FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Sociedada se treba dobiti kako se ne bi bezveze zakompliciralo prvenstvo
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Ne bih se složio.Romariooo je napisao/la:Jeste li primijetili sinoc veliki napredak u kriznim situacijama,koliko je enrike pametniji od pepa u situaciji kad gubimo a imamo igraca vise,onaj strahooviti pritisak na pocetku prvog poluvremena,forsiranje suteva a ne beskonacna dodavanja ko u pepovo vrijeme,odmah mi sinoc na poluvremenu naumpadose ona ispadanja od intera i celzija kad smo ovako imali igraca vise, kontam na poluvremenu hoce li enrike ponoviti pepove greske, al srecom postupio je ispravno,plan b napokon smo vidjeli na djelu sto me jako raduje
Barcelona je protiv Čelzija napravila mali milion šansi.
Guardiola je u vrhu imao Alexisa i Cuencu, a Enrique Suareza i Neymara.
Ogromna razlika.
I na kraju, spasila ih je neviđena sreća.
Inter jeste bio neuporedivo slabije odigran, ali da je sudija odradio korektno svoj posao, Barca bi išla dalje.
Kako god,messilla je napisao/la:Suarez je svakako suspendovan. Arda će sigurno početi, očekujem i Rafinhu, ali vidjet ćemo. Desno Roberto (stvarno šteta što se Vidal povrijedio, mogao se i Busi odmoriti da Vidal uleti desno, ovako moraš Danija odmoriti), u sredini sigurno Bartra ili Vermaelen. Vidjet ćemo hoće li Lucho otići i korak dalje pa staviti i Adriana lijevo. Kako god, nemam ništa protiv remija bez previše trošenja.
Dosta je lamasijaca danas treniralo sa prvim timom
od 2009. nisu dobili tamo.
Ja kažem kiks :kava
Sedme, Devete nisu bili u Primeri.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Je li konacno došlo vrijeme da razbijemo to prokletstvo Anoete
Mnogo više pobjeda smo imali na Bernabeu i Calderonu u zadnjih 5-6 godina.
Ocekujem Munju od pocetka i da zabije jedan, kao što redovo i radi kad dobije šansu.
Dobra je stvar što ce Suarez propustiti i tako biti dodatno odmoran za revanš protiv Atletica, jer ce trebati itekako.

Ocekujem Munju od pocetka i da zabije jedan, kao što redovo i radi kad dobije šansu.
Dobra je stvar što ce Suarez propustiti i tako biti dodatno odmoran za revanš protiv Atletica, jer ce trebati itekako.
Svake godine se svi nadamo istom, i svake godine isti ishod, ali sad je stvarno red da se dobije i tamolet3 je napisao/la:Je li konacno došlo vrijeme da razbijemo to prokletstvo Anoete![]()

Lijepo bi bilo kad mi munja dobio sansu, ali i sam si svjestan da to nije realno, Suarez je imao taj "dogovor" s LE da ce igrati sve do kraja, Neymar je svjež jer je skoro pa odmorio na reprezenttativnoj pauzi, a Leo...
EDIT: zaboravio sam suspenziju sukija, u tom slučaju odlično
Zadnja izmjena: xaves, dana/u 07 apr 2016, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Jes ibogami,messilla je napisao/la:Sedme, Devete nisu bili u Primeri.![]()
mislio sam na ovo:
Barça's record in La Liga since 2008-09:
At Bernabéu - P8, W5, D1, L2
At Anoeta - P5, W0, D1, L4
Eto Atletica na -3 za vikend.
Aham, bod je ko kuća.
Ako ništa, dobra je stvar što Atletico igra svoj meč ranije.

Ako ništa, dobra je stvar što Atletico igra svoj meč ranije.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
0-2 ljudi, Munir i Messi. 

mandraX je napisao/la:0-2 ljudi, Munir i Messi.

Mor'o sam ti prijavit post.

Sociedad pod Eusebiom igra toplo-hladno. Imali su niz od 4 pobjede, a onda su vezali pet utakmica bez iste, koji su prekinuli pobjedom na Pizjuanu protiv Seville. Ništa me u subotu ne može iznenaditi.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Moš' me citirat' poslije tekme, 3 bobe uz clean sheet i naravno barem jedan Munirov gol. 

