Zar ti ne znas?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zar ti ne znas?
Tacno,isto sam pomislio,yebote koji hororSlevinKelevra je napisao/la:Ali kad vidim ONLY YELLOW CARD, tacno se prepadnem sta cu vidjeti
edit:
Ofsajd![]()
Još sudija daje žuti karton zbog simuliranjaEvolve je napisao/la:
Ovo mi je jedna od jacih od kada se igra PL, borili se za prvaka, 2:0 vodili na utakmici, al Pekija je bio jaci.
Ma i Azmir je u jednoj od posljednjih sjednica izjavio nesto tipa "znamo svi kako se rade stvari i kako smo usli u PL, potrosili smo oko milion KM..." (parafraziram ovo), tako da je vjerovatno aludirao na premiranja i mozda cak neku kupljenu gostujucu utakmicu koja domacinu nije imala rezultatskog znacaja, ili cak dadnes premiju gostima da odigraju fer protiv nas, tj. da ne uzmu premiju nasih konkurenata...tuzlak1987 je napisao/la:Jedinstvo imalo sve u svojim rukama, delegirali nam sudije preko onog covjeka iz Cazina.
Ali su se raspali vec u polusezoni i ostali bez novca za igrace. Smjenili su tri trenera i to na polusezoni otjerali tj posvadjali se sa trenerom koji je imao dobre rezultate i doveli nekog lika domaceg. I uz to izgubili nekoliko igraca, a fulali sa pojacanjem (npr najvece Jaranovic).
A pripreme odradili losije od nas, tj Sloboda isla na pripreme kvalitetnije.
Kasnije su prestali i placati igrace i otpustili neke vec prije kraja sezone.
A nagradnu igru koju su obecali navijacima za ulaznice koje su se placale 2 KM vise da bi ucestvovao u njoj su ponistili i nije bilo izvlacenja auta.
To je se moglo zavrsiti samo sa jednim ishodom nakon sto su kiksali protiv Goska jer se znalo da idu nama, a cekao ih je Ciro i 10 novih igraca. Nesto tipa Zelje ove sezone, druga ekipa na proljece.
U biti mi nismo trazili zlu krv vec su oni poceli sa prljavim igrama preko sudija i delegiranja te pokusali preko ledja Slobode uci u prvu ligu.
PS Gotivim Jedinstvo i treba da se vrate u PL, ali je uprava bila lopovska. Tigar ih je nasukao.
Znas da im je receno da ce se finansijski raspasti,nisu vjerovali neki od nas su pisali da nema plata par mjeseci napadali nas a kasnije jedan po jedan raskid ugovora i tuzbe.Beduin je napisao/la:Ma i Azmir je u jednoj od posljednjih sjednica izjavio nesto tipa "znamo svi kako se rade stvari i kako smo usli u PL, potrosili smo oko milion KM..." (parafraziram ovo), tako da je vjerovatno aludirao na premiranja i mozda cak neku kupljenu gostujucu utakmicu koja domacinu nije imala rezultatskog znacaja, ili cak dadnes premiju gostima da odigraju fer protiv nas, tj. da ne uzmu premiju nasih konkurenata...tuzlak1987 je napisao/la:Jedinstvo imalo sve u svojim rukama, delegirali nam sudije preko onog covjeka iz Cazina.
Ali su se raspali vec u polusezoni i ostali bez novca za igrace. Smjenili su tri trenera i to na polusezoni otjerali tj posvadjali se sa trenerom koji je imao dobre rezultate i doveli nekog lika domaceg. I uz to izgubili nekoliko igraca, a fulali sa pojacanjem (npr najvece Jaranovic).
A pripreme odradili losije od nas, tj Sloboda isla na pripreme kvalitetnije.
Kasnije su prestali i placati igrace i otpustili neke vec prije kraja sezone.
A nagradnu igru koju su obecali navijacima za ulaznice koje su se placale 2 KM vise da bi ucestvovao u njoj su ponistili i nije bilo izvlacenja auta.
To je se moglo zavrsiti samo sa jednim ishodom nakon sto su kiksali protiv Goska jer se znalo da idu nama, a cekao ih je Ciro i 10 novih igraca. Nesto tipa Zelje ove sezone, druga ekipa na proljece.
