BTW
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Čestitke ljiljane! Sad idemo još više utvrditi rekord.
BTW
BTW
Čestitke, Mirza! Samo naprijed.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ima jos 4 utakmice da jos vise podeblja ovaj ucinak i jos vise oteza rekord za sustici svima u daljoj buducnosti 
Bravo Mirza zemljace, svaka cast !

Bravo Mirza zemljace, svaka cast !

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Odlican u prvom pol, tanak u drugom, ali nije ni bitno, mozda su i namjerno fulali radi tankiranja, ko zna. Bitno je da odrzi ovaj prosjek do kraja, def je jedan od boljih sestih igraca u ligi ove godine, a o post all star periodu da ne pricamo.
Posto su ameri inace freakovi za statistiku, ovaj rekord ce mu sigurno jos malo dignuti rejting i cijenu na trzistu, nadam se da ce na ljeto donijeti pravu odluku i zavrsiti u timu gdje necemo u oktobru morati da se ponovo hvatamo za glave i cekamo hoce li dobiti 20 minuta ili ne.
Posto su ameri inace freakovi za statistiku, ovaj rekord ce mu sigurno jos malo dignuti rejting i cijenu na trzistu, nadam se da ce na ljeto donijeti pravu odluku i zavrsiti u timu gdje necemo u oktobru morati da se ponovo hvatamo za glave i cekamo hoce li dobiti 20 minuta ili ne.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
sasvim slucajno sam sacuvao sliku hehe_dreamer_ je napisao/la: Bitno je da odrzi ovaj prosjek do kraja, def je jedan od boljih sestih igraca u ligi ove godine, a o post all star periodu da ne pricamo.

The Suns are interested in brining back Mirza Teletovic, according to general manager Ryan McDonough.
McDonough said there is mutual interest in keeping Teletovic in Phoenix, so it would be an upset to see him leave the desert for greener pastures after the season. Despite coming off the Suns bench, Teletovic is averaging 15.1 points, 5.5 rebounds, and 2.6 three-pointers since the All-Star Break and is worth starting in all fantasy leagues at this point.
McDonough said there is mutual interest in keeping Teletovic in Phoenix, so it would be an upset to see him leave the desert for greener pastures after the season. Despite coming off the Suns bench, Teletovic is averaging 15.1 points, 5.5 rebounds, and 2.6 three-pointers since the All-Star Break and is worth starting in all fantasy leagues at this point.
upravo sam htio to da napisem
pa, neka saceka i druge ponude, pa neka analizira, uglavnom, nema zime, samo neka je trazen
pa, neka saceka i druge ponude, pa neka analizira, uglavnom, nema zime, samo neka je trazen
Ja licno bih volio da ostane u sunsima zbig repke. Tu se vec navikao izgradio ime status, ne mora se nanovo dokazivati a iduce sezone ce biti bolji sigurno nego ove. Mlada su i potencijalna ekipa.
Kako je lijepo vidjeti da naš igrač nije tu samo da popuni mjesto, nego da igra neku bitniju ulogu u najjačoj ligi svijeta. Oborio rekord i ostavio trag koji sigurno će dugo vremena biti tu.
Što se mene lično tiče, neka ga tu gdje jeste, bitno je da on dobro igra. Ne znam kakva bi minutaža bila u nekim boljim klubovima, ali ako ovako nastavi, nema zime za njega.
Što se mene lično tiče, neka ga tu gdje jeste, bitno je da on dobro igra. Ne znam kakva bi minutaža bila u nekim boljim klubovima, ali ako ovako nastavi, nema zime za njega.
Idemo abd jos jednu 20 plus partiju
koja glupost jbte, moras se ganjat sa ovim flash streamovima 240p ko prije 5-6 godina, sta bi sa onim hd kanalom s pocetka sezone?
udvajaju ga,natrpo Hardena prosli put u postu i sad pomaganje odmah dolazi
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
kako igraju lošu odbranu to je strašno
Mirza 2/2 za 3 poena , bravo majstore
Mirza 2/2 za 3 poena , bravo majstore
#Ynwa
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
-