FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 07 apr 2016, 16:43

uNbx je napisao/la:High aka Željko Majstorović :mrgreen:
Vidjet ćete. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 apr 2016, 16:50

Majkl je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Ovako nakon nekog vremena čovjek se zamisli kakvi su to ljudi koji osporavaju Dženino trenersko umijeće, a čovjek je naš najtrofejniji trener. Ima titulu sa juniorima, i kup i titulu sa prvim timom.
U redu ima nekih bubica koje se nama ne sviđaju, ali ko je idealan?

To su iskompleksirani likovi kojim je najveći uspjeh pisanje na forumu.Ljudi koji nisu nikad lopte sutnuli i koji lijeće svoje lićne frustracije preko foruma i drustvenih mreza.Dženo je veliki strucnjak ,koji se dokazao i koji ce evo i sa kadetima osvojiti titulu.Frajer je jednostavno rođen za uspjehe i trofeje.
meni je dzeno ok ,al nije za trenera prve ekipe FK SARAJEVA ,ne znam zasto se sad vracate na to . opet kazem cijenim ga nek radi s juniorima i to je super :salut: :salut: :salut:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 apr 2016, 17:42

Ne prica se o upravi, nema majkla, umrla tema. :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 07 apr 2016, 18:02

Zna li neko ima li povrjeđenih kod nas ?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 07 apr 2016, 18:15

Majkl je napisao/la:Zna li neko ima li povrjeđenih kod nas ?
Koliko ja znam, samo Almir Bekić.
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 apr 2016, 19:13

Pustit ce nas Celo u nedjelju do pobjede, pa na ljeto se vidimo ako Bog da! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 apr 2016, 19:30

joker90 je napisao/la:Pustit ce nas Celo u nedjelju do pobjede, pa na ljeto se vidimo ako Bog da! :kafa:
:kafa:
Samo Saraj'vo.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 07 apr 2016, 19:36

Sto Dulja nije nastupio na onom cirkusu u zenici? Pisali su da je u pitanju neka povreda..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 apr 2016, 19:39

joker90 je napisao/la:Pustit ce nas Celo u nedjelju do pobjede, pa na ljeto se vidimo ako Bog da! :kafa:
ja sam čuo i derbi smo kupili :lol: ;) :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 07 apr 2016, 19:41

DenchiNL je napisao/la:
za 25 stolica :lol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 apr 2016, 19:41

[youtube][/youtube]
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 apr 2016, 19:43

Rinuka je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 apr 2016, 19:56

Provjerena info, Celo nam pusta i na ljeto dolazi. Hurta ostaje kao njegov pomocnik i na ljeto krece sklapanje ekipe sa glavom i repom i pokusaj prekucavanja lige br 343 moze da pocne. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 apr 2016, 20:06

Rinuka je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
čekaj kako je pravilno sad jel stolica il "stowica" :urnebes: :urnebes: :lol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 07 apr 2016, 20:16

