Hvala na pojašnjenju, mislio sam da baš ne moram sve da nacrtam

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Svakako,Muhu i Zimu treba poslati na kaljenje u Celik npr... i umjesto njih dovesti mlade igrace koji ce iskoristiti svoju sansu!Sud je napisao/la:ma covjece dragi ja ne znam sta ti vise hoces, bosna funkcionise u skladu sa svojim mogucnostima.Pare su problem,nemamo neku ekipu koja je jaka ali i ova ekipa trenutno ima dobar uspjeh.Osvojili smo kup,a u NLB imamo 10 pobjeda tj sedmo mjesto.Nemam nista protiv Zimica al to sto je on frustriran je njegova stvar zato i nece postati igrac.Ovcina igra 1 cetvrtinu, onda ide na klupu u 2 ulazi Zimic, po pravilu pravi 3-4 licne i jucer mu je onaj crnac digao par lopti u jednom momentu je i kos faul nad njim napravio Zima.Sta ce trener da uradi nego da ga vrati na klupu sa 3-4 licne.Sta imas od jedne blokade ili jednog zakucavanja kad je nemocan u napadu osim kad mu neko servira zakucavanj on nezna drugacije dati kos,pravi korake il promasi.U odbrani pravi glupe faulove.Pa st treba da cekamo da on napravi 5 licnih i da padne preko njega 20 koseva p da onda izadje.Majstoric, Camdzic iKlinac ce tek da se pokazu al Muha I Zima su imali svoje sanse i imace sigurno do kraja lige i trebaju da dobiju.Ali ako su losi i ako slabo igraju treba ih dati u Novi grad pa nek tamo sticu psihicku snagu.
slazem se, Zima je skroz podbacio u zadnje vrijeme pa sada gledam onaj crnjo iz sirokog je isto godiste a da ne govorim o razlici, a mi racunamo da je Zima jos talent, Rakic je takodze isto 86godiste a nista ne pokazuje puno bi bilo bolje da igraju Majstoric i Klinac umjesto ova 2 kloca..Igokea ima puno jacu centrasku liniju tako da ce protiv njih biti jos teze. mislim da nam treba makar jos plej i centar ako ima love inace s ovim sastavom nam niko ne moze garantovati titulu. cak protiv Dite smo imali problema siroki ce se sigurno jos pojacati sa 2-3 igraca a igrali su bez Morbana i Sime tako da ova tekma ne prestavlja pravu snagu sirokog.Kako mi se cini da ova nasa liga nista nije slabija od HR i ove godine ce biti puno teze nego prosle godinebosnas_ je napisao/la:Svakako,Muhu i Zimu treba poslati na kaljenje u Celik npr... i umjesto njih dovesti mlade igrace koji ce iskoristiti svoju sansu!Sud je napisao/la:ma covjece dragi ja ne znam sta ti vise hoces, bosna funkcionise u skladu sa svojim mogucnostima.Pare su problem,nemamo neku ekipu koja je jaka ali i ova ekipa trenutno ima dobar uspjeh.Osvojili smo kup,a u NLB imamo 10 pobjeda tj sedmo mjesto.Nemam nista protiv Zimica al to sto je on frustriran je njegova stvar zato i nece postati igrac.Ovcina igra 1 cetvrtinu, onda ide na klupu u 2 ulazi Zimic, po pravilu pravi 3-4 licne i jucer mu je onaj crnac digao par lopti u jednom momentu je i kos faul nad njim napravio Zima.Sta ce trener da uradi nego da ga vrati na klupu sa 3-4 licne.Sta imas od jedne blokade ili jednog zakucavanja kad je nemocan u napadu osim kad mu neko servira zakucavanj on nezna drugacije dati kos,pravi korake il promasi.U odbrani pravi glupe faulove.Pa st treba da cekamo da on napravi 5 licnih i da padne preko njega 20 koseva p da onda izadje.Majstoric, Camdzic iKlinac ce tek da se pokazu al Muha I Zima su imali svoje sanse i imace sigurno do kraja lige i trebaju da dobiju.Ali ako su losi i ako slabo igraju treba ih dati u Novi grad pa nek tamo sticu psihicku snagu.
