PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ne može Željkanovac bez psovanja, sigurno neka vrsta filozofije iz Zvorničke.
Idemo dalje, znači prvo ste tražili 300k od Grada pa ste na kraju danas dobili 50k. Odkud pravo Gradskom vijeću bacati pare na jedan privatni projekat?
Još ovaj bojkotaš ss foruma i dalje ima obraza dolaziti ovdje i bacati ublehe po forumu.
Idemo dalje, znači prvo ste tražili 300k od Grada pa ste na kraju danas dobili 50k. Odkud pravo Gradskom vijeću bacati pare na jedan privatni projekat?
Još ovaj bojkotaš ss foruma i dalje ima obraza dolaziti ovdje i bacati ublehe po forumu.
Lakoste je napisao/la:Cocaine je napisao/la:U životu treba biti samo orginalan 0:43
[youtube][/youtube]
Evo im ideja.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
e ne mogu da vjerujem sta sve necu ovdje procitat
djecurlija se raspravlja o rashodima i prihodima, voda, struja, itd

- amazon
- Kontakt:
Hajmo djeco polahko se pocnite spremat za skolu. Ruksak, uzina jel spremna?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Evo ih, javljaju se sa velikog odmora dok se medjusobno preslusavaju predivnu numeru, koja im je bila zadana iz muzickog, a pod nazivom "U sumici zeka."
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- themaniaks
- Kontakt:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sar ... /140302071Muerte je napisao/la:Sto ih Velez na volej doceka. Ibrakovic mora drzavu mijenjati
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- Beduin
- Kontakt:
Sta ima ljudinoLakoste je napisao/la:Cocaine je napisao/la:U životu treba biti samo orginalan 0:43
[youtube][/youtube]
Evo im ideja.

Cuo sam da vam u fan shopu poceli prodavati kesice za mokrenje sa logom rajvoSa, slogan: cuvajmo okolinu i zdravlje, nesto u ovom fazonu

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Sta je problem?? Od kad je premiranje korupcija?? Ako ga je uopste bilo, jer nema dokaza.themaniaks je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sar ... /140302071Muerte je napisao/la:Sto ih Velez na volej doceka. Ibrakovic mora drzavu mijenjati
Mitomanska glupost nema granicu.
@Beduin ajjjjjjj crnjaka

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Napokon neko normalankyrgios je napisao/la:Kako je meni kad rinuka nešto napiše ? Nedostatak humora je očitjoker90 je napisao/la:Kad Pipi nesto napise na nas racun, pa nasmijem se cesto, al ovaj kappa je glup za trojicu zivota mi.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
drug ne bi ti puncaMemara je napisao/la:Ne može Željkanovac bez psovanja, sigurno neka vrsta filozofije iz Zvorničke.
i sine
ako se desi
a desiće se
da nestane svjetla i ispred i iza tebe
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
ne moraš ni svijetlit' jeebem ti majku
naću put
u mraku sam
eto
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
Snimak predstavljanja novog sponzora i ERUPCIJA odusevljenja navijaca zeljkana

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
drug fulio si gif objavio si svoj privatni video sa bratomRinuka je napisao/la:Snimak predstavljanja novog sponzora i ERUPCIJA odusevljenja navijaca zeljkana![]()
![]()
![]()

i sine
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
Ne znam zasto citiras i uopste se raspravljas sa klaunom. Pa vidis da frajer ne prati ni svoj klub. Tako i ova kita. Obicne dvorske lude.PipiDugaCarapa je napisao/la:Najneinteligentnije stvorenje koje je iznjedrio ovaj forum.Memara je napisao/la:Fino fino, a gdje su vam razhodi od navedenih utakmica? Treba platiti struju za noćne utakmice Široki i Borac, pa vodu, osiguranje i sve ostale sitnice koje prate jednu takmičarsku utakmicu a bilo ih je 4. Niste vi skupili (navijači) ni blizu 300k klubu uključujući fan-shop i članske, već većinom vaši sponzori, stranke, političari i Brajlović upravo zbog velike euforije i projekta Grbavice. Mislim svaka čast za akciju i jako finu posjetu zadnjih par utakmica, ali budimo realni, kada se sve sabere to je sasvim jedna mala cifra ako se misli graditi ozbiljan projekat tkz. "europska Grbavica".PipiDugaCarapa je napisao/la: Zato i jesmo generalni sponzor kluba, za nešto više od mjesec dana klubu donijeti oko 300.000KM.
U istom periodu, kompanija A to Z Group iz New Yorka, čiji je osnivač gospodin Emil Lješnjanin, sklopila je sponzorski ugovor sa FK Željezničar za 2016. godinu u iznosu od 50.000 KM.Da sada bezveze ne ubacujem i ostale političare.Također, na osnovu amandmana koji je uputio vijećnik Gradskog vijeća, gospodin Hasan Hodžić, vijećnici Gradskog vijeća su donijeli odluku da se iznos od 50.000 KM iz budžeta Grada Sarajeva usmjeri na projekat evropske Grbavice
Kakve veze ima sponzorski ugovor sa europskom Grbavicom?
Tih 50.000KM iz budžeta nije u ovih 120.000KM koje su skupili navijači. Pošaljite ga na giljotinu !
Zbog takvih poput tebe, nas doživljavaju kao malouman narod. Obično ste i najglasniji, što ide u prilog svima koji nas doživljavaju onako kako sam i rekao.
Vratite 20.000KM što ste dužni ljudima, nakon toga dođi ovdje da prozborimo koju na ovu temu.
Meni su cak i zanimljivi. Svaki put kad pomislim da su dostigli svoj vrhunac oni me iznenade. Oni su zivi dokaz da ljudska glupost fakat nema granica.
Beavis i Butthead
Ko vas ****, mi smo najjaci 

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Lajk za avatar!DoeTz je napisao/la:Ko vas ****, mi smo najjaci

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hvala, takodjerjoker90 je napisao/la:Lajk za avatar!DoeTz je napisao/la:Ko vas ****, mi smo najjaci

Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 04 apr 2016, 21:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Da vidi Goku ciji grb nosi na prsima na tom avataru, opalio bi sebi u glavu kamehameha!DoeTz je napisao/la: Hvala, takodjerTi si mi inspiracija

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nije ovdje nista privatno..Ovo je javno predstavljanje sponzora..Samo me zanima jel trajalo 10 minuta ko sto su vam najavili da dodjete 10 minuta ranije da ''primite'' ovu radosnu vijestkappa je napisao/la:drug fulio si gif objavio si svoj privatni video sa bratomRinuka je napisao/la:Snimak predstavljanja novog sponzora i ERUPCIJA odusevljenja navijaca zeljkana![]()
![]()
![]()

Kako ono? "I like you boys. What you lack in brains, you make up in heart"joker90 je napisao/la:Da vidi Goku ciji grb nosi na prsima na tom avataru, opalio bi sebi u glavu kamehameha!DoeTz je napisao/la: Hvala, takodjerTi si mi inspiracija
Imas srca da uletis s ovakvom provalom nema govora

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.