Sva ova hajka i optužbe od strane predstavnika pojedinih bh klubova na račun FK Sarajevo, podstakla me na razmišljanje i
'traganje' za istinom, jer nisam mogao prihvatiti da neko u tom kontekstu priča o mom klubu, pogotovo ne, uzimajući u obzir
mnoge nelogičnosti i nedostatak dokaza u pričama vezanim za naš klub.
Odbacio sam kafanske priče i natjerao sam sebe na detaljnu analizu događaja... ne znam da li će neko prihvatiti moju teoriju,
ali ono što sam zaključio je suprotno od onoga što nam pojedinci podmeću kao istinu.
Ako je istina da je Ibraković kao predstavnik FK Sarajevo premirao Slobodu u utakmici protiv Mladosti, postavlja se pitanja
zašto baš tu utakmici?! Mogli smo vidjeti da su mnogi dočekali taj trenutak 'istine' da još više doliju ulje na vatru i tako
rasplamsaju vatru, kojom bi se trajno opeklo Sarajevo. Njihov jedini argument u toj priči i povezanost sa ovom utakmicom
je NK Vitez. Međutim, moje mišljenje je, da je Ibraković premiranjem Slobode, na taj način htio na neki način da kazni
FK Mladost, jer je ista ta ekipa, koja se u tom trenutku grčevito borila za opstanak, dva kola ranije na Grbavica odigrala 'za raju',
odnosno za FK Željezničar, koji se uključio u borbu za titulu i bio jedini konkurent FK Sarajevo za osvajanje prvog mjesta.
Nekako mi sve to ima smisla pogotovo ako uzmemo u obzir da je kružila priča da će Sloboda pustiti Mladosti da ih pobjede
u Tuzli. I bez obzira što je prihvatio našu premiju, A.H. kao da nije imao ništa protiv toga da Mladost slavi u toj utakmici,
međutim navijači i publiku na Tušnju se nisu složili sa tom 'odlukom' pa su negodovali i izviždali svoje igrače i tražili su od njih
da prebace u veću brzinu i pobjede u toj utakmici, što se na kraju i desilo... tu svakako možemo povezati onu njegovu rečenicu
u kojoj kaže da njemu 20 hiljada ništa ne znači jer je to njegova dnevnica. Išao je na varijantu ako ne pobijede halalit će cvaju,
a ako ipak pobjede čekat će 'pravi trenutak' da traži taj 'obećani novac'. Naravno, imao je svoju verziju, ali ipak nepromišljeno...
F.K.SARAJEVO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 07 apr 2016, 20:24

Drugi dio ove priče je nedavno 'saopštenje' predstavnika FK Velež, koji takođe nepromišljeno reaguju i skaču sebi u stomak.
Naravno, ako je i tu tačno da su predstavnici FK Sarajevo 'namirisali' i na neki način saznali da bi Uprava Veleža mogla
prepustiti bodove Širokom, naši su se odlučili premirati igrače Veleža i nagraditi ih za trud i zalaganje u toj utakmici.
Ako je sve to istina, onda dolazimo do zaključka da je FK Sarajevo plaćalo pojedinim klubovima da igraju pošteno. Nevjerovatno,a ?
Dakle, daleko od toga da smo navodno kupovali mi za sebe bodove, ne, jer da je tako valjda bi kupili tri boda u Mostaru protiv
Veleža, ali ne igrali smo pošteno ali isto tako morali smo se boriti da i drugi igraju pošteno, pa barem to bilo i na ovaj način,
tako što smo iz svog džepa plaćali.
F.K.SARAJEVO

High

Post Postao/la High » 07 apr 2016, 20:31

SARAJEVO ŠAMPION 3. MJESTA
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 apr 2016, 20:32

Edituj jarane ove postove dok jos raje nije procitalo molim te eto. Kakve su ovo teorije, ni Mladen Maric se ne bi ovog dosjetio samo da opere par nasih levata.
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 apr 2016, 20:32

molotovljev je napisao/la:Drugi dio ove priče je nedavno 'saopštenje' predstavnika FK Velež, koji takođe nepromišljeno reaguju i skaču sebi u stomak.
Naravno, ako je i tu tačno da su predstavnici FK Sarajevo 'namirisali' i na neki način saznali da bi Uprava Veleža mogla
prepustiti bodove Širokom, naši su se odlučili premirati igrače Veleža i nagraditi ih za trud i zalaganje u toj utakmici.
Ako je sve to istina, onda dolazimo do zaključka da je FK Sarajevo plaćalo pojedinim klubovima da igraju pošteno. Nevjerovatno,a ?
Dakle, daleko od toga da smo navodno kupovali mi za sebe bodove, ne, jer da je tako valjda bi kupili tri boda u Mostaru protiv
Veleža, ali ne igrali smo pošteno ali isto tako morali smo se boriti da i drugi igraju pošteno, pa barem to bilo i na ovaj način,
tako što smo iz svog džepa plaćali.
tj. stimulišemo fer i korektnu igru , htjeli to neki ili ne.... :urnebes: :D :lol: :thumbup:
ne treba nam savez dok je nas :D

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 apr 2016, 20:42

slika

Nadajmo se samo da nisu u pitanju njegova pluća, šifra šlauf. :D
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, HyperOS, johntravolta123, mnon46, USB i 61 gost.