Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

DoeTz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la DoeTz » 04 apr 2016, 19:33

TzXHc je napisao/la:
LuKaVaC je napisao/la:Tuzlaci imaju svoju tabelu :urnebes:

slika
Sine pametnije bi ti bilo gledat tabelu 2 fedralne tamo je klub iz lukavca naredne sezone..
Zar ti ne znas? :o Pa ne prate ti oni vise Radnicki :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 04 apr 2016, 19:33

Kazu gdje pise da se do odigravanja svih medjusobnih utakmica gleda gol razlika? :lol: :lol: :lol:

o boze :lol: :lol:

gdje zavrsava zdrav razum , pocinje tuzla

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 04 apr 2016, 19:36

SlevinKelevra je napisao/la:Ali kad vidim ONLY YELLOW CARD, tacno se prepadnem sta cu vidjeti :urnebes:

edit:

Ofsajd :urnebes:

slika
Tacno,isto sam pomislio,yebote koji horor :urnebes:
Mislim da je Baka poslije ove tekme dao ostavku ili je bio suspendovan
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Memara » 04 apr 2016, 19:42

Evolve je napisao/la:

Ovo mi je jedna od jacih od kada se igra PL, borili se za prvaka, 2:0 vodili na utakmici, al Pekija je bio jaci. :tralala:
Još sudija daje žuti karton zbog simuliranja :urnebes: :urnebes:

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 04 apr 2016, 19:43

6 mil na titulu, a na kraju mozda i ostanu bez nje

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 apr 2016, 19:51

tuzlak1987 je napisao/la:Jedinstvo imalo sve u svojim rukama, delegirali nam sudije preko onog covjeka iz Cazina.
Ali su se raspali vec u polusezoni i ostali bez novca za igrace. Smjenili su tri trenera i to na polusezoni otjerali tj posvadjali se sa trenerom koji je imao dobre rezultate i doveli nekog lika domaceg. I uz to izgubili nekoliko igraca, a fulali sa pojacanjem (npr najvece Jaranovic).
A pripreme odradili losije od nas, tj Sloboda isla na pripreme kvalitetnije.

Kasnije su prestali i placati igrace i otpustili neke vec prije kraja sezone.
A nagradnu igru koju su obecali navijacima za ulaznice koje su se placale 2 KM vise da bi ucestvovao u njoj su ponistili i nije bilo izvlacenja auta.

To je se moglo zavrsiti samo sa jednim ishodom nakon sto su kiksali protiv Goska jer se znalo da idu nama, a cekao ih je Ciro i 10 novih igraca. Nesto tipa Zelje ove sezone, druga ekipa na proljece.

U biti mi nismo trazili zlu krv vec su oni poceli sa prljavim igrama preko sudija i delegiranja te pokusali preko ledja Slobode uci u prvu ligu.

PS Gotivim Jedinstvo i treba da se vrate u PL, ali je uprava bila lopovska. Tigar ih je nasukao.
Ma i Azmir je u jednoj od posljednjih sjednica izjavio nesto tipa "znamo svi kako se rade stvari i kako smo usli u PL, potrosili smo oko milion KM..." (parafraziram ovo), tako da je vjerovatno aludirao na premiranja i mozda cak neku kupljenu gostujucu utakmicu koja domacinu nije imala rezultatskog znacaja, ili cak dadnes premiju gostima da odigraju fer protiv nas, tj. da ne uzmu premiju nasih konkurenata... :D

U pravu je Pantelija da bi mnogi klubovi cucnuli, ali ja prvi sam za to da se sa svim cinjenicama, dokazima, izjavama bivsih i sadasnjih Uprava izadje u javnost pa da vidimo kako su titule/opstanak se zavrsavale. A znamo svi da se to NIKADA nece desiti.

