Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
molotovljev
Postao/la molotovljev » 07 apr 2016, 21:43
joker90 je napisao/la:ko je istina da je Ibraković kao predstavnik FK Sarajevo premirao Slobodu u utakmici protiv Mladosti, postavlja se pitanja
zašto baš tu utakmici?! Mogli smo vidjeti da su mnogi dočekali taj trenutak 'istine' da još više doliju ulje na vatru i tako
rasplamsaju vatru, kojom bi se trajno opeklo Sarajevo. Njihov jedini argument u toj priči i povezanost sa ovom utakmicom
je NK Vitez. Međutim, moje mišljenje je, da je Ibraković premiranjem Slobode, na taj način htio na neki način da kazni
FK Mladost, jer je ista ta ekipa, koja se u tom trenutku grčevito borila za opstanak, dva kola ranije na Grbavica odigrala 'za raju',
odnosno za FK Željezničar, koji se uključio u borbu za titulu i bio jedini konkurent FK Sarajevo za osvajanje prvog mjesta.
Jarane pogledaj taj post gore o kojem sam govorio. Lik kaze da je Ibrak premirao Slobodu protiv Mladosti, kako bi kaznio Mladost sto se naguzila Zelji.

Pa ako tebi ovo ne granici sa retardacijom onda stvarno ne znam. Znaci premirali smo ekipe i bacali pare, samo da kaznimo druge! hahahahaha

Sok i nevjerica!!
Možda u ovom trenutku zvuči besmisleno, i siguran sam da to ne bi palo na pamet nikome iz Uprave, ali Ibrakoviću svakako da,
i to su njegove karakteristike...
Naravno, ti ne razumiješ to jer ti si trenutno na drugoj planeti. Uživaj, maratonac...
F.K.SARAJEVO
-
svetastrana
-
Kontakt:
Postao/la svetastrana » 07 apr 2016, 21:46
sve fino provjeris ako imas nekoga u klubu , vidjeces da je sve cista istina i da nisam slova dodao niti oduzeo...kada ti tvoj izvor potvrdi moje navode , pricacemo 24 h
usput , ugovor je i potpisan u situaciji kada se igralo iskljucivo po BH njivama , nije ni u naznakama bilo Borusije a znali su i tada kao i sada da nam je grupna faza misaona imenica.....
-
joker90
-
Kontakt:
svetastrana je napisao/la:sve fino provjeris ako imas nekoga u klubu , vidjeces da je sve cista istina i da nisam slova dodao niti oduzeo...kada ti tvoj izvor potvrdi moje navode , pricacemo 24 h
usput , ugovor je i potpisan u situaciji kada se igralo iskljucivo po BH njivama , nije ni u naznakama bilo Borusije a znali su i tada kao i sada da nam je grupna faza misaona imenica.....
Nemam nikog u klubu, zato tebe i pitam.
Bahati, bahati Željkan!
1946
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
joker90 je napisao/la:svetastrana je napisao/la:Joker ja ti tvrdim da je na djelu i te kakva zavjera na tjeranju nasih strateskih sponzora. Ako imas nekog u klubu provjeri ovu "teoriju zavjere". Ako budu posteni reci ce ti bas ovo..dusmani rade na tjeranju nasih sponzora i zato ovoliko hejtanje od strane medija , minimiziranje svega naseg a hale i ostale budalastine se dizu u nebesa. Ali prije svega , provjeri moje tvrdnje , pa da pricamo
Ko tjera nase strateske sponzore? Jedino ih mogu otjerati nasi losi rezultati, ostanak bez evrope i slicne stvari. Nece ti sigurno TA placati sponzorstvo da ga nosis na dresovima po Prijedoru, Doboju kod Kaknja i sl. pred 200 ljudi. Objasni mi ovo oko tjeranja malo vise i ko nam je najveci dusmanin?
Loš imidž kluba tjera strateške sponzore. A sve ove priče kvare imidž našeg kluba. Da li su samo priče ili ima nešto stvarno to trebamo pustiti da organi riješe. A u pravu je @svetastrana kada kaže da se mnogo o ovome priča po medijima, u redu jes interesantno, ali ima i bilo je i drugih interesantnih tema pa se pričalo dva dana.
