FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajde ziv bio, pozuri ciku il nam ciba kakav link 

Dresovi NAPOLJE !
oni ti ga puse Haadalje, Haadaljeee

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
ma zhakte su mi ove slike za upload-a valjda tjn,@evander,3 su vlasnika,armin,sanel i vlado,armin je glavni designer,frajko je fkt umjetnik
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ko i prošle god aBdBesic je napisao/la:Saraje3vo ili S4rajevo 2015/16 ?

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Hajd, valjda im nećemo morat plaćat garniture. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Besic je napisao/la:
Trojica vlasnici? Jel bar jedan od njih prati fudbal, i jel bar jedan od njih bordo brat?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
AdiFKS je napisao/la:Besic je napisao/la:
Trojica vlasnici? Jel bar jedan od njih prati fudbal, i jel bar jedan od njih bordo brat?
Ma nemam pojma o kome je rijec to ti evander i nukleus znaju , mozda nas oblace od ljeta ? aa evandere
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa hocel oni proizvodit i dresove ili to samo za fan shop da ga pumpaju majama, duksama i sl.?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Potpuno se sslažem sa tobom da bi tužba bila kako treba trebaju dokazi itd. a ne kao šofer šta sad bez dokaza bez ičega i još može biti dobro kažnjen.Drugo Dino mu dao rok da povuče sve što je rekao i to javno i tu smo gospoda ispali on nije povukao pripremila se tužba i sad ga može samo pušiti.Svaka čast za ovakav potez uprave da su odma reagovali ispali bi gori nego šofer.miky_hz je napisao/la:Brate ovo su ozbiljni ljudi nisu pijacari.Za ozbiljnu tužbu treba vremena,da to fino pokrijepis nekim argumentima jakim.Nemozes preko noći,ustvari možeš ali ako hoćeš da se spustis na isti level ko ovi sa druge strane tužbe.Ovako su sigurno sastavili ozbilju tužbu gdje su sve razmotrili i detaljno razradili.FrancescoTotti je napisao/la:Nas problem je taj sto se ime FK Sarajevo uopste dovelo u ovakav kontekst price o korupciji i namjestanju utakmica. Nas je problem sto je dinokio sutio kao zaliven dok je neka seljacina koja ne zna maternji blatila nas klub. Nas je problem sto ova tuzba nije dignuta odmah sljedece jutro nakon Face to Face-a.
Ali eto bolje ikad nego nikad .
Sarajevo ljubavi moja!
Poeta Pista su dizajneri.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa de nek dizajniraju hadalju dres.Steph je napisao/la:Poeta Pista su dizajneri.
Da bar jednomm imamo od njeg nesto da valja

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma oni se bave dizajnom i marketingom.Besic je napisao/la:AdiFKS je napisao/la:Besic je napisao/la:
Ma nemam pojma o kome je rijec to ti evander i nukleus znaju , mozda nas oblace od ljeta ? aa evandere
Ne vidim sponu da nas oni oblace.
Nemaju nikakve veze sa dresovima i bilo kakvom opremom.
Znam recimo da su oni radili Red Bull takmicenje u Mostaru.
Meni su neke brosure radili i vizualni dizajn.
-
- Kontakt:
sva trojica su poprilichni marsovci za fucu,sanel se ne svrstava ni u jedan tabor,vlado isto,armin je deklarativni pitar,ne interesuju ih ove budalashtine kao nas,pametni ljudi[WHITE SMILING FACE],ako neki svjetski brand ne uleti oni su ti za iduchu godinu,ovom delegatu istiche ugovor ove godine valjda
VVVBK
VVVBK
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa i Hadalj je bajgi neki dizajner.FrancescoTotti je napisao/la:Pa de nek dizajniraju hadalju dres.Steph je napisao/la:Poeta Pista su dizajneri.
Da bar jednomm imamo od njeg nesto da valja
Samo ove lole iz Poeta Pista su graficki dizanjeri, a ovaj Hadalj je pseudomodni dizajner
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mah, nije ovo ništa novo. Isti ovi su dizajnirali i majice do sada, kao i ove dvije posljednje.
Sve osim onih Haadovih dakako.
Sve osim onih Haadovih dakako.
-
- Kontakt:
ovo su im prve majice i dukse steph,u pravu je lilium,jesu grafichki dizajneri ali kakvi god da su svemirci su za haad-a
VVVBK
VVVBK
Jesi dosho do kompa