Jedinstvo ce mi ostati vjecita misterija te sezone kad su bili 1. na tabeli i imali solidan sastav, a onda toliko nelogicnosti, krivih poteza se potezalo u njihovom timu iz sedmice u sedmicu, sve do kraja prvenstva. Na polusezoni trenera da vracas da vodi juniore (ako se dobro sjecam), a trenera juniora stavljas na celo tima koji je lider prvenstva, nakon par kola ponovo promjena trenera, nezadovoljstvo igraca pa odstranjivanje iz tima jednog po jednog, to mi samo upucuje u finansijski krah kluba, da se Uprava prebrojala i nije mogla pratiti rezultat kluba pa su morali posustati i dici ruke od svega. Volio bih da mi neko upucen iz Bihaca to lijepo objasni, ako ima neke informacije o toj sezoni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 04 apr 2016, 20:05

LuKaVaC je napisao/la:Tuzlaci imaju svoju tabelu :urnebes:

slika
Al' nisi mog'o sakrit da ti se sviđa stranica. :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 apr 2016, 20:09

Beduin je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Jedinstvo imalo sve u svojim rukama, delegirali nam sudije preko onog covjeka iz Cazina.
Ali su se raspali vec u polusezoni i ostali bez novca za igrace. Smjenili su tri trenera i to na polusezoni otjerali tj posvadjali se sa trenerom koji je imao dobre rezultate i doveli nekog lika domaceg. I uz to izgubili nekoliko igraca, a fulali sa pojacanjem (npr najvece Jaranovic).
A pripreme odradili losije od nas, tj Sloboda isla na pripreme kvalitetnije.

Kasnije su prestali i placati igrace i otpustili neke vec prije kraja sezone.
A nagradnu igru koju su obecali navijacima za ulaznice koje su se placale 2 KM vise da bi ucestvovao u njoj su ponistili i nije bilo izvlacenja auta.

To je se moglo zavrsiti samo sa jednim ishodom nakon sto su kiksali protiv Goska jer se znalo da idu nama, a cekao ih je Ciro i 10 novih igraca. Nesto tipa Zelje ove sezone, druga ekipa na proljece.

U biti mi nismo trazili zlu krv vec su oni poceli sa prljavim igrama preko sudija i delegiranja te pokusali preko ledja Slobode uci u prvu ligu.

PS Gotivim Jedinstvo i treba da se vrate u PL, ali je uprava bila lopovska. Tigar ih je nasukao.
Ma i Azmir je u jednoj od posljednjih sjednica izjavio nesto tipa "znamo svi kako se rade stvari i kako smo usli u PL, potrosili smo oko milion KM..." (parafraziram ovo), tako da je vjerovatno aludirao na premiranja i mozda cak neku kupljenu gostujucu utakmicu koja domacinu nije imala rezultatskog znacaja, ili cak dadnes premiju gostima da odigraju fer protiv nas, tj. da ne uzmu premiju nasih konkurenata... :D

U pravu je Pantelija da bi mnogi klubovi cucnuli, ali ja prvi sam za to da se sa svim cinjenicama, dokazima, izjavama bivsih i sadasnjih Uprava izadje u javnost pa da vidimo kako su titule/opstanak se zavrsavale. A znamo svi da se to NIKADA nece desiti.

Jedinstvo ce mi ostati vjecita misterija te sezone kad su bili 1. na tabeli i imali solidan sastav, a onda toliko nelogicnosti, krivih poteza se potezalo u njihovom timu iz sedmice u sedmicu, sve do kraja prvenstva. Na polusezoni trenera da vracas da vodi juniore (ako se dobro sjecam), a trenera juniora stavljas na celo tima koji je lider prvenstva, nakon par kola ponovo promjena trenera, nezadovoljstvo igraca pa odstranjivanje iz tima jednog po jednog, to mi samo upucuje u finansijski krah kluba, da se Uprava prebrojala i nije mogla pratiti rezultat kluba pa su morali posustati i dici ruke od svega. Volio bih da mi neko upucen iz Bihaca to lijepo objasni, ako ima neke informacije o toj sezoni.
Znas da im je receno da ce se finansijski raspasti,nisu vjerovali neki od nas su pisali da nema plata par mjeseci napadali nas a kasnije jedan po jedan raskid ugovora i tuzbe.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 04 apr 2016, 20:14

:damn:
Muerte je napisao/la:6 mil na titulu, a na kraju mozda i ostanu bez nje
Nije 6, nego 7 miliona i nije samo na titulu, nego i na kamp, na sanaciju dugova...
Zasto niko ne ukljuci mozak malo?

I ostacemo bez nje, isto k'o stoc ce i ostali ostati bez svojih titula.

