PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Franto hajde mi samo reci sto ces ti na sportskom forumu? Imas klix pun pacijenata ko ti, koji vole teme kao ti, pa opleti brate. Ovdje bi sva prepucavanja trebala biti koliko toliko vezana za fudbal i klubove, a teme koje ti potezes su teski debilizam.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrantoBauzek
Pomoci, hahaha. Ipak si ti neki saljivdzija. U turbe bacali, iz jedine polusanse dali gol. Ja bih se poklopio po usima i poslusao vaseg alfu, ne i omegu, Mulalica. Ipak je on mudriji i iskusniji od tebe i zna da igra protiv najbolje ekipe u drzavi trenutno.PipiDugaCarapa je napisao/la:hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahhahahhahahhahahahahaahhahaa
To šta nas očekuje na Tušnju, vidjet ćemo. Ti nastavi sa najavama kakve si imao i prije ligaške utakmice u kojoj ste isprskani i pored pomoći koju ste imali od strane sudija.
I ovo bi puno radio

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Nemojte reci da vam nisam rekao. Dolazim iz buducnosti. P.S. Sloboda sampion.pinoglavi je napisao/la:Ode sve u qurac sad
Nad tobom sunce najljepše sja
To mora da je neki paralelni svemir u kojem Sloboda uzima trofeje, ta tvoja buducnost.pinoglavi je napisao/la:Nemojte reci da vam nisam rekao. Dolazim iz buducnosti. P.S. Sloboda sampion.pinoglavi je napisao/la:Ode sve u qurac sad

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrantoBauzek
Nadovezao sam se na post, koji nema veze sa fudbalom. U svakom narednom post-u sam okretao na sport i fudbal.joker90 je napisao/la:Franto hajde mi samo reci sto ces ti na sportskom forumu? Imas klix pun pacijenata ko ti, koji vole teme kao ti, pa opleti brate. Ovdje bi sva prepucavanja trebala biti koliko toliko vezana za fudbal i klubove, a teme koje ti potezes su teski debilizam.
Nazalost kod nas se politika takodjer mjesa u sport, a u navijackim prepucavanjima se nerijetko potenciraju gradovi koji taj klub predstavlja. Veoma je isprepleteno. Taj trend je oduvijek bio tu

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Poceli sumari prijetiti, a medalje nemaju.
- FrantoBauzek
Dok macke nema, misevi kolo vodepinoglavi je napisao/la:Nemojte reci da vam nisam rekao. Dolazim iz buducnosti. P.S. Sloboda sampion.pinoglavi je napisao/la:Ode sve u qurac sad

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Fakat , nisam ni ja znao da je brigada iz tuzle prva usla u nas seher..eh da mi je neko rekao da cu nesto korisno saznati na ovom forum .....FrantoBauzek je napisao/la:S obzirom da su sve institucije vlasti u kapitolu, malo vise poznavanje ove drzave nije nezahvalno za ocekivati. Grad, ali moze i opcina, mi nemamo te komplekse poput sarajevske sitne buranije i lokalnih jalijasa.PipiDugaCarapa je napisao/la:Veliki selam iz glavnog grada za općinu Tuzla.FrantoBauzek je napisao/la: Sve je to lijepo, samo ko ce ga spasiti od fasizma koji je danas itekako ziv u njemu![]()
Brato![]()
![]()
Te '45 je usla brigada XVI muslimanske udarne brigade NOVJ iz Tuzle i jedna od najzasluznijih za oslobodjenje tvog grada. Iskreno, nisam ocekivao da znas ovo.
Sloboda je tada zavladala Sarajevom, bit ce repriza u kup utakmici sljedece sedmice. Nemoj propustit![]()
Stari Tuzlaci se pozdravljaju na svom jeziku, a ne na tudjem.
Veliki pozdrav i tebi

Btw sretan rodendan po meni jednom od najljepsi gradova u sarajevskom kantonu

Nisam napisao iz prošlosti nego iz budućnostijoker90 je napisao/la:To mora da je neki paralelni svemir u kojem Sloboda uzima trofeje, ta tvoja buducnost.pinoglavi je napisao/la:Nemojte reci da vam nisam rekao. Dolazim iz buducnosti. P.S. Sloboda sampion.pinoglavi je napisao/la:Ode sve u qurac sad