U biti mi nismo trazili zlu krv vec su oni poceli sa prljavim igrama preko sudija i delegiranja te pokusali preko ledja Slobode uci u prvu ligu.
PS Gotivim Jedinstvo i treba da se vrate u PL, ali je uprava bila lopovska. Tigar ih je nasukao.
U pravu je Pantelija da bi mnogi klubovi cucnuli, ali ja prvi sam za to da se sa svim cinjenicama, dokazima, izjavama bivsih i sadasnjih Uprava izadje u javnost pa da vidimo kako su titule/opstanak se zavrsavale. A znamo svi da se to NIKADA nece desiti.
Jedinstvo ce mi ostati vjecita misterija te sezone kad su bili 1. na tabeli i imali solidan sastav, a onda toliko nelogicnosti, krivih poteza se potezalo u njihovom timu iz sedmice u sedmicu, sve do kraja prvenstva. Na polusezoni trenera da vracas da vodi juniore (ako se dobro sjecam), a trenera juniora stavljas na celo tima koji je lider prvenstva, nakon par kola ponovo promjena trenera, nezadovoljstvo igraca pa odstranjivanje iz tima jednog po jednog, to mi samo upucuje u finansijski krah kluba, da se Uprava prebrojala i nije mogla pratiti rezultat kluba pa su morali posustati i dici ruke od svega. Volio bih da mi neko upucen iz Bihaca to lijepo objasni, ako ima neke informacije o toj sezoni.
Nije 6, nego 7 miliona i nije samo na titulu, nego i na kamp, na sanaciju dugova...Muerte je napisao/la:6 mil na titulu, a na kraju mozda i ostanu bez nje
to sto ste vi obrukali ovaj grad to je sramota. vama to nije nista novo, brukate ga od nastanka.ultrasegamega je napisao/la:
Nije 6, nego 7 miliona i nije samo na titulu, nego i na kamp, na sanaciju dugova...Muerte je napisao/la:6 mil na titulu, a na kraju mozda i ostanu bez nje
Zasto niko ne ukljuci mozak malo?
I ostacemo bez nje, isto k'o stoc ce i ostali ostati bez svojih titula.
Tako je, mi smo izbaceni zbog namjestanja utakmica i legenda kluba je kaznjena zabranom bavljenja sportom... Bravo mitomane glupi[/quote]BeSha1992 je napisao/la:to sto ste vi obrukali ovaj grad to je sramota. vama to nije nista novo, brukate ga od nastanka.
FaustinoAsprilla je napisao/la:Kazu gdje pise da se do odigravanja svih medjusobnih utakmica gleda gol razlika?![]()
![]()
![]()
o boze![]()
![]()
gdje zavrsava zdrav razum , pocinje tuzla
http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=4Bihac96 je napisao/la:Najjače mi je kad krene priča o tome kako je Sloboda ušla u PL oni se brane sa tim kako smo im mi stimali sudije preko Gobeljica.Ako smo uspjeli vama nastimat da sude protiv vas nije mi jasno kako onda sebi nismo uspjeli nastimat sudije gdje su nas na dvije domaće tekme uništili (Gosk,Igman) i to kad se sezona lomila.Protiv Igmana na samom kraju sezone par kola prije kraja gdje nam je i koliko se sjećam i čist gol su nam u toj utakmici poništili.Mi namjestali sudije a skoro svako kolo nam sudio neko sa TK,al bitno da smo vama uspjeli namjestit.
šta reć hahaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:@kyrgios Hvala za sve streamove do sad !![]()
tu bananu bih ostavio radije za vas klub, ionako volite da sisate svi redom. brukate grad brukate klub. mali klubic koji je cijeli svoj zivotni vijek bio pod necijom cizmom, prvo partija, pa sda, pa sada kucka tanova. sramotan klub, septicka jama grada sarajeva.ultrasegamega je napisao/la:
Bravo zuhdija, evo ti banana.
glupi mali navijac njanjajeva. glup siBeSha1992 je napisao/la: Tako je, mi smo izbaceni zbog namjestanja utakmica i legenda kluba je kaznjena zabranom bavljenja sportom... Bravo mitomane glupi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.