Jarane ja ne znam sta tamo imate pisat i objas javat..haj jedan dva posta malo se ukljucit ali jebote vi tamo po citav dan raspravljate se nigdje veze majkemituzlak1987 je napisao/la:Korvetatzmalisa je napisao/la:Sad vidjo babuku u gradu sa crvenim onim autom... Ne znam koja marka uslikao sam ga na brzinu.. Ajfon mu u ruci... Idu znaci neki pregovoori hee heee
@zlajci
Previse sam aktivan na forumu, moram prestati pisati i radi sebe i ostalihljudi bas znaju izvuci zicu pa se svasta napise..
Inace sam domacinski navijac. U Tuzli idem svaku i mogu pomoci samo oko kupovanja ulaznica, sezonskih, artikala, ciscenja stadiona. Vise i nije za obicne navijace..
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Evo zlajci ja se dobrovoljno javljam sto god treba pomoci 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Hoce li se farbati reflektori,ima li sta od one akcije da navijaci pomognu oko toga.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Stjepanovic ocistio kartone, ko ce na klupu protiv Mladosti.
Sva 4 srednja vezna su u opticaju (Zeba, Ordagic, Stjepanovic, Saric).
Mozda pokusati odraditi posao sto prije i izvaditi one koji imaju dva zuta jer je Siroki mozda najteza i najbitnija utakmica. Bitna je svaka ali eto Siroki je ipak jaci i treba nekako skontati da nemamo hendikep da igramo bez nekog od Ahmetovic, Zeba ili Ordagic.
Zato u napad od samog starta sto bolje da se kasnije mogu izvaditi neki igraci..
Mozda pokusati odraditi posao sto prije i izvaditi one koji imaju dva zuta jer je Siroki mozda najteza i najbitnija utakmica. Bitna je svaka ali eto Siroki je ipak jaci i treba nekako skontati da nemamo hendikep da igramo bez nekog od Ahmetovic, Zeba ili Ordagic.
Zato u napad od samog starta sto bolje da se kasnije mogu izvaditi neki igraci..
Zlajci the peace keeper
Azmiru kip dignut definitivno, frajer je i reprogram uzeo na sebe po svemu sudeci... da frajer ne ide po svom cijelo vrijeme ne bi mi bili ni blizu ovakve Slobode.
Azmiru kip dignut definitivno, frajer je i reprogram uzeo na sebe po svemu sudeci... da frajer ne ide po svom cijelo vrijeme ne bi mi bili ni blizu ovakve Slobode.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Haurdica na klupu, vratiti Sarica na krilotuzlak1987 je napisao/la:Stjepanovic ocistio kartone, ko ce na klupu protiv Mladosti.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
I onda zavrsit utakmicu u prvom poluvremenu, i u drugom dati priliku Mehidicu umjesto Sarica, Krpicu umjesto Ahmetovica i Prsesu umjesto Zebe.Gifron je napisao/la:Haurdica na klupu, vratiti Sarica na krilotuzlak1987 je napisao/la:Stjepanovic ocistio kartone, ko ce na klupu protiv Mladosti.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Jesi li kad razmišljao da je grad našao neku firmu koja će biti garant reprogramu? Samo lupate i na prvuTuzlak04 je napisao/la:. . . .faraon nas je opet izigrao. Prvo za stadion, sad za reprogram . . ..
. . . u pravu je @Sloboda72. . . ..
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Husref klikno na send assistant to press conference
Matrix na pocetku ..
el neko gledao highlights od strane saveza, kada je zabio Zeba iza gola skoci nekih nasih 30ak kospicara
A na kraju utakmice sto je promaklo oni iz Red Army pocese kidati stolice i ubacivati u stadion, mislim da su pokusali neki i da ulete na teren.
