Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pomoc prijatelja i reci ce mrtvi debilkos, a tog odgovara nemawobly92 je napisao/la:Pipi i Faraon no hard feelings, vas su optužili također, a trebaju 4 odgovora pa...![]()
wobly92 je napisao/la:Pipi i Faraon no hard feelings, vas su optužili također, a trebaju 4 odgovora pa...![]()
Prvi put da se u necemu slazem sa tobomamazon je napisao/la:Prije svega ti si debilkos pa tek onda ostalokappa je napisao/la:pa nemogu bit i aldin i brgcavi morate se skontati
wobly92 je napisao/la:Pipi i Faraon no hard feelings, vas su optužili također, a trebaju 4 odgovora pa...![]()
Ne poredi me s ovim debilom.DoeTz je napisao/la:Sam sebe vrijedjas ne valja ti to
to mi je drugi profil džaba se ulizuješRinuka je napisao/la:Prvi put da se u necemu slazem sa tobomamazon je napisao/la:Prije svega ti si debilkos pa tek onda ostalokappa je napisao/la:pa nemogu bit i aldin i brgcavi morate se skontati![]()
Posvadjala mu se lijeva strana mozga sa desnomDoeTz je napisao/la:Sam sebe vrijedjas ne valja ti to
[youtube][/youtube]kappa je napisao/la:
to mi je drugi profil džaba se ulizuješ
Sto ne volis svoju bracu po plavoj boji?amazon je napisao/la:nemojte ga raja, valja mu kasnije ici da mu ga pile slozi
Kakva braca, to je debil za tastaturom. Salje mi debil u inbox sliku neke cure,hoce da odem da ga prijavim u muriju sto krade tude slike internet majmun, kakav je to internet huliganSabinho je napisao/la:Sto ne volis svoju bracu po plavoj boji?amazon je napisao/la:nemojte ga raja, valja mu kasnije ici da mu ga pile slozi
Pikal se ako mi ko iz publike pomogne? Mislim da je pdp, jer nije toliki tukmak ko aldin.wobly92 je napisao/la:Pipi i Faraon no hard feelings, vas su optužili također, a trebaju 4 odgovora pa...![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.