I da.
svetastrana je napisao/la:Nama je sada najpotrebnije jedinstvo svih snaga u klubu sa onima van kluba.
U jednistvu je snaga, jel tako @joker

-
svetastrana
-
Kontakt:
Postao/la svetastrana » 07 apr 2016, 22:05
Kada se spin zavrti , kada se laz kroz 5-6 medija prikaze kao istinita i gotova stvar a u isto vrijeme odjekuje Uprava napolje , lahko je manipulisati nasim razmisljanjima a Boga mi i osjecajima. Gresaka je bilo , bice ih i kod narednih uprava. Bilo ih je kod "virsli" toliko da smo do dna dosli sa 6,5 mil KM duga (po raznim osnovama). Za neke stvari kapa im do poda , za neke ..im je haj ba vozdra ali u globalu , puno je vise pozitivnih stvari nego negative u zadnjih 2,5 god. Ali , dok je na sceno gnjida Goran Sumar , i dok hinjski filuje lazima i petljavinama , momke sa sjevera....jos dugo cemo tapkati u mjestu
-
visokohz
-
Kontakt:
E sjetim mu se najmilijih
-
FrancescoTotti
-
Kontakt:
Postao/la FrancescoTotti » 07 apr 2016, 22:12
A sta ako ostanemo bez ijednoga trofeja ove godine? u sezoni kad smo svi mi iskreni navijaci koji ZIVIMO za ovaj klub ocekivali da se izdignemo iznad ostalih, kad je i doslo vrijeme za to, kada je ostvaren prvi milionski transfer, kada smo mogli napraviti ekipu koja je morala bit Barcelona bar za jednu Mladost DK ili Rudar ...
Hoce li to otjerati sponzore?
Bacate mamac u prazno. Tacno je da su svi protiv nas i da nas niko ne voli, ali za svoj neuspjeh sami smo krivi .... !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
svetastrana
-
Kontakt:
Postao/la svetastrana » 07 apr 2016, 22:18
Samo pratite po portalima koji su se davno deklarisali kao nasi dusmani koliko puta i kada upotrijebe slogan "pisanje po sirotinji". Nije to stalno , nije to u bezze situacijama , nego je to uvijek u trenutku kada izgubimo neku tekmu a znaju da ce taj poraz ili X (ne vazno) izazvati buru naseg pljuvanja i nezadovoljstva. Taj vakum i taj trenutni kiks , koriste svim silama da nama "otvore oci"..tipa , do kada ce te trpiti ovu upravu i jos milion lazi. Ok , nicije nije za Ramazana ali zamolicu vrle novinare da napisu koji text o sakrivanju duga , o sudskim tuzbama bivsih igraca i trenera , o odlasku igraca sa evropske grbavice za 0 KM a njih je bilo minimalno 10 u zadnjih 6-7 god . Jel treba dalje nabrajati. Nikada necete vidjeti a ni cuti kako njih cerece mjesecima. zasto je to tako , pa valjda je svima jasno
-
joker90
-
Kontakt:
hilmo je napisao/la:
U jednistvu je snaga, jel tako @joker

Ne igraj se s mojom dobrotom @hilmo!
Bahati, bahati Željkan!
1946
-
Rinuka
-
Kontakt:
Za svo pljuvanje i hajku protiv nas, kriva je nasa nesposobna urava..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
svetastrana
-
Kontakt:
Postao/la svetastrana » 07 apr 2016, 22:23
FrancescoTotti je napisao/la:A sta ako ostanemo bez ijednoga trofeja ove godine? u sezoni kad smo svi mi iskreni navijaci koji ZIVIMO za ovaj klub ocekivali da se izdignemo iznad ostalih, kad je i doslo vrijeme za to, kada je ostvaren prvi milionski transfer, kada smo mogli napraviti ekipu koja je morala bit Barcelona bar za jednu Mladost DK ili Rudar ...
Bacate mamac u prazno. Tacno je da su svi protiv nas i da nas niko ne voli, ali za svoj neuspjeh sami smo krivi .... !
