Sad ga je malo huja spopala, pa se ne moze sjetiti lozinke..joker90 je napisao/la:Napravio je @bagrcavi jos jedan profil, uslijedit ce uskoro novi odgovori..FrantoBauzek je napisao/la:Sad bi kappa dao marku, da nam moze sta napisati

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sad ga je malo huja spopala, pa se ne moze sjetiti lozinke..joker90 je napisao/la:Napravio je @bagrcavi jos jedan profil, uslijedit ce uskoro novi odgovori..FrantoBauzek je napisao/la:Sad bi kappa dao marku, da nam moze sta napisati
Volim te mama pozzzSRSlavinovici je napisao/la:Reče neko ko na općoj temi svog tima za drugog piše da je govedo. Mani se hipokrizije.[/quoteHigh je napisao/la:SRSlavinovici je napisao/la:Davno su sve granice u vrijedjanju prekrsene, dzaba se admin mjesa sada kada je kasno. Ako ne znate normalno diskutirati, slobodno opletite na najmorbidniji naccin vrijedjati drugog. LP.
Zato sto je govedo, postovano bice u hindu kulturi. Jos i licemjer. Ali necemo o njemu, idemo pozitivnoAko imate jos necije clanove porodice spomenuti, uradite to kao i do sada, pa da krenemo dalje nakon infantilnog vrijedjanja.
Sto sam debil? Zar nije dulja 2 miliona za 6 mjeseci 4 .amazon je napisao/la:hahaahhahahaha, kakav si ti debilMuhamedTM je napisao/la:Cc jbga neke granice moraju biti.
Ti aldine trazis guzici cepa iskreno. Nisi ni jedan dobar post napisao u vezi Zelje a nazivas se navijacem istog. Dugo vrijeme siris mrznju.
Samo to slanje slika familije ili bilo sta nije dobro ko god da to je uradio.
Ima 100 drugih tema kao patike, punac, voda, dulja 2 za 6 4. Grudnjak nema ali para ima itd.
Evo ja prvi vise necu ulaziti u nikakve rasprave jer mi se ogadi nekad sta I ja napisem prvi. Nisam jedini ali evo dosta od danas pa na dalje I ubuduce.ja mislim da sam ne znas sta si napisao
aleksandar_veliki je napisao/la:I to opet sa iste IP adresejoker90 je napisao/la:Napravio je @bagrcavi jos jedan profil, uslijedit ce uskoro novi odgovori..FrantoBauzek je napisao/la:Sad bi kappa dao marku, da nam moze sta napisati![]()
Ma zajebajem se, ti si kraljMuhamedTM je napisao/la:
Sto sam debil? Zar nije dulja 2 miliona za 6 mjeseci 4 .
Nego vidis ja tebi nista lose nisam napisao a ti vrijedas bez potrebe.
Onda kad de opalim kukas itd. Hajde nemoj me citirati gurabije ti.
Napisano ljetos..rigotina je napisao/la:ova tema ce bit ziva sve dok velez bude igro premier ligu i sloboda najavljivala pohode na europuuNbx je napisao/la:RIP za nekad najjacu temu na forumu.
FrantoBauzek je napisao/la:Ma ja, zavrsili smo eto sa prepucavanjima. Zakljucili smo da je Sloboda najveci klub u TK-u a njeni navijaci popularne "Fukare" najbolji u gradu.
Laku noc
Sto mi ubaci dvije rijeci. Ali barem si ostavio ovo za navijaceSabinho je napisao/la:FrantoBauzek je napisao/la:Ma ja, zavrsili smo eto sa prepucavanjima. Zakljucili smo da je Sloboda najveci klub u TK-u a njeni navijaci popularne "Fukare" najbolji u drzavi.
Laku noc
Vec kad sam procitao ovo za klub bio sam van sebe pa do navijaca nisam ni stigao.FrantoBauzek je napisao/la:Sto mi ubaci dvije rijeci. Ali barem si ostavio ovo za navijaceSabinho je napisao/la:FrantoBauzek je napisao/la:Ma ja, zavrsili smo eto sa prepucavanjima. Zakljucili smo da je Sloboda najveci klub u TK-u a njeni navijaci popularne "Fukare" najbolji u drzavi.
Laku nocDrago mi je da dijelimo isto misljenje barem po tom pitanju
Onda ako hoćete da opstane, da oživi opet, molite da se Velež vrati ekspresno, jer mi više nećemo imat potrebe da najavljujemo pohode na Evropu, to će se podrazumijevat.PipiDugaCarapa je napisao/la:Napisano ljetos..rigotina je napisao/la:ova tema ce bit ziva sve dok velez bude igro premier ligu i sloboda najavljivala pohode na europuuNbx je napisao/la:RIP za nekad najjacu temu na forumu.
Da li se bliži kraj ove teme? Nadam se da će se bar himna intonirati..
Je l' me neko tražio?MuhamedTM je napisao/la:Gdje onaj pasa sto se kladio u avatar, od tada ga nema kad je cuo da sam 3 od 3. Zna da mrzim taj broj moram na 4 od 4 .
Eto recimo da je Sloboda u TK-u, ali bolje pitanje. Ko je u SK-u najbolji tim,klub, navijaci?Sabinho je napisao/la:Vec kad sam procitao ovo za klub bio sam van sebe pa do navijaca nisam ni stigao.FrantoBauzek je napisao/la:Sto mi ubaci dvije rijeci. Ali barem si ostavio ovo za navijaceFrantoBauzek je napisao/la:Ma ja, zavrsili smo eto sa prepucavanjima. Zakljucili smo da je Sloboda najveci klub u TK-u a njeni navijaci popularne "Fukare" najbolji u drzavi.
Laku nocDrago mi je da dijelimo isto misljenje barem po tom pitanju
Oooo gdi si plavi avataru. Samo reko da nisi šturno.NKMramor je napisao/la:Je l' me neko tražio?MuhamedTM je napisao/la:Gdje onaj pasa sto se kladio u avatar, od tada ga nema kad je cuo da sam 3 od 3. Zna da mrzim taj broj moram na 4 od 4 .
Leotar iz Trebinja.FrantoBauzek je napisao/la:Eto recimo da je Sloboda u TK-u, ali bolje pitanje. Ko je u SK-u najbolji tim,klub, navijaci?Sabinho je napisao/la: Vec kad sam procitao ovo za klub bio sam van sebe pa do navijaca nisam ni stigao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.