I ja sam to konto pa sigurno su nasli neko rjesenje jer da nisu azmir bi se do sada javno oglasio nesto se njih dvoica dogovaraju i oko stadiona i oko svega nemoze ni jasmin tek tako sam pare iz budjeta bacati sve ce ovo izaci na dobro dok je veliko gosp Azmir sa namacrvenocrnitz je napisao/la:Jesi li kad razmišljao da je grad našao neku firmu koja će biti garant reprogramu? Samo lupate i na prvuTuzlak04 je napisao/la:. . . .faraon nas je opet izigrao. Prvo za stadion, sad za reprogram . . ..
. . . frajeru, sve to znam. Valjda si dovoljno inteligentan da skontaš što sam htio da kažem. . . .al ajd vidim da većina koja replicira, ne kontaju . .crvenocrnitz je napisao/la:Jesi li kad razmišljao da je grad našao neku firmu koja će biti garant reprogramu? Samo lupate i na prvuTuzlak04 je napisao/la:. . . .faraon nas je opet izigrao. Prvo za stadion, sad za reprogram . . ..
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
A sto se nije potpisalo na 10 godina ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zato jer smo valjda probili rok za period u kojem se to moglo pokrenuti, pa su nam ponudili ovu opciju od 3 godine, mi i Celik smo zakasnili sa tim prijavama za reprogram..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:A sto se nije potpisalo na 10 godina ?
Ovo je za dugove do 31.12.2013 i ipak je to davno bilo, Sloboda nije bila pokrenula proces u vrijeme kada je to trebalo. Ali to znamo sto se nije desilo jer nam je klub bio slabo uredjen, nije se znalo ko pije ko placa.
Sad nez jel ako smo probili rok jel neko ima informaciju uvazavajul nam opciju da ako se potpise na 36 mjeseci 20% glavnice duga se otpisuje?
Ako je ta opcija u igri moguce i da su nasi zbog toga potpisali na 36 mjeseci jer bi nam se od glavnice odbilo 20% sto je veci novac i sto bi nam odgovaralo jer se utvrdilo da je dug kada se sve sabralo bio nesto veci nego sto se prvobitno ocekivalo.
Mozda placamo samo 80% glavnice ko zna, a kod 10 godina se placa 100% glavnica. Ima ko zna uglavnom ..
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Dobro je da smo ikako potpisali. Eto jos jednog motiva da se Tusanj puni do kraja sezone.
A sta dobijamo sa reprogramom, pored odblokiranog racuna i izlazak u EU ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mogucnost da privucemo lakse sponzore jer sada je odblokiran racun oficijalni, ne treba se poslovati preko drugih racuna. Mozemo sada naci potencijalno generalnog sponzora i neke investitore za tribinu ako uprava bude to mogla izganjati svojom sposobnoscu. Znaci nece im stajati to na put i ako su sposobni nece imati prepreka vise da privuku sponzore i investitore.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Dobro je da smo ikako potpisali. Eto jos jednog motiva da se Tusanj puni do kraja sezone.
I isto mislim da mozemo konacno registrovati kako treba strane igrace..
- tuzlak1987
- Kontakt:
http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=11637
Skakic sudi. Suspendovan bio na 8 utakmica, vraca se nakon 5
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Welcome to BH Telecom Premijer Liga!tuzlak1987 je napisao/la:http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=11637
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Bilo je jos gore. Sudija svira loptu na centar, taman da se izvede tek security iza Velezovog gola trci prema toj tribini. Pogledam sta se desava, kada je njih 7,8 vec utrcalo u teren. U tom trenutku sudija odsvira kraj a Husref i igraci po gasu i direktno u tunel. Zbog one bakljade i ovog sr.... ide im 10 milja ko brat bratutuzlak1987 je napisao/la:
A na kraju utakmice sto je promaklo oni iz Red Army pocese kidati stolice i ubacivati u stadion, mislim da su pokusali neki i da ulete na teren.
Ljudi nemojte te se sikirati firma je stala iza reprograma i bice rijesenjo, manite presipanja iz supljeg u prazno nego na tusanj i to je to .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
jesu li pocele karte sa prodajom, nesto mi skroz tisina, atmosfera slaba...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.