PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- amazon
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Naravno da je zajebancija normalna. Ja nikad nisam napisao bilo cije ime, a znam ih pola. Ali to su ovi internet debili iza ekrana, majmun bjedni. A ja cu dobit ban zbog ovakvih idiota poput njega.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
prvo pocisti ovo sobom i svojom bracom sa tribinepinoglavi je napisao/la:Gasi temu

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Cc jbga neke granice moraju biti.
Ti aldine trazis guzici cepa iskreno. Nisi ni jedan dobar post napisao u vezi Zelje a nazivas se navijacem istog. Dugo vrijeme siris mrznju.
Samo to slanje slika familije ili bilo sta nije dobro ko god da to je uradio.
Ima 100 drugih tema kao patike, punac, voda, dulja 2 za 6 4. Grudnjak nema ali para ima itd.
Evo ja prvi vise necu ulaziti u nikakve rasprave jer mi se ogadi nekad sta I ja napisem prvi. Nisam jedini ali evo dosta od danas pa na dalje I ubuduce.
Ti aldine trazis guzici cepa iskreno. Nisi ni jedan dobar post napisao u vezi Zelje a nazivas se navijacem istog. Dugo vrijeme siris mrznju.
Ima 100 drugih tema kao patike, punac, voda, dulja 2 za 6 4. Grudnjak nema ali para ima itd.
Evo ja prvi vise necu ulaziti u nikakve rasprave jer mi se ogadi nekad sta I ja napisem prvi. Nisam jedini ali evo dosta od danas pa na dalje I ubuduce.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- FrantoBauzek
Pisao o politici na sportskom forumuFrantoBauzek je napisao/la:Sto je ucinio kappa, pa je odstranjen?
Nad tobom sunce najljepše sja
pinoglavi je napisao/la:Pisao o politici na sportskom forumuFrantoBauzek je napisao/la:Sto je ucinio kappa, pa je odstranjen?

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Ciji si tipinoglavi je napisao/la:Pisao o politici na sportskom forumuFrantoBauzek je napisao/la:Sto je ucinio kappa, pa je odstranjen?

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Brutalno.pinoglavi je napisao/la:Pisao o politici na sportskom forumuFrantoBauzek je napisao/la:Sto je ucinio kappa, pa je odstranjen?

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 05 apr 2016, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo jaši, svi smo našiDoeTz je napisao/la:Ciji si tipinoglavi je napisao/la:Pisao o politici na sportskom forumuFrantoBauzek je napisao/la:Sto je ucinio kappa, pa je odstranjen?

Nad tobom sunce najljepše sja
- amazon
- Kontakt:
hahaahhahahaha, kakav si ti debilMuhamedTM je napisao/la:Cc jbga neke granice moraju biti.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Davno su sve granice u vrijedjanju prekrsene, dzaba se admin mjesa sada kada je kasno. Ako ne znate normalno diskutirati, slobodno opletite na najmorbidniji naccin vrijedjati drugog. LP.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Evo ga, juriš !SRSlavinovici je napisao/la:Davno su sve granice u vrijedjanju prekrsene, dzaba se admin mjesa sada kada je kasno. Ako ne znate normalno diskutirati, slobodno opletite na najmorbidniji naccin vrijedjati drugog. LP.

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Pripremite kokice, pocinje 

Reče neko ko na općoj temi svog tima za drugog piše da je govedo. Mani se hipokrizije.SRSlavinovici je napisao/la:Davno su sve granice u vrijedjanju prekrsene, dzaba se admin mjesa sada kada je kasno. Ako ne znate normalno diskutirati, slobodno opletite na najmorbidniji naccin vrijedjati drugog. LP.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrantoBauzek
Sad bi kappa dao marku, da nam moze sta napisati 

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Napravio je @bagrcavi jos jedan profil, uslijedit ce uskoro novi odgovori..FrantoBauzek je napisao/la:Sad bi kappa dao marku, da nam moze sta napisati
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Reče neko ko na općoj temi svog tima za drugog piše da je govedo. Mani se hipokrizije.[/quoteHigh je napisao/la:SRSlavinovici je napisao/la:Davno su sve granice u vrijedjanju prekrsene, dzaba se admin mjesa sada kada je kasno. Ako ne znate normalno diskutirati, slobodno opletite na najmorbidniji naccin vrijedjati drugog. LP.
Zato sto je govedo, postovano bice u hindu kulturi. Jos i licemjer. Ali necemo o njemu, idemo pozitivno

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- FrantoBauzek
joker90 je napisao/la:Napravio je @bagrcavi jos jedan profil, uslijedit ce uskoro novi odgovori..FrantoBauzek je napisao/la:Sad bi kappa dao marku, da nam moze sta napisati

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.