FK Sarajevo (opšte diskusije)
- diplomatija
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Zna li neko sta je validan dokaz namještanja utakmice, da li je ikakav dokaz ako igrač jednog kluba vozaču autobusa koji prevozi tu ekipu kaze igraj da ce biti 5,6 golova na utakmici, ako je to dokaz onda Je Sisoja umiješan u namještanje, njegov klub je tad igrao a na toj utakmici je bilo 6 golova?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tako i meni svabo skoro u kaficu kaze igraj na Ried protiv Rapida i manje od 2,5 gola.diplomatija je napisao/la:Zna li neko sta je validan dokaz namještanja utakmice, da li je ikakav dokaz ako igrač jednog kluba vozaču autobusa koji prevozi tu ekipu kaze igraj da ce biti 5,6 golova na utakmici, ako je to dokaz onda Je Sisoja umiješan u namještanje, njegov klub je tad igrao a na toj utakmici je bilo 6 golova?
Sjedili na kafi.Ja uplatio brato 20 eura uzeo fine pare.mora da je namjestena utakNica bila.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
I ja pisao po forumu Sarajevo-Sloboda gost dobija oba poluvremena, 20 KM kvota. Jesam li i ja sad umijesan ?solinas je napisao/la:Tako i meni svabo skoro u kaficu kaze igraj na Ried protiv Rapida i manje od 2,5 gola.diplomatija je napisao/la:Zna li neko sta je validan dokaz namještanja utakmice, da li je ikakav dokaz ako igrač jednog kluba vozaču autobusa koji prevozi tu ekipu kaze igraj da ce biti 5,6 golova na utakmici, ako je to dokaz onda Je Sisoja umiješan u namještanje, njegov klub je tad igrao a na toj utakmici je bilo 6 golova?
Sjedili na kafi.Ja uplatio brato 20 eura uzeo fine pare.mora da je namjestena utakNica bila.

Za haga jaraneNAJGORA_BAGRA je napisao/la:I ja pisao po forumu Sarajevo-Sloboda gost dobija oba poluvremena, 20 KM kvota. Jesam li i ja sad umijesan ?solinas je napisao/la:Tako i meni svabo skoro u kaficu kaze igraj na Ried protiv Rapida i manje od 2,5 gola.diplomatija je napisao/la:Zna li neko sta je validan dokaz namještanja utakmice, da li je ikakav dokaz ako igrač jednog kluba vozaču autobusa koji prevozi tu ekipu kaze igraj da ce biti 5,6 golova na utakmici, ako je to dokaz onda Je Sisoja umiješan u namještanje, njegov klub je tad igrao a na toj utakmici je bilo 6 golova?
- diplomatija
- Kontakt:
Ja da sam htio pitati navijače slobode pitao bih na vašim opstim diskusijama, a to sto vi pričate, nema nikakve sličnosti sa ovim sto ja pitam, direktan učesnik tog dogadjaja kaze bice pet, šest golova i bas tako i bude, i to zamisli kad, po najvećoj mećavi, blato do koljena, i gle slučajnosti razigraju se pa ne mozes izborjati golove
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Zip je napisao/la:Eto vam pileta jaranadiplomatija je napisao/la:Vratite nam kantu i nećete biti izbačeni iz lige
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na fudbalskoj utakmici bilo golova.diplomatija je napisao/la:Ja da sam htio pitati navijače slobode pitao bih na vašim opstim diskusijama, a to sto vi pričate, nema nikakve sličnosti sa ovim sto ja pitam, direktan učesnik tog dogadjaja kaze bice pet, šest golova i bas tako i bude, i to zamisli kad, po najvećoj mećavi, blato do koljena, i gle slučajnosti razigraju se pa ne mozes izborjati golove
Treba to streljati odma.

Nije validan dokaz. Tako neko moze reci ko je naplacivao klonju u nekoj zabiti kroz koju je Sloboda prolazila kad je gostovala, da mu je Merso dok ga je otresao rekao da igra 2\2 na Slobodu.diplomatija je napisao/la:Ja da sam htio pitati navijače slobode pitao bih na vašim opstim diskusijama, a to sto vi pričate, nema nikakve sličnosti sa ovim sto ja pitam, direktan učesnik tog dogadjaja kaze bice pet, šest golova i bas tako i bude, i to zamisli kad, po najvećoj mećavi, blato do koljena, i gle slučajnosti razigraju se pa ne mozes izborjati golove
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sabinho je napisao/la:Nije validan dokaz. Tako neko moze reci ko je naplacivao klonju u nekoj zabiti kroz koju je Sloboda prolazila kad je gostovala, da mu je Merso dok ga je otresao rekao da igra 2\2 na Slobodu.diplomatija je napisao/la:Ja da sam htio pitati navijače slobode pitao bih na vašim opstim diskusijama, a to sto vi pričate, nema nikakve sličnosti sa ovim sto ja pitam, direktan učesnik tog dogadjaja kaze bice pet, šest golova i bas tako i bude, i to zamisli kad, po najvećoj mećavi, blato do koljena, i gle slučajnosti razigraju se pa ne mozes izborjati golove

nek se javi u savez i da izjavu portalima, validan kao i Azmirovdiplomatija je napisao/la:Zna li neko sta je validan dokaz namještanja utakmice, da li je ikakav dokaz ako igrač jednog kluba vozaču autobusa koji prevozi tu ekipu kaze igraj da ce biti 5,6 golova na utakmici, ako je to dokaz onda Je Sisoja umiješan u namještanje, njegov klub je tad igrao a na toj utakmici je bilo 6 golova?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ili ti ga "Piletov trokut".DenchiNL je napisao/la:nek se javi u savez i da izjavu portalima, validan kao i Azmirovdiplomatija je napisao/la:Zna li neko sta je validan dokaz namještanja utakmice, da li je ikakav dokaz ako igrač jednog kluba vozaču autobusa koji prevozi tu ekipu kaze igraj da ce biti 5,6 golova na utakmici, ako je to dokaz onda Je Sisoja umiješan u namještanje, njegov klub je tad igrao a na toj utakmici je bilo 6 golova?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
- Kontakt:
Selam i pozdravsvima
Volio bih da ako moze neko od navijača Sarajeva napiše dal se sms poruke i snimljeni razgovor sa brojevima tel.sugovornika smatra validnim dokazom na sudu?
Hvala unaprijed.
Volio bih da ako moze neko od navijača Sarajeva napiše dal se sms poruke i snimljeni razgovor sa brojevima tel.sugovornika smatra validnim dokazom na sudu?

