Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Jel zna ko kodove za digitalnu ???
Ima jednu pjesma sa onom Kajom i nista vise,stvarno svi do j.aja pjevaju,al eto,ne cuju se vise,onaj Sajko po reality emisijama,ona Milica jede tablete ko bombon,Vukasin sa ovim predstavljanjem nase zemlje na Evroviziji jedino napreduje,al najljepsa je Ana Bebic,zbog nje sam najvise gledao OTAmar Dzeko je napisao/la:i ja sam gledao..jedini reality show koji sam pratio..bad_boy je napisao/la:Operaciju Trijumf sam volio gledat,cuo sam da ce opet od septembra krenut,nevjerovatno kako su pjevali,a sad se za njih slabo cuje,jedino Brajic sto je nastupio na izboru pjesme Evrope i niko vise.Al sam se ukocio od smijeha kad sam ovog gledao,al najaci je za pijetla
sta je sa adnanom sad, imal tog albuma?? xD kako se lik zagubi..

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- moustapha
- Kontakt:
Ne znam rade li, ali kad izadju, lik na ovom blogu ih izbacuje.bavarian_bk je napisao/la:Jel zna ko kodove za digitalnu ???
#divovi
Kako vi znate kad je kome rodjendan,gdje se to pogleda,ako moze odgovor ???
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- moustapha
- Kontakt:
Ma ne brini,vec samo pitammoustapha je napisao/la:Ako vidis da mu drugi cestitaju, onda i ti.![]()

hahha nisam gledao kad je to reko, al inace onaj prica isto ciromajestic24 je napisao/la:Hehehe,gledate li na HRT-u ono "Ciroklada"??? Sad covjek prica.."u engleskoj se za trenera dobivaju titule...ja bih bio Sir Miroslav Ciro Blazevic,a ovako sam Ciro derpe"...stoji pored njega neki kinez i pita ga "jel travnicki sir"??![]()
![]()

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
- Kontakt:
moustapha je napisao/la:Ako vidis da mu drugi cestitaju, onda i ti.![]()

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
nastupio je i cuki na eurozivijibad_boy je napisao/la:Operaciju Trijumf sam volio gledat,cuo sam da ce opet od septembra krenut,nevjerovatno kako su pjevali,a sad se za njih slabo cuje,jedino Brajic sto je nastupio na izboru pjesme Evrope i niko vise.Al sam se ukocio od smijeha kad sam ovog gledao,al najaci je za pijetla

-
- Kontakt:
U nekoga pise dole kad otvoris forum skroz na dnu , neko zna da je nekom rođendan jer ga zna na fb ,neko zna jer se poznaju uzivo itd 

Ko je sa foruma osvojeo ovaj HD komplet,ili se neki lik samo registrovao da nam to uzme? 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
prije ce biti da je toDevil je napisao/la:Ko je sa foruma osvojeo ovaj HD komplet,ili se neki lik samo registrovao da nam to uzme?

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
I mene to zanima ko je uzeo,volio bih da je neko sa foruma,a ne neki sto je se prijavio,pa nam ga uzeo kao sto kaze @DevilCeMa je napisao/la:prije ce biti da je toDevil je napisao/la:Ko je sa foruma osvojeo ovaj HD komplet,ili se neki lik samo registrovao da nam to uzme?
Nepravedno
No čestitam mu, ko god da je ovo dobio.
Zanimljivo, 1 sat, a ja moram ustati aBd oko 4. Čudo

Zanimljivo, ja moram na put aBd, a umoran ću i ovako biti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo, ako do sad nisi nasao.bavarian_bk je napisao/la:Jel zna ko kodove za digitalnu ???
01: BE D6 43 05 C7 CF 17 CF
75 86 C8 FB 39 CB 82 3A
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
peta kasika mi kaze ako ne navijes alarm da ces prespatiNeutral je napisao/la:Nepravedno![]()

Hehhehehehe, ne vjerujem ja u takvo nešto. Mislim na te kašike. No, alarm se mora naviti.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vjerujem u kašiku samo kad jedem punjene paprike ili sataraš. Inače vjerujem u viljušku i nož jer mi, bosanci, ne bježimo od dobrog komada mesa. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.