PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Lillard
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Lillard » 05 apr 2016, 16:03

Fuj jbem ti novinare takve, tri grafita našli što je neko našarao i sad je čitav narod bolestan... Pos.erem se na tu propagandu. Mostar je pun odličnih grafita Zrinjskog i to možeš vidjet na svakom koraku, ali glavno da se ovih par bolesnih našaranih od par budala stavljaju u prvi plan.

@High

Lafo mulitkulti, pusti me se te priče. Pogledaj sebe, pa gledaj druge.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

High

Post Postao/la High » 05 apr 2016, 16:04

I ulica Jure Francetića te nekoliko pjesmama o Mati i Bobanu. Ah, ti novinari. :rol: Ne glupetaj.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 apr 2016, 16:06

Al pazi na ovoj drugoj Cocainovoj fotografiji sa Koseva, ne mogu a da se ne rastrkaju po tribini kako bi brojniji izgledali. :urnebes:

Salu na stranu, lijepa proslava RA i dokaz da jos ima raje koja cuva starMo. Vazda mostari pazili na mostove, a raja da covjecije ribice ne zaborave odakle su. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 05 apr 2016, 16:16

@high...smaraš troller-truleru, bez konkurencije si najveći šovinista na ovome forumu...
Moj dragi Hasanbegoviću, vrati se nazad u svoju majčicu Srbiju pa marširaj po Novom Pazaru u zelenoj odori i fesom na glavi u stroju sa Zukorlić jugendom...Vidim da si veliki ljubitelj nazzia...

Športski pozdrav... :wave:
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 05 apr 2016, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 apr 2016, 16:17

High je napisao/la:I ulica Jure Francetića te nekoliko pjesmama o Mati i Bobanu. Ah, ti novinari. :rol: Ne glupetaj.
A ja ne bi mogao nać ekstreme u Sarajevu?

Aj mi objasni šta ti želiš reći, da smo mi Hrvati fašisti, nacisti?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

High

Post Postao/la High » 05 apr 2016, 16:26

Lillard je napisao/la:
High je napisao/la:I ulica Jure Francetića te nekoliko pjesmama o Mati i Bobanu. Ah, ti novinari. :rol: Ne glupetaj.
A ja ne bi mogao nać ekstreme u Sarajevu?

Aj mi objasni šta ti želiš reći, da smo mi Hrvati fašisti, nacisti?
Naravno da ne, ali vi, mislim na strance u Mostaru i simpatizere kluba koji se zove po hrvatskoj izdajici Zrinskom, naravno da jeste. Takva vam je sredina; ulice se zovu po zločincima (Jure Francetić), reprertoar pjesama kluba pseudoplemića izbalegan njonjavcima poput Mate i Bobana. Čim vam neko ukaže na to, vi se pravite ludi. Nije ni čudo kad vam u klupske prostorije dolaze zagovornici poliitke koja je bila i devedesetih - Čović i Rašupčić. Kud ćeš dalje?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

High

Post Postao/la High » 05 apr 2016, 16:29

PiazzaGrande je napisao/la:@high...smaraš troller-truleru, bez konkurencije si najveći šovinista na ovome forumu...
Moj dragi Hasanbegoviću, vrati se nazad u svoju majčicu Srbiju pa marširaj po Novom Pazaru u zelenoj odori i fesom na glavi u stroju sa Zukorlić jugendom...Vidim da si veliki ljubitelj nazzia...

Šta je za tebe šovinizam? Ukazivanje na ustaške grafite? :lol:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 05 apr 2016, 16:33

High je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:@high...smaraš troller-truleru, bez konkurencije si najveći šovinista na ovome forumu...

Šta je za tebe šovinizam? Ukazivanje na ustaške grafite? :lol:
Tvoji postovi...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

High

Post Postao/la High » 05 apr 2016, 16:40

PiazzaGrande je napisao/la:
Tvoji postovi...
Dobro je pa nisu nacistički grafiti i ratne pjesme.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 05 apr 2016, 16:41

Manite se politike i tih sranja, djeco :bih:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 apr 2016, 16:41

Rinuka je napisao/la:Manite se politike i tih sranja, djeco :bih:
Slažem se. Još da se ti maniš retardiranog humora gdje bi nam kraj bio
Nad tobom sunce najljepše sja

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 05 apr 2016, 16:43

pinoglavi je napisao/la:
Slažem se. Još da se ti maniš retardiranog humora gdje bi nam kraj bio
:rol: :rol: :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 apr 2016, 16:44

Ni ja nisam za politiku, seljacke price o nekakvim kompleksima koju provodi balavurdija na nasoj temi, divljanja itd. Valjalo bi da se svi malo posvetimo poboljsanju jedine nam lige, od navijaca do predsjednika saveza. Svima bi nam bilo bolje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 apr 2016, 16:47

@high je posebna sorta Pitara, uskoro ce ga aco ponovo ograniciti samo na nas pdf. :bih: :beba:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 05 apr 2016, 16:48

Ne sekiraj se ti oko grafita i ulica u Mostaru.Prati malo kako ti je klub došao do titule prošle sezone.

Ti i onaj tuzlak ste uvijek dežurni ovdje za pljuvati što je god Hrvatsko u ovoj državi, a onaj je čak i poželio istrebljenje svojih ljudi :roll:

High

Post Postao/la High » 05 apr 2016, 16:50

Mani se preinake. Nikome ne smetaju Hrvati, već bilo kakvi nacistički ili neonacistički grafiti, pjesme i sl. Saberi se sljedeći put, valjda ćeš bolje razumijeti.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 05 apr 2016, 16:51

Sabinho je napisao/la:
Ni ja nisam za politiku, seljacke price o nekakvim kompleksima koju provodi balavurdija na nasoj temi, divljanja itd. Valjalo bi da se svi malo posvetimo poboljsanju jedine nam lige, od navijaca do predsjednika saveza. Svima bi nam bilo bolje.
Treba Aco sve one koji pisu o tim politickim i ratnim sranjima slati u banovice..Pogotovo ove ratnike od 16 godina..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 apr 2016, 16:52

Rinuka je napisao/la: Treba Aco sve one koji pisu o tim politickim i ratnim sranjima slati u banovice..Pogotovo ove ratnike od 16 godina..
I one s gay gifovima :mrgreen:
Nad tobom sunce najljepše sja

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 05 apr 2016, 16:54

pinoglavi je napisao/la:
Rinuka je napisao/la: Treba Aco sve one koji pisu o tim politickim i ratnim sranjima slati u banovice..Pogotovo ove ratnike od 16 godina..
I one s gay gifovima :mrgreen:
:urnebes: Nisam ja kriv sto ga neki kolektivno primaju..I to ga prime uz ovacije i sa velikim odusevljenjem, i jos sebe nazivaju sponzorima :rol:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 apr 2016, 16:55

Sinoć kappa zbog politike popi permanentni ban, zar nisu ništa naučili... :P
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.