Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- -Paja
- Kontakt:
Re: Arsenal
Isplacivacemo ga platom koju najdrazi vodja odredi i koja nece biti astronomska kao sto nije nijedna u Arsenalu.
Arsenal dominira! ALL GUNS BLAZING!
Arsenal dominira! ALL GUNS BLAZING!
Dio Arsenala
Na ovvoj temi sve nešto dominira pa da i ja zadominiram.Diaby je predobro odigrao mada su tu trebali biti Nasri,Benzema i Diarra koji nisu pozvani umjesto(Gourrcufa,Govua i onog Toulalana)i trebao je Malouda igrat,a Ribery da mu grije klupu.Sad što se tiče Arsenala Joe Cole njima ne treba treba im neki bolji igrač u odbrani,jer u sredini imaju ovo Song,Diaby,Cesc i Nasri sjajan napad RVP I Bendtner još kada dodamo dobre bekove i Arshavina i Rosyckog kao kokurenciju u sredini fali još samo golman i neko sa Veermalenom.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Na ovvoj temi sve nešto dominira pa da i ja zadominiram.Diaby je predobro odigrao mada su tu trebali biti Nasri,Benzema i Diarra koji nisu pozvani umjesto(Gourrcufa,Govua i onog Toulalana)i trebao je Malouda igrat,a Ribery da mu grije klupu.Sad što se tiče Arsenala Joe Cole njima ne treba treba im neki bolji igrač u odbrani,jer u sredini imaju ovo Song,Diaby,Cesc i Nasri sjajan napad RVP I Bendtner(Chamak) još kada dodamo dobre bekove i Arshavina i Rosyckog(Walcott) kao kokurenciju u sredini fali još samo golman i neko sa Veermalenom.

Rođen s tobom da budem
Ja zaboravio na te ne znam koji će vam racku Joe ColeFaraon iz Visokog je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Na ovvoj temi sve nešto dominira pa da i ja zadominiram.Diaby je predobro odigrao mada su tu trebali biti Nasri,Benzema i Diarra koji nisu pozvani umjesto(Gourrcufa,Govua i onog Toulalana)i trebao je Malouda igrat,a Ribery da mu grije klupu.Sad što se tiče Arsenala Joe Cole njima ne treba treba im neki bolji igrač u odbrani,jer u sredini imaju ovo Song,Diaby,Cesc i Nasri sjajan napad RVP I Bendtner(Chamak) još kada dodamo dobre bekove i Arshavina i Rosyckog(Walcott) kao kokurenciju u sredini fali još samo golman i neko sa Veermalenom.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- emirates boy
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Ja zaboravio na te ne znam koji će vam racku Joe ColeFaraon iz Visokog je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Na ovvoj temi sve nešto dominira pa da i ja zadominiram.Diaby je predobro odigrao mada su tu trebali biti Nasri,Benzema i Diarra koji nisu pozvani umjesto(Gourrcufa,Govua i onog Toulalana)i trebao je Malouda igrat,a Ribery da mu grije klupu.Sad što se tiče Arsenala Joe Cole njima ne treba treba im neki bolji igrač u odbrani,jer u sredini imaju ovo Song,Diaby,Cesc i Nasri sjajan napad RVP I Bendtner(Chamak) još kada dodamo dobre bekove i Arshavina i Rosyckog(Walcott) kao kokurenciju u sredini fali još samo golman i neko sa Veermalenom.
svaki igrac je potreban pogotovo arsenalu jer nikad ne znas koliko ce biti ozljeda u toku sezone,sa ostalim se slazem
najkriticnija nam je odbrana,od stopera imamo samo vermaelena i djoroua i po potrebi songa,dok gallasu,silvestreu i cambellu su istekli ugovori,s tim da gallas 99,9 % napusta arsenal toje izjavio i peter hil vud
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- United Rule
- Kontakt:
Pa uporedi jednog Evru i Clichyja pa vidi sto je svjetska klasaCollegeGunner je napisao/la:Nema potrbe da se reaguje na svaki glupi post. Ocigledno je momak frustriran sto United polako propada, pa lijeci svoje frustracije na Clichyu. Naravno da je Clichy svjetska klasa, tu nema nikakve diskusije.

>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
- -Paja
- Kontakt:
Nema se tu sta porediti Clichy je visestruko kvalitetniji. Steta sto je klaun na klupi Francuske pa daje Evri sansu ispred dominantijeg i boljeg Gaela.United Rule je napisao/la:Pa uporedi jednog Evru i Clichyja pa vidi sto je svjetska klasaCollegeGunner je napisao/la:Nema potrbe da se reaguje na svaki glupi post. Ocigledno je momak frustriran sto United polako propada, pa lijeci svoje frustracije na Clichyu. Naravno da je Clichy svjetska klasa, tu nema nikakve diskusije.
Clichy dominira!
Dio Arsenala
- CollegeGunner
- Kontakt:
Uporedio sam i dosao do zakljucka da je Clichy svjetska klasa.United Rule je napisao/la:Pa uporedi jednog Evru i Clichyja pa vidi sto je svjetska klasaCollegeGunner je napisao/la:Nema potrbe da se reaguje na svaki glupi post. Ocigledno je momak frustriran sto United polako propada, pa lijeci svoje frustracije na Clichyu. Naravno da je Clichy svjetska klasa, tu nema nikakve diskusije.

