Vidjet ćete.uNbx je napisao/la:High aka Željko Majstorović

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vidjet ćete.uNbx je napisao/la:High aka Željko Majstorović
meni je dzeno ok ,al nije za trenera prve ekipe FK SARAJEVA ,ne znam zasto se sad vracate na to . opet kazem cijenim ga nek radi s juniorima i to je superMajkl je napisao/la:hilmo je napisao/la:Ovako nakon nekog vremena čovjek se zamisli kakvi su to ljudi koji osporavaju Dženino trenersko umijeće, a čovjek je naš najtrofejniji trener. Ima titulu sa juniorima, i kup i titulu sa prvim timom.
U redu ima nekih bubica koje se nama ne sviđaju, ali ko je idealan?
To su iskompleksirani likovi kojim je najveći uspjeh pisanje na forumu.Ljudi koji nisu nikad lopte sutnuli i koji lijeće svoje lićne frustracije preko foruma i drustvenih mreza.Dženo je veliki strucnjak ,koji se dokazao i koji ce evo i sa kadetima osvojiti titulu.Frajer je jednostavno rođen za uspjehe i trofeje.
Koliko ja znam, samo Almir Bekić.Majkl je napisao/la:Zna li neko ima li povrjeđenih kod nas ?
joker90 je napisao/la:Pustit ce nas Celo u nedjelju do pobjede, pa na ljeto se vidimo ako Bog da!
ja sam čuo i derbi smo kupilijoker90 je napisao/la:Pustit ce nas Celo u nedjelju do pobjede, pa na ljeto se vidimo ako Bog da!
za 25 stolicaDenchiNL je napisao/la:ja sam čuo i derbi smo kupilijoker90 je napisao/la:Pustit ce nas Celo u nedjelju do pobjede, pa na ljeto se vidimo ako Bog da!![]()
![]()
Rinuka je napisao/la:za 25 stolicaDenchiNL je napisao/la:ja sam čuo i derbi smo kupilijoker90 je napisao/la:Pustit ce nas Celo u nedjelju do pobjede, pa na ljeto se vidimo ako Bog da!![]()
![]()
čekaj kako je pravilno sad jel stolica il "stowica"Rinuka je napisao/la:za 25 stolicaDenchiNL je napisao/la:ja sam čuo i derbi smo kupilijoker90 je napisao/la:Pustit ce nas Celo u nedjelju do pobjede, pa na ljeto se vidimo ako Bog da!![]()
![]()
tj. stimulišemo fer i korektnu igru , htjeli to neki ili ne....molotovljev je napisao/la:Drugi dio ove priče je nedavno 'saopštenje' predstavnika FK Velež, koji takođe nepromišljeno reaguju i skaču sebi u stomak.
Naravno, ako je i tu tačno da su predstavnici FK Sarajevo 'namirisali' i na neki način saznali da bi Uprava Veleža mogla
prepustiti bodove Širokom, naši su se odlučili premirati igrače Veleža i nagraditi ih za trud i zalaganje u toj utakmici.
Ako je sve to istina, onda dolazimo do zaključka da je FK Sarajevo plaćalo pojedinim klubovima da igraju pošteno. Nevjerovatno,a ?
Dakle, daleko od toga da smo navodno kupovali mi za sebe bodove, ne, jer da je tako valjda bi kupili tri boda u Mostaru protiv
Veleža, ali ne igrali smo pošteno ali isto tako morali smo se boriti da i drugi igraju pošteno, pa barem to bilo i na ovaj način,
tako što smo iz svog džepa plaćali.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, HyperOS, johntravolta123, mnon46, USB i 61 gost.