-Cinjenica je da nama treba koje pojacanje ,mislim na centra i pleya kako bi titula bila izvjesnija! Sa ovom ekipom je veliki rizik uci u domace prvenstvo i boriti se za titulu sa Milinom super jakom Igokeom,jacom od Slobode i Sirokog zajedno! Treba imati na umu i to da ce Siroki do pocetka lige dovesti jos 2-3 vrhunska igraca,vjerovatno ce se pojacati Zrinjski i Sloboda,Borac! i ko nama garantuje da sa ovom ekipom mozemo doci do trona?..mirzza je napisao/la:evo bukve na bht1, govori da je to to sto se tice ekipe manje vise, dakle sumnjam da ce biti novih pojacanja, ovcina je donio stabilnost pod kosem i to je to,
po mom misljenju, sadasnja ekipa je dovoljna za odbranu titule prvaka, naravno ukoliko ne bi bilo povreda
djordjevic, pasa
ikonic rakic
vucko, seha
hajric, ivanovic
ovcina, zimic
veoma dobra ekipa,
predugovor sa VV nije potpisan, a KKB zeli da potpise novi ugovor za iducu sezonu, sto zavisi od para, takmicenja koje izborimo ....
sada spominje zimu, kaze maksuz za arsa, bilo je tekmi gdje je zimara igrao 25-30 minuta po tekmi
Apsolutno! Muha je propali kosarkas,definitivno! Nema nista sto krasi jednog pleya,izuzev suta kojeg zna kad kad upotrebiti! Nema ulaz,nema dribling,nema kontrolu lopte,nema dobar pas,nema odbranu,gusi igru..On vec danas mora biti dio neke drugoligaske ekipe,Celik bi za njega bio plafon,i neka se tamo dokazuje!Melo15 je napisao/la:I ja se slazem da mladi trebaju vecu minutazu da bi se dokazali -BILO GDJE- ali ako napravi brzo 4 faula ,ko im moze pomoci ?? Ne gura Dusko Ivanovic Teletovica sto je bosanac ,nego sto mu se Teletovic namece svojim Kvalitetom,
a Kvalitet u svemu prolazi .Da se lako postaje dobar KOSARKAS onda niko ne bi igrao A1,i ligu 13..
Sjecate se dobro Elnisa Prasovica ,kad sam ga gledao protiv cibone prije dvije sezone kada je usao u igru sa Vasiljevicem i Gilbertom i kada smo Cibonu dobili u Skenderiji mislio sam --za dvije godine je glavni u Skenderiji ,,a on se lomi u SLAVIJI ,znaci nemoze svako u u VRH KOSARKE ....Nekoga pokvari trener a nekoga kao MUHU --lasko i sarajevsko--
1.nepotrebno! moderatorbosnas_ je napisao/la:-Cinjenica je da nama treba koje pojacanje ,mislim na centra i pleya kako bi titula bila izvjesnija! Sa ovom ekipom je veliki rizik uci u domace prvenstvo i boriti se za titulu sa Milinom super jakom Igokeom,jacom od Slobode i Sirokog zajedno! Treba imati na umu i to da ce Siroki do pocetka lige dovesti jos 2-3 vrhunska igraca,vjerovatno ce se pojacati Zrinjski i Sloboda,Borac! i ko nama garantuje da sa ovom ekipom mozemo doci do trona?..mirzza je napisao/la:evo bukve na bht1, govori da je to to sto se tice ekipe manje vise, dakle sumnjam da ce biti novih pojacanja, ovcina je donio stabilnost pod kosem i to je to,
po mom misljenju, sadasnja ekipa je dovoljna za odbranu titule prvaka, naravno ukoliko ne bi bilo povreda
djordjevic, pasa
ikonic rakic
vucko, seha
hajric, ivanovic
ovcina, zimic
veoma dobra ekipa,
predugovor sa VV nije potpisan, a KKB zeli da potpise novi ugovor za iducu sezonu, sto zavisi od para, takmicenja koje izborimo ....
sada spominje zimu, kaze maksuz za arsa, bilo je tekmi gdje je zimara igrao 25-30 minuta po tekmi
Ali opet kazem,sve je moguce,samo ja ne bih rizikovao!..
Da nam je umjesto Pase i Zime dobar pley i centar ja bi vec potpisao da cemo biti prvaci drzave,ovako jako tesko!
-Vukoicicu treba ponuditi desetogodisnji ugovor!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.