FrantoBauzek je napisao/la:
Eto recimo da je Sloboda u TK-u, ali bolje pitanje. Ko je u SK-u najbolji tim,klub, navijaci?
Olimpic i Vukovi..Doduse olimpic je trofejniji od slobode, a vukovi su otprilike u rangu fukara
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
SRSlavinovici je napisao/la:Davno su sve granice u vrijedjanju prekrsene, dzaba se admin mjesa sada kada je kasno. Ako ne znate normalno diskutirati, slobodno opletite na najmorbidniji naccin vrijedjati drugog. LP.
Reče neko ko na općoj temi svog tima za drugog piše da je govedo. Mani se hipokrizije.
Pa za onog vrapcickog tuljana poredjenja sa govedom nije hipokrizija nego priča u superlativu... Nezna pokemon gdje goni poslije karindjanje u 96. ... Kae bilde tu je ta negdje kvaliteta po igri Slobode i vrapcicana... .... Mislim da smo im i seniorima na Tusnju a i ovoj djeci u vrapčićima ogadili fudbal....a pravu zeludcane tegobe će da dobiju kad se budu ganjali po federalnim pašnjacima narednu deceniju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
SRSlavinovici je napisao/la:Davno su sve granice u vrijedjanju prekrsene, dzaba se admin mjesa sada kada je kasno. Ako ne znate normalno diskutirati, slobodno opletite na najmorbidniji naccin vrijedjati drugog. LP.
Reče neko ko na općoj temi svog tima za drugog piše da je govedo. Mani se hipokrizije.
Pa za onog vrapcickog tuljana poredjenja sa govedom nije hipokrizija nego priča u superlativu.( ).. Nezna pokemon gdje goni poslije karindjanje u 96. ... Kae bilde tu je ta negdje kvaliteta po igri Slobode i vrapcicana... .... Mislim da smo im i seniorima na Tusnju a i ovoj djeci u vrapčićima ogadili fudbal.. ( )..a pravu zeludcane tegobe će da dobiju kad se budu ganjali po federalnim pašnjacima narednu deceniju ( )
Na mjestima gdje nedostaju, stavio sam smajlije. Pronaći ćeš ih u zagradi.
Slijedeći put ih ne zaboravi staviti.
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:muha ili amazon ? blagu prednost dajem amazonu
[youtube][/youtube]
A vidi mu klempavog uha..Ovaj cuje zalazak sunca
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
[youtube][/youtube]
Aj bem ti lipu hahahah zalazak sunca I pero kad tutne od patos.
Nego rinuka, kako vam igra onaj brazilac Kari.na? Jel Jesa I karinu odveo
Cupal I on obrve?
[youtube][/youtube]
Aj bem ti lipu hahahah zalazak sunca I pero kad tutne od patos.
Nego rinuka, kako vam igra onaj brazilac Kari.na? Jel Jesa I karinu odveo
Cupal I on obrve?
Nije odveo, al jes nam je uvalio
[youtube][/youtube]
Haahahahaahahahajajajsjaj taj sam
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
MuhamedTM je napisao/la:Sto si takav, hajde uvalio nije vam prvi put. Nego Jesa je bio kralj I steta sto ode. Niko ko Ješa vanzemaljac.
[youtube][/youtube]