Sta si imao u trenutku potpisivanja ugovora npr sa TA. Nista , jel tako. Jesul oni to kontali da cemo za 2 god doci u situaciju da bar Balkan drhti pred nama...nisu jel tako. Sta mislis sto su potpisali ugovor sa nama , jel to zbog nekih xy buducih rezultata ili zbog nekoga koji stoji iza citave price zvana FKS. Po meni prije ce biti da je ovo drugo , jer smo mi za njih previse sitni i nevazni da bi se uvaljivali tolike pare za 3,5 god tek tako. Znaci , da nije bilo Tana , ne bi bilo ni velikog sponzora. Mislim na Tanovu lovu i njegov neki uticaj u tom svjetskom biznisu. Da nije tako , pa i Zvaljak bi imao TA kao sponzora. Da se ne lazemo i Uprava je tu odigrala vrlo vaznu ulogu i kapa im do poda , ali ipak prvo Tan i samo Tan
-
FrancescoTotti
-
Kontakt:
Postao/la FrancescoTotti » 07 apr 2016, 22:29
e upravo taj Tan ce im dat nogu na kraju ove sezone.
Jer njemu je u planu da FKS napreduje zar ne? A u ovoj sezoni mi smo i nazadovali!
I nemoj tih spinerskih 'uprava je dovela tana, ta, rjesila dugove'... qurac su oni!
-
Rinuka
-
Kontakt:
svetastrana je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:A sta ako ostanemo bez ijednoga trofeja ove godine? u sezoni kad smo svi mi iskreni navijaci koji ZIVIMO za ovaj klub ocekivali da se izdignemo iznad ostalih, kad je i doslo vrijeme za to, kada je ostvaren prvi milionski transfer, kada smo mogli napraviti ekipu koja je morala bit Barcelona bar za jednu Mladost DK ili Rudar ...
Sta si imao u trenutku potpisivanja ugovora npr sa TA. Nista , jel tako. Jesul oni to kontali da cemo za 2 god doci u situaciju da bar Balkan drhti pred nama...nisu jel tako. Sta mislis sto su potpisali ugovor sa nama , jel to zbog nekih xy buducih rezultata ili zbog nekoga koji stoji iza citave price zvana FKS. Po meni prije ce biti da je ovo drugo , jer smo mi za njih previse sitni i nevazni da bi se uvaljivali tolike pare za 3,5 god tek tako. Znaci , da nije bilo Tana , ne bi bilo ni velikog sponzora. Mislim na Tanovu lovu i njegov neki uticaj u tom svjetskom biznisu. Da nije tako , pa i Zvaljak bi imao TA kao sponzora. Da se ne lazemo i Uprava je tu odigrala vrlo vaznu ulogu i kapa im do poda , ali ipak prvo Tan i samo Tan
dzaba i tan i TA i svi ti milioni kad nase ublehe uniste ekipu, i naprave od nas jednog prosjecnog premijerligasa..da ne pricamo o srozavanju ugleda kluba sa ovim aferama itd..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
sekac
-
Kontakt:
svetastrana je napisao/la:Kada se spin zavrti , kada se laz kroz 5-6 medija prikaze kao istinita i gotova stvar a u isto vrijeme odjekuje Uprava napolje , lahko je manipulisati nasim razmisljanjima a Boga mi i osjecajima. Gresaka je bilo , bice ih i kod narednih uprava. Bilo ih je kod "virsli" toliko da smo do dna dosli sa 6,5 mil KM duga (po raznim osnovama). Za neke stvari kapa im do poda , za neke ..im je haj ba vozdra ali u globalu , puno je vise pozitivnih stvari nego negative u zadnjih 2,5 god. Ali , dok je na sceno gnjida Goran Sumar , i dok hinjski filuje lazima i petljavinama , momke sa sjevera....jos dugo cemo tapkati u mjestu
Zonzi **** od čovjeka mame mu se .......
Sarajevo ljubavi moja!
-
miky_hz
-
Kontakt:
Što su radili radili su.I njima je ko Hurticu mandat.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
svetastrana
-
Kontakt:
Postao/la svetastrana » 07 apr 2016, 22:39
[quote="FrancescoTotti"]e upravo taj Tan ce im dat nogu na kraju ove sezone.