Kad smo već kod paralelnog svemira, podsjeti me na ovo:

Nad tobom sunce najljepše sja
- FrantoBauzek
Da, jest. Ceskaju se po glavi iz oba taboraslana_krv je napisao/la:Fakat , nisam ni ja znao da je brigada iz tuzle prva usla u nas seher..eh da mi je neko rekao da cu nesto korisno saznati na ovom forum .....FrantoBauzek je napisao/la:
S obzirom da su sve institucije vlasti u kapitolu, malo vise poznavanje ove drzave nije nezahvalno za ocekivati. Grad, ali moze i opcina, mi nemamo te komplekse poput sarajevske sitne buranije i lokalnih jalijasa.
Te '45 je usla brigada XVI muslimanske udarne brigade NOVJ iz Tuzle i jedna od najzasluznijih za oslobodjenje tvog grada. Iskreno, nisam ocekivao da znas ovo.
Sloboda je tada zavladala Sarajevom, bit ce repriza u kup utakmici sljedece sedmice. Nemoj propustit![]()
Stari Tuzlaci se pozdravljaju na svom jeziku, a ne na tudjem.
Veliki pozdrav i tebi![]()
Btw sretan rodendan po meni jednom od najljepsi gradova u sarajevskom kantonu.......ipak u evropi

I koliko god medijske pompe da bude bilo oko danasnjeg dana. Ne zaboravimo: Kada su tokom Drugog svjetskog rata 2. oktobra 1943. godine partizanske jednice oslobodile Tuzlu od okupatora, Tuzla je bila najveći oslobođeni grad u Evropi.
Sloboda nije samo klub u Tuzli

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Tebi su solili pamet dnevno 3 puta poslije obroka.
Hajde bolan dosadan si s kilometarskim postovima.
Kad zavrsi liga Š I ja se vratim, nemoj da te bude. Kupi prnje poruka iz Teherana.
Kad zavrsi liga Š I ja se vratim, nemoj da te bude. Kupi prnje poruka iz Teherana.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
[youtube][/youtube]
Ja im dobre pjesme.

Ja im dobre pjesme.

Ja ti kazem ne aktiviraj temu, pusti je u mraku, Franto jedva docekao da pise klix style postove koji veze sa fudbalom nemaju.MuhamedTM je napisao/la:Tebi su solili pamet dnevno 3 puta poslije obroka.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrantoBauzek
Da li se pitas, ima li smisla pisati nepovezane misli kad te niko ne razumije. Dva puta procitaj prije stiskanja enter gumb-aMuhamedTM je napisao/la:Tebi su solili pamet dnevno 3 puta poslije obroka.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Sportski forum ali točkonja se natovario ko balvan na Tamicajoker90 je napisao/la:Ja ti kazem ne aktiviraj temu, pusti je u mraku, Franto jedva docekao da pise klix style postove koji veze sa fudbalom nemaju.MuhamedTM je napisao/la:Tebi su solili pamet dnevno 3 puta poslije obroka.

Jadnik nesto pokusava a niko ga ne šljivi ni 2%. On se satra citirati sve redom.
Gdje Zuhdaga ili Bajro kad trebaju

And I press the button send!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Franto, tvoje rijeci bi imale smisla kada bi poceo pisati istinu...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Franto je Heller provaljen po South parku. Sumnjam da vise iko u Tuzli gotivi SP jos da je registrovan ovdje. Obicno su zaljubljenici u farmu i zvezda mozeš biti ti

Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 06 apr 2016, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
- FrantoBauzek
Navijacka skupina iz tuzlanskog kantona, jedna od jacih i na nivou drzave. Grad/ic udaljen 6 km od Tuzle, a lokalpatriote, sto svaki posteni Tuzlak cijeni. Da nece pjevati volimo Slobodu, a igraju protiv nas?Lakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ja im dobre pjesme.![]()

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Pa Muhamede šta će ti zuhdaga, zar ti nisi undisputed champion "prepucavanja PL"? 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Jaci od Fukara, kad se sjetim da su im provalili parolu, onda onaj fazon sa novinama. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.