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 04 apr 2016, 20:20

ultrasegamega je napisao/la::damn:
Muerte je napisao/la:6 mil na titulu, a na kraju mozda i ostanu bez nje
Nije 6, nego 7 miliona i nije samo na titulu, nego i na kamp, na sanaciju dugova...
Zasto niko ne ukljuci mozak malo?

I ostacemo bez nje, isto k'o stoc ce i ostali ostati bez svojih titula.
to sto ste vi obrukali ovaj grad to je sramota. vama to nije nista novo, brukate ga od nastanka.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 04 apr 2016, 20:22

:D

Bravo zuhdija, evo ti banana.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 04 apr 2016, 20:23

Najjače mi je kad krene priča o tome kako je Sloboda ušla u PL oni se brane sa tim kako smo im mi stimali sudije preko Gobeljica.Ako smo uspjeli vama nastimat da sude protiv vas nije mi jasno kako onda sebi nismo uspjeli nastimat sudije gdje su nas na dvije domaće tekme uništili (Gosk,Igman) i to kad se sezona lomila.Protiv Igmana na samom kraju sezone par kola prije kraja gdje nam je i koliko se sjećam i čist gol su nam u toj utakmici poništili.Mi namjestali sudije a skoro svako kolo nam sudio neko sa TK,al bitno da smo vama uspjeli namjestit.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 04 apr 2016, 20:23

to sto ste vi obrukali ovaj grad to je sramota. vama to nije nista novo, brukate ga od nastanka.[/quote]

Tako je, mi smo izbaceni zbog namjestanja utakmica i legenda kluba je kaznjena zabranom bavljenja sportom... Bravo mitomane glupi
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 04 apr 2016, 20:25

BeSha1992 je napisao/la:to sto ste vi obrukali ovaj grad to je sramota. vama to nije nista novo, brukate ga od nastanka.
Tako je, mi smo izbaceni zbog namjestanja utakmica i legenda kluba je kaznjena zabranom bavljenja sportom... Bravo mitomane glupi[/quote]

a sto li su vama oduzimani bodovi, pa liga proširena .. sigurno jer ste pošteni bili

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 04 apr 2016, 20:25

FaustinoAsprilla je napisao/la:Kazu gdje pise da se do odigravanja svih medjusobnih utakmica gleda gol razlika? :lol: :lol: :lol:

o boze :lol: :lol:

gdje zavrsava zdrav razum , pocinje tuzla
:tokralju:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 04 apr 2016, 20:26

Zuhdija dominira
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 apr 2016, 20:26

Bihac96 je napisao/la:Najjače mi je kad krene priča o tome kako je Sloboda ušla u PL oni se brane sa tim kako smo im mi stimali sudije preko Gobeljica.Ako smo uspjeli vama nastimat da sude protiv vas nije mi jasno kako onda sebi nismo uspjeli nastimat sudije gdje su nas na dvije domaće tekme uništili (Gosk,Igman) i to kad se sezona lomila.Protiv Igmana na samom kraju sezone par kola prije kraja gdje nam je i koliko se sjećam i čist gol su nam u toj utakmici poništili.Mi namjestali sudije a skoro svako kolo nam sudio neko sa TK,al bitno da smo vama uspjeli namjestit.
http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=4
Nad tobom sunce najljepše sja

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 04 apr 2016, 20:27

@kyrgios Hvala za sve streamove do sad ! :tokralju: :thumbup:

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 04 apr 2016, 20:27

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:@kyrgios Hvala za sve streamove do sad ! :tokralju: :thumbup:
šta reć haha

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 04 apr 2016, 20:31

ultrasegamega je napisao/la::D

Bravo zuhdija, evo ti banana.
tu bananu bih ostavio radije za vas klub, ionako volite da sisate svi redom. brukate grad brukate klub. mali klubic koji je cijeli svoj zivotni vijek bio pod necijom cizmom, prvo partija, pa sda, pa sada kucka tanova. sramotan klub, septicka jama grada sarajeva.
BeSha1992 je napisao/la: Tako je, mi smo izbaceni zbog namjestanja utakmica i legenda kluba je kaznjena zabranom bavljenja sportom... Bravo mitomane glupi
glupi mali navijac njanjajeva. glup si

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.