DANTES je napisao/la:@alane mojne kakiš. pao će biti u berlinu ako bude igrao protiv Kuće
šta je sad bokte?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
DANTES je napisao/la:@alane mojne kakiš. pao će biti u berlinu ako bude igrao protiv Kuće
I upropastiti ga,bas onako kako to Maccabi radi u zadnje vrijeme s otkrovljenjima EvroligeTribalian je napisao/la:Svi sjajni rezultati koje je Crvena zvezda napravila ove sezone, pa čak ni mogućnost plasmana na fajnal for Evrolige neće joj pomoći da zadrži neke od najboljih igrača! Kako pišu Večernje novosti prvi centar crveno-belih Maik Cirbes i Anerikanac Kvinsi Miler najverovatnije će preći u Makabi iz Tel Aviva na kraju sezone!
Nije mogla gora ekipa da se javi.sekretar je napisao/la:I upropastiti ga,bas onako kako to Maccabi radi u zadnje vrijeme s otkrovljenjima EvroligeTribalian je napisao/la:Svi sjajni rezultati koje je Crvena zvezda napravila ove sezone, pa čak ni mogućnost plasmana na fajnal for Evrolige neće joj pomoći da zadrži neke od najboljih igrača! Kako pišu Večernje novosti prvi centar crveno-belih Maik Cirbes i Anerikanac Kvinsi Miler najverovatnije će preći u Makabi iz Tel Aviva na kraju sezone!
Taj kosarkaski klub je najveci sportski brend Izraela.sekretar je napisao/la:Tako je. Nije vala ni taj Maccabi sta je bio. Ali vole oni nenormalno USA igrace. A mislim da i oni uzivaju u Maccabiju bez obzira na rezultate. Nekako mi je tesko gledati taj klub u ovom stanju. Iako su Zidovi imaju ono nesto.Vidi se da razumijes kosarku,pa se nadam da osjetis tu dusu Maccabija
U principu, nikakav.Sarajlija88 je napisao/la:Kakav je to haos po Zagrebu?
Medijski.BitiSrcemVezan je napisao/la:U principu, nikakav.Sarajlija88 je napisao/la:Kakav je to haos po Zagrebu?
Sve za klikEveTribalian je napisao/la:Medijski.BitiSrcemVezan je napisao/la:U principu, nikakav.Sarajlija88 je napisao/la:Kakav je to haos po Zagrebu?
http://www.espreso.rs/sport/navijaci/43 ... mpaign=del
Nemam sta da ti kazem jer si sam dao odgovor u prvoj recenici. Sve za klik.BitiSrcemVezan je napisao/la: Sve za klikEve
Ti vaši (srpski) mediji su, čini mi se, i najgori, bar što se naslova tiče... Od hrvatskih i bh. još i možeš pronaći poneki sa normalnim naslovima, a što se tiče srpskih (bar sportskih jer samo iste pratim) nemoguća misija, naslovi su Bože sačuvaj![]()
Možda nisam upratio sve najbolje, ali ovo srbijanskih sportskih medija što imam je katastrofa što se toga tiče, sve nešto bombastično, eksluzivno, šokantno...
kako da ih čovjek ne voli nakon onogaTribalian je napisao/la:Taj kosarkaski klub je najveci sportski brend Izraela.sekretar je napisao/la:Tako je. Nije vala ni taj Maccabi sta je bio. Ali vole oni nenormalno USA igrace. A mislim da i oni uzivaju u Maccabiju bez obzira na rezultate. Nekako mi je tesko gledati taj klub u ovom stanju. Iako su Zidovi imaju ono nesto.Vidi se da razumijes kosarku,pa se nadam da osjetis tu dusu Maccabija
Jednostavno ih ne volim.Nema to veze ni sa politikom ni bilo cim slicnim .
Voleo bih da Zirbes i Miller, ako vec moraju ici, odu u neke klubove tipa Real,Olympiakos pa i u neki obnovljeni tim Braselone. Koji ce qrac u Makabiju.
Zapamtio sam to. I necu da kazem da se nisam iznervirao kad sam video.DANTES je napisao/la: kako da ih čovjek ne voli nakon onoga
"We are Maccabi. Who the fuck are you? "
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Gifron, Kaunas, VolimBiH96 i 20 gostiju.