Nije zbog politike..A on ionako ima 4354643443 profilawobly92 je napisao/la:Sinoć kappa zbog politike popi permanentni ban, zar nisu ništa naučili...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nije zbog politike..A on ionako ima 4354643443 profilawobly92 je napisao/la:Sinoć kappa zbog politike popi permanentni ban, zar nisu ništa naučili...
Rinuka je napisao/la:Nije zbog politike..A on ionako ima 4354643443 profilawobly92 je napisao/la:Sinoć kappa zbog politike popi permanentni ban, zar nisu ništa naučili...![]()
Pobrko lozinke od svih profila koje ima pa sad vileni po kuci i place uz YT i sinana sakicawobly92 je napisao/la:Rinuka je napisao/la:Nije zbog politike..A on ionako ima 4354643443 profilawobly92 je napisao/la:Sinoć kappa zbog politike popi permanentni ban, zar nisu ništa naučili...
Vratiće se on opet
Znaci High ovdje pljuje iscrtane nacisticke, ustaske simbole i ti kazes za to "pljuvati sto je god Hrvatsko u ovoj drzavi". Jel to znaci da ti nacisticke i ustaske simbole gledas kao simbole naroda u svom gradu?johnnyyK je napisao/la:Ne sekiraj se ti oko grafita i ulica u Mostaru.Prati malo kako ti je klub došao do titule prošle sezone.
Ti i onaj tuzlak ste uvijek dežurni ovdje za pljuvati što je god Hrvatsko u ovoj državi, a onaj je čak i poželio istrebljenje svojih ljudi
Još da u trećem licu kreneš pisat o sebi bilo bi idealno.High je napisao/la:Ruke na oči, pa talambasaj. To su fakti, a ti možeš glupetati koliko ti volja. Ti bi, vjerovatno, rekao da sam šovinista i fašista kad bih ti kazao da si nepismen i neobrazovan. A vidi šta napisa ovaj @johnnyyK: Ne sekiraj se ti oko grafita i ulica u Mostaru.Prati malo kako ti je klub došao do titule prošle sezone.
Relativizacija nazovikupljene titule i grafita koji se temelje na zločinima. Strašno...
Toliko. Sljedeći put prije nego poželiš eglenisati sa mnom, spremi se bolje. Nemoj da radi moj paloš na tvom čednom tijelu.
Neka, eto vam sad ovi politicari kad mi nismo valjali..uNbx je napisao/la:Smarate, dajte horsaše nazad. @Joker, @Muha, vraćajte se, ako Boga znate. kuknjava
Opletite...joker90 je napisao/la:Neka, eto vam sad ovi politicari kad mi nismo valjali..uNbx je napisao/la:Smarate, dajte horsaše nazad. @Joker, @Muha, vraćajte se, ako Boga znate. kuknjava
Ova tema se ubila za katanca.Lakoste je napisao/la:Oooooo ebem te Slobodoooo
Lakoste je napisao/la:Oooooo ebem te Slobodoooo
KlasikPipiDugaCarapa je napisao/la:Uprava FK Sarajevo skandirala: "Horde zla, napolje !"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.