Clichy Dominira!
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- CollegeGunner
- Kontakt:
Kako kome, meni ne.reds je napisao/la:Clichy je daleko iza Evre.
Nicklas i RvP zasad najbolji na terenu iako sam puno vise ocekivao od ove tekme.
Nicklas, Clichy i RvP dominiraju!
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
- United Rule
- Kontakt:
-Paja je napisao/la:Nema se tu sta porediti Clichy je visestruko kvalitetniji. Steta sto je klaun na klupi Francuske pa daje Evri sansu ispred dominantijeg i boljeg Gaela.United Rule je napisao/la:Pa uporedi jednog Evru i Clichyja pa vidi sto je svjetska klasaCollegeGunner je napisao/la:Nema potrbe da se reaguje na svaki glupi post. Ocigledno je momak frustriran sto United polako propada, pa lijeci svoje frustracije na Clichyu. Naravno da je Clichy svjetska klasa, tu nema nikakve diskusije.
Clichy dominira!
Ahahahahahahah ajde dobro kako ti kazes...
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
- CollegeGunner
- Kontakt:

- majestic24
- Kontakt:
CollegeGunner je napisao/la:Kako kome, meni ne.reds je napisao/la:Clichy je daleko iza Evre.
Nicklas i RvP zasad najbolji na terenu iako sam puno vise ocekivao od ove tekme.
Nicklas, Clichy i RvP dominiraju!
E moj sinko,Evra je za Clichyja ono sta je Sir Alex Ferguson za Wengera-EXPERT!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- CollegeGunner
- Kontakt:
@majestic
Evra je za Clichyja ono sta je Sir Alex Ferguson za Wengera- vidis ovdje se slazemo.
Nego, sta kazete za dresove?
Evra je za Clichyja ono sta je Sir Alex Ferguson za Wengera- vidis ovdje se slazemo.

Nego, sta kazete za dresove?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bezveze su dresovi, bolji su oni bijeli 

Cesc ipak ostaje ?Kapetan predstavio Arsenalov dres
Londonski Arsenal predstavio je novu kolekciju dresova u kojima će igrati gostujuće tekme kroz englesko nogometno prvenstvo sljedeće sezone
Dres žute boje prošaran okomitim crvenim uskim crtama, sa sponzorskim natpisom na prsima i grbom Arsenala iznad srca, američki proizvođač sportske opreme Nike pridodao je opremi kluba velike povijesti. Žute štucne i crveni donji dio dresa kompletiraju izgled Arsenalovih nogometaša. Ipak, zanimljivo je to što se kao jedan od modela za predstavljanje dresa uzet 23-godišnji Cesc Fabregas, meta Barceloninih čelnika za sljedeću sezonu. Uvodni pregovori na relaciji dva kluba okončani su odbijanjem inicijalne ponude Katalonaca (spominjalo se 29 milijuna eura), no novi nalet uprave kluba s novim vodstvom tek slijedi. Tako je tek ustoličeni predsjednik Sandro Rosell rekao da nastavlja lov na sjajnog nogometaša koji je klub s Camp Noua napustio kao 16-godišnjak. Fabregas u novom Arsenalovom dresu nastavak je bitke za sjajnog španjolskog reprezentativca i svojevrsno obećanje navijačima da će Fabregas i sljedeće sezone igrati za "topnike".
Londonski Arsenal predstavio je novu kolekciju dresova u kojima će igrati gostujuće tekme kroz englesko nogometno prvenstvo sljedeće sezone
Dres žute boje prošaran okomitim crvenim uskim crtama, sa sponzorskim natpisom na prsima i grbom Arsenala iznad srca, američki proizvođač sportske opreme Nike pridodao je opremi kluba velike povijesti. Žute štucne i crveni donji dio dresa kompletiraju izgled Arsenalovih nogometaša. Ipak, zanimljivo je to što se kao jedan od modela za predstavljanje dresa uzet 23-godišnji Cesc Fabregas, meta Barceloninih čelnika za sljedeću sezonu. Uvodni pregovori na relaciji dva kluba okončani su odbijanjem inicijalne ponude Katalonaca (spominjalo se 29 milijuna eura), no novi nalet uprave kluba s novim vodstvom tek slijedi. Tako je tek ustoličeni predsjednik Sandro Rosell rekao da nastavlja lov na sjajnog nogometaša koji je klub s Camp Noua napustio kao 16-godišnjak. Fabregas u novom Arsenalovom dresu nastavak je bitke za sjajnog španjolskog reprezentativca i svojevrsno obećanje navijačima da će Fabregas i sljedeće sezone igrati za "topnike".
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Meni se dresovi dopadaju. Arsenal je ionako uvijek imao dobre dresove. I tu dominiramo.... 
Ovo sto je Cesc predstavio dres nema veze s tim hoce li on ostati ili nece. Znali su neki igraci predstaviti dres, ali ipak otici iz Arsenala. Mada je sa Cescom potpuno druga situacija. Ocigledno je da on ostaje u Arsenalu bez obzira na sve seljacke pokusaje Barcelone.

Ovo sto je Cesc predstavio dres nema veze s tim hoce li on ostati ili nece. Znali su neki igraci predstaviti dres, ali ipak otici iz Arsenala. Mada je sa Cescom potpuno druga situacija. Ocigledno je da on ostaje u Arsenalu bez obzira na sve seljacke pokusaje Barcelone.

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Cekaj,ovo su rezervni dresovi/gostujuci,kakvi su crveni?Isti dizajn il?
Rođen s tobom da budem
odlican dres. jedino me malo bode u oci taj bordo dio na rukavima. malo je preveliko, ali i pored toga dres je 5/5.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.