Znam jarane, ali sad je vrijeme da ih skinemo konacno...sjeti se poraza prošle sezone upravo na Anoeti, koji je bio prekretnica sezone, nakon toga pobjeda protiv Atletica i gaženje do triple.xaves je napisao/la:Svake godine se svi nadamo istom, i svake godine isti ishod, ali sad je stvarno red da se dobije i tamolet3 je napisao/la:Je li konacno došlo vrijeme da razbijemo to prokletstvo Anoete![]()
Dobra je stvar što ce Suarez propustiti i tako biti dodatno odmoran za revanš protiv Atletica, jer ce trebati itekako.![]()
Lijepo bi bilo kad mi munja dobio sansu, ali i sam si svjestan da to nije realno, Suarez je imao taj "dogovor" s LE da ce igrati sve do kraja, Neymar je svjež jer je skoro pa odmorio na reprezenttativnoj pauzi, a Leo...
EDIT: zaboravio sam suspenziju sukija, u tom slučaju odlično
Ne leži nam taj stadion nikako, nije to toliko do same ekipe Sociedada, nisu oni neki bauk (njih redovno deremo na Campu), koliko mi pocnemo griješiti i praviti neviđene gluposti (lani Alba sam sebi zavuce autogol), kao da nam se noge oduzmu

Valjda bi i ta cinjenica da nas redovno kvase tamo, trebala biti dovoljna motivacija za ekipu da konačno stanu u kraj tome.
Kad već spomenu te greške.
Klupa: Messi, Neymar, Pique, Rakitić, Dani.
2. minuta Alba zakucava u stilu najboljeg golgetera
Generalno poslaba tekma, ali nije da je bilo bez šansi.
Otac Martino. Song u stilu spomenutog Albe.
Odučavanje od fudbala klasično.
Ove se utakmice i najbolje sjećam od ovih manjih u Titinom mandatu. Sjajna igra 0-2 do 25. minuta. Igralo se još malo i onda potop. 1-2 na poluvremenu, crveni za Piquea, autogol Mascherana i kao šlag na tortu gol u nadoknadi za 3-2.
Pepi od 0-2 u dvije minute do 2-2 isto u dvije minute.
Ovaj put bez autogolova
I ima još jednom protiv Pepija, kad su preokrenuli na 2-1.

I ima još jednom protiv Pepija, kad su preokrenuli na 2-1.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Tad je vec sve bilo gotovo.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Diktator mali pretrčao 7.8km protiv Patetica. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma on moze i do 40e ovako igratmessilla je napisao/la:Diktator mali pretrčao 7.8km protiv Patetica.

27.10.2020
Klaun dominira u asistencijama, još malo pa ce prestici velikane.Asistencijom za Suareza, Alves se probio na treće mjesto liste najboljih asistenata Barçe kad su u pitanju asistencije u knockout ili finalnim utakmicama Lige prvaka. Lista izgleda ovako:
- Andres Iniesta 12;
- Xavi 12;
- Dani Alves 10;
- Messi 9.
Zapravo Lionela je vec prestigao

Kako te nije stid da legendu tako zoveš?let3 je napisao/la:Klaun dominira u asistencijama, još malo pa ce prestici velikane.
Zapravo Lionela je vec prestigao![]()

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Izvinimessilla je napisao/la:Kako te nije stid da legendu tako zoveš?let3 je napisao/la:Klaun dominira u asistencijama, još malo pa ce prestici velikane.
Zapravo Lionela je vec prestigao![]()

Nego
"Sport" piše da Arda Turan na stolu ima jednu vrlo primamljivu ponudu iz Kine. Navodno, kapiten reprezentacije Turske, kao i rukovodstvo FC Barcelone, zainteresirani su za tu opciju, ali želja Luisa Enriquea je da Arda i dalje brani boje katalonskog giganta.

40-50M i nosi. Gurati Rafu i Roberta i zdravo djaci.
Ali to tako nece biti, jer je Arda marketinski jako bitan, sto jel dokazuje i ono otvaranje Twittera na turskom, milion reklama itd.
Valjda se trzne malo, sta drugo ocekivati. Protiv Patetica je i Rafinha bolje izgledao od njega.
Ali to tako nece biti, jer je Arda marketinski jako bitan, sto jel dokazuje i ono otvaranje Twittera na turskom, milion reklama itd.
Valjda se trzne malo, sta drugo ocekivati. Protiv Patetica je i Rafinha bolje izgledao od njega.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.