Jer njemu je u planu da FKS napreduje zar ne? A u ovoj sezoni mi smo i nazadovali!
I nemoj tih spinerskih 'uprava je dovela tana, ta, rjesila dugove'... qurac su oni!
Sto izvrces moje rijeci , ja samo rekoh da su imali svoju ulogu u svemu tome . Da mozda ti nisi ili ja imali ulogu u dovodjenju Tana ili vracanju dugova

-
Pantelija
-
Kontakt:
Dakle portali i dusmani su doveli ješića, kramara i ostale? Dopustili da u svlacionici par igraca kolo vodi?
Portali i dusmani su krivi sto zaostajemo 5 bodova za prvim dvojcem? Portali i dusmani su krivi sto se spiČkalo bruku para na raskide ugovora?
Portali i dusmani su krivi za to sto Dino S. kad stane pred kameru lupi neku glupost kao borba protiv korupcije u fudbalU? Ili da "oni" nemaju da plate vodu?
Ili su portali i dusmani izmislili da prema kusturici mi trebamo igrati u BG, ZG i sl. metropolama a ne u kaknju... jer nas u kaknju zigu a u ZG mozda nece? Nazivanje nasih klubova nedodjijama...a u isti mah mi nismo ni najbolja ekipa u ligi... i sve su to nama dusmani i portali uradili
i kodru otjerali i jarnija i dzenana bez licence, i kuntu i pantu i 10 igraca sa 2+ ugovorima a minute u dresu nisu imali i da ne idem dalje...
Ja razumijem da se pojedini boje sto ce im raja odletiti iz uprave, ja razumijem pojedne sto pokusavaju zarad licnih interesa da brane ovu upravu, ali pored toga sto mi zaista imamo dusmane sirom lige, dobar dio tih dusmana mi smo sami sebi stvorili... i da imamo ekipu koja je u stanju pobjediti Travnik i Mladost DK bili bi sada prvi, a to nam sigurno nisu dusmani krivi?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
FrancescoTotti
-
Kontakt:
Postao/la FrancescoTotti » 07 apr 2016, 22:53
Pantelija je napisao/la:Dakle portali i dusmani su doveli ješića, kramara i ostale? Dopustili da u svlacionici par igraca kolo vodi?
Portali i dusmani su krivi sto zaostajemo 5 bodova za prvim dvojcem? Portali i dusmani su krivi sto se spiČkalo bruku para na raskide ugovora?
Portali i dusmani su krivi za to sto Dino S. kad stane pred kameru lupi neku glupost kao borba protiv korupcije u fudbalU? Ili da "oni" nemaju da plate vodu?
Ili su portali i dusmani izmislili da prema kusturici mi trebamo igrati u BG, ZG i sl. metropolama a ne u kaknju... jer nas u kaknju zigu a u ZG mozda nece? Nazivanje nasih klubova nedodjijama...a u isti mah mi nismo ni najbolja ekipa u ligi... i sve su to nama dusmani i portali uradili
i kodru otjerali i jarnija i dzenana bez licence, i kuntu i pantu i 10 igraca sa 2+ ugovorima a minute u dresu nisu imali i da ne idem dalje...
Ja razumijem da se pojedini boje sto ce im raja odletiti iz uprave, ja razumijem pojedne sto pokusavaju zarad licnih interesa da brane ovu upravu, ali pored toga sto mi zaista imamo dusmane sirom lige, dobar dio tih dusmana mi smo sami sebi stvorili... i da imamo ekipu koja je u stanju pobjediti Travnik i Mladost DK bili bi sada prvi, a to nam sigurno nisu dusmani krivi?
Frajer otvoreno kaze 'ako imas nekog u klubu provjeri i sam' ... Pa gdje je stid jbt!
-
uNbx
-
Kontakt:
Ole
Ole
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, bosnas_, bvsic, fks74, fudbaler14, laznokrilo, muhamedhulk, riki46, rimljanin90, Tatamata1946, TETRAPAK, Vanja8 i 68 gostiju.