Možda u ovom trenutku zvuči besmisleno, i siguran sam da to ne bi palo na pamet nikome iz Uprave, ali Ibrakoviću svakako da,joker90 je napisao/la:Jarane pogledaj taj post gore o kojem sam govorio. Lik kaze da je Ibrak premirao Slobodu protiv Mladosti, kako bi kaznio Mladost sto se naguzila Zelji.ko je istina da je Ibraković kao predstavnik FK Sarajevo premirao Slobodu u utakmici protiv Mladosti, postavlja se pitanja
zašto baš tu utakmici?! Mogli smo vidjeti da su mnogi dočekali taj trenutak 'istine' da još više doliju ulje na vatru i tako
rasplamsaju vatru, kojom bi se trajno opeklo Sarajevo. Njihov jedini argument u toj priči i povezanost sa ovom utakmicom
je NK Vitez. Međutim, moje mišljenje je, da je Ibraković premiranjem Slobode, na taj način htio na neki način da kazni
FK Mladost, jer je ista ta ekipa, koja se u tom trenutku grčevito borila za opstanak, dva kola ranije na Grbavica odigrala 'za raju',
odnosno za FK Željezničar, koji se uključio u borbu za titulu i bio jedini konkurent FK Sarajevo za osvajanje prvog mjesta.Pa ako tebi ovo ne granici sa retardacijom onda stvarno ne znam. Znaci premirali smo ekipe i bacali pare, samo da kaznimo druge! hahahahaha
Sok i nevjerica!!
i to su njegove karakteristike...
Naravno, ti ne razumiješ to jer ti si trenutno na drugoj planeti. Uživaj, maratonac...