prvog dana. Samim time Mirzina minutaza kao sestog igraca je ocekivana.Sapce je napisao/la:Mozda zbog cinjenice sto zele da ga ostave u phoenixu, mu sad daju i minute i prostor za igru..
Hoce da ga namame
Ja sam za ostanak u Phoenixu samo ako Watson ostane kao trener, a to nije bas sigurno da ce se desiti. Ako dodje novi trener, sve moze biti drugacije.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Chinaglia je napisao/la:sasvim slucajno sam sacuvao sliku hehe_dreamer_ je napisao/la: Bitno je da odrzi ovaj prosjek do kraja, def je jedan od boljih sestih igraca u ligi ove godine, a o post all star periodu da ne pricamo.

Nadam se da ce i u ove preostale tri tekme odigrati ovako pa da navuce na 12 poena prosjek u citavoj sezoni. steta zaista za ona prva 2 mjeseca, ali mu je ocigledno trebalo da se opusti, a ni hornacek nije bas mnogo pomogao sa svojim shupackim stavom prema njemu.
off topic on:
da nisi mozda bio sa aereals u autoru gledao tekmu protiv luksemburga, vidio sam neki par i odmah pomislio na vas dvoje

off topic on
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma sta europsko, hocemo i Olimpijadu a ni Svjetsko nije na odmet.0oo0 je napisao/la:Ako ne osvojimo Evropsko s Mirzom, necemo ga nikad ni osvojit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.