[youtube][/youtube]
Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- sarajevo46
- Kontakt:
Re: Navijaci..
SG Dynamo Dresden - FC Hansa Rostock
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Najveci Kolumbijski derbi
Medelin-Atl.Nacional

Medelin-Atl.Nacional

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Amerikanci iz San Dijega koji nema MLS tim prelaze granicu i navijaju za meksicki Xolos iz Tijuane
Jumping The USA - Mexico Border With The Gringo Xolo
[youtube][/youtube]
Jumping The USA - Mexico Border With The Gringo Xolo

[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Ludnica u Nigeriji
Stadion prima 25.000, a bilo 40.000 navijača!
http://sportsport.ba/magazin/nevjerovat ... eli/188736

Stadion prima 25.000, a bilo 40.000 navijača!

http://sportsport.ba/magazin/nevjerovat ... eli/188736

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Salernitana-Bari
Ove dvije grupe su u odlicnim odnosima

Ove dvije grupe su u odlicnim odnosima

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
- Beduin
- Kontakt:
HELALA Boys
Ove momke vec godinama uzivam gledati na yt, sa koliko ljubavi i organizacije sve ovo rade, nevjerovatno. U ovom videu dolazi sva organizacija do izrazaja i koliko se postuje vodja (koji zna znanje, tako vjesto covjek vodi navijanje...), a negdje na 5:05 i sam pokazuje zadovoljstvo odradjenim koreom te pocinje prevom navijanja na engleski... prejaki su mi
[youtube][/youtube]
Ove momke vec godinama uzivam gledati na yt, sa koliko ljubavi i organizacije sve ovo rade, nevjerovatno. U ovom videu dolazi sva organizacija do izrazaja i koliko se postuje vodja (koji zna znanje, tako vjesto covjek vodi navijanje...), a negdje na 5:05 i sam pokazuje zadovoljstvo odradjenim koreom te pocinje prevom navijanja na engleski... prejaki su mi
[youtube][/youtube]
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vrh zaista, najezio sam se kad su sklonili koreografiju.Beduin je napisao/la:HELALA Boys
[youtube][/youtube]

1946
Znaci inace ne gotivim Marokance, Egipcane itd. ali ovo je nesto najbolje sto sam vidio u zadnjih par godina. Vodja koji uspijeva sa ovakvom lakocom kontrolisati ovoliko ljudi, toliko jedinstvo, strast, strasan ritam a i tekst pjesme, svi pjevaju u jedan glas, prate bubnjeve... Nemam rijeci zaista, jer ni jedna ne moze opisati ovo savrsenstvo.
-
- Kontakt:
Ima li ijedna jos grupa koja ne mjesa komunizam i anitfasizam, znaci da su antifa a da ne masu petokrakama, kao recimo navijaci Young Boysa, interesuje me, jer vidim skoro svi antifa ultrasi masu komunistickim znakovima?
- Beduin
- Kontakt:
Upravo to, Helela boysi su nesto posebno, toliko momci furaju taj fazon i izvan terena, okupljanja na svakom mjestu, "treniraju" navijanje po ulicama, jednostavno uzivaju u tome i bore se protiv represije vlasti na navijace i tifo scenu. Ovaj video je nesto nevjerovatno po pitanju navijaca i navijanja, organizacije, melodicnosti, nafuravanja...balkanika je napisao/la:Znaci inace ne gotivim Marokance, Egipcane itd. ali ovo je nesto najbolje sto sam vidio u zadnjih par godina. Vodja koji uspijeva sa ovakvom lakocom kontrolisati ovoliko ljudi, toliko jedinstvo, strast, strasan ritam a i tekst pjesme, svi pjevaju u jedan glas, prate bubnjeve... Nemam rijeci zaista, jer ni jedna ne moze opisati ovo savrsenstvo.
075 ❤
075 ❤
- rob do bagro
- Kontakt:
Meni su Winnersi gotivini, imaju fine melodije da se zaljubis. 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Beduin
- Kontakt:
Jaki su Winnersi, pravo brojni, ali mi nekako Helala boysi su melodicniji i sa vise strasti rade. Svaki momenat koristim da ih slusam i uzivam.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
- Nerminovic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jel moguce da su Spanci ovako desnicarski nastrojeni, sem par izuzetaka (recimo Rayo ili Deportivo)
- IlProfessore
- Kontakt:
Zašto ne bi bilo moguće... pa i nemaju baš neku lijevo orijentisanu prošlost u toj državi... frankisti 1/1 

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
- Kontakt:
Ma dobro nisu svi frankisti, recimo Barca nije, njih vise dozivljavam kao separatisticki nastrojene, recimo Baski, skoro sve ekipe iz Baskije su ljevicarski nastrojene, Athletic, Osasuna, Sociedad nisam siguran, dok koliko znam su bas desnicari Real Madrid, Atletico (iako je taj tima nastao od Athletica), Espanyol, Real Zaragoza, cak i ekipe iz nizih liga, iznenadio sam se kd sam vidio da navijaci najstarijeg kluba u Španiji su desnicari, tj. navijaci Recreativa iz Huelve. Ljevicari su jos iz Seville, zaboravih reci.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: hapuc, dana/u 03 maj 2016, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
-
- Kontakt:
Ma Poljaci su nevjerovatni ultrasi, samo sto su desnicari teski.
- IlProfessore
- Kontakt:
I što sve ide na silu i na mišiće (dvosmisleno) što bi se reklo... nema tu prave ljubavi prema klubu i tradiciji kao što je to slučaj u ostatku evrope i svijeta.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.