Hvala unaprijed.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
jedino ukoliko ih snima organ vlasti/zakona u sklopu istrage i ima nalog za toVelikiKemo je napisao/la:Selam i pozdravsvima
Volio bih da ako moze neko od navijača Sarajeva napiše dal se sms poruke i snimljeni razgovor sa brojevima tel.sugovornika smatra validnim dokazom na sudu?![]()
![]()
![]()
Hvala unaprijed.
p.s. - inače sa stranice bht se može poslati kome hoćeš poruka staviš s kojeg broja da dolazi i napišeš broj kome šalješ

hoću reći vrlo je pogodno za malverzaciju

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
a ne moze se provjeriti mob. koji je sumnjiv za malverzacije tj.listing tog broja npr?DenchiNL je napisao/la:jedino ukoliko ih snima organ vlasti/zakona u sklopu istrage i ima nalog za toVelikiKemo je napisao/la:Selam i pozdravsvima
Volio bih da ako moze neko od navijača Sarajeva napiše dal se sms poruke i snimljeni razgovor sa brojevima tel.sugovornika smatra validnim dokazom na sudu?![]()
![]()
![]()
Hvala unaprijed.
p.s. - inače sa stranice bht se može poslati kome hoćeš poruka staviš s kojeg broja da dolazi i napišeš broj kome šalješ![]()
hoću reći vrlo je pogodno za malverzaciju

ili pak provjerit glasovne poruke u/iz njegovog inboxa ili poslane glasovne poruke

posto sam dobio neke informacije sta je sve validno na sudu i sta se sve trazi u svrhu dokazivanje neke tvrdnje/radnje

FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
može naravno, samo istražnim organima je potreban nalog za takvo što, da bi dobili nalog moraju imati osnovanu sumnju ili da su već pokrenuli istražni postupak tj. da je osoba pod nadzorom, naravno pod uslovom da je neko toliki idiot da je bilo što kompromitirajuće ostavio na svom , privatnom, registrovanom na svoje ime i prezime telefonu/aparatu/inboxu....a nije npr. kupio pre-paid karticu od par km i poslije istu uništio, govorimo o sistemu rada dovoljno jednostavnom za sitne kriminalcime/prostitutke i sl.VelikiKemo je napisao/la: a ne moze se provjeriti mob. koji je sumnjiv za malverzacije tj.listing tog broja npr?![]()
![]()
![]()
ili pak provjerit glasovne poruke u/iz njegovog inboxa ili poslane glasovne poruke![]()
![]()
![]()
posto sam dobio neke informacije sta je sve validno na sudu i sta se sve trazi u svrhu dokazivanje neke tvrdnje/radnje
![]()
![]()
naš telekom nije toliko sofisticiran niti uopšte smije snimati razgovore koje korisnici obavljaju zbog zakona o privatnosti....

Ali korisnik telekoma ukoliko posjeduje aparat koji mu to omogucava moze snimiti dolazni/odlazni poziv ili.....DenchiNL je napisao/la:može naravno, samo istražnim organima je potreban nalog za takvo što, da bi dobili nalog moraju imati osnovanu sumnju ili da su već pokrenuli istražni postupak tj. da je osoba pod nadzorom, naravno pod uslovom da je neko toliki idiot da je bilo što kompromitirajuće ostavio na svom , privatnom, registrovanom na svoje ime i prezime telefonu/aparatu/inboxu....a nije npr. kupio pre-paid karticu od par km i poslije istu uništio, govorimo o sistemu rada dovoljno jednostavnom za sitne kriminalcime/prostitutke i sl.VelikiKemo je napisao/la: a ne moze se provjeriti mob. koji je sumnjiv za malverzacije tj.listing tog broja npr?![]()
![]()
![]()
ili pak provjerit glasovne poruke u/iz njegovog inboxa ili poslane glasovne poruke![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
naš telekom nije toliko sofisticiran niti uopšte smije snimati razgovore koje korisnici obavljaju zbog zakona o privatnosti....

može ali snimak nije validan ako nema dozvolu sugovornika da snimasolinas je napisao/la: Ali korisnik telekoma ukoliko posjeduje aparat koji mu to omogucava moze snimiti dolazni/odlazni poziv ili.....

Znaci covjek ubije nekoga neko snimi a policija odbaci dokaze jer "ubica"nije dao dozvolu za snimanje....DenchiNL je napisao/la:može ali snimak nije validan ako nema dozvolu sugovornika da snimasolinas je napisao/la: Ali korisnik telekoma ukoliko posjeduje aparat koji mu to omogucava moze snimiti dolazni/odlazni poziv ili.....kao što sam već rekao samo istražni organ/predstavnici zakona mogu snimati...u svrhu istražnog postupka, zakon o privatnosti.....

Ne ide to bas tako pasa moj.

Informisi se bolje postoje stvari na koje zakon o privatnosti nema podlogu i nikakvo znacenje kao sto je kriminal recimo....

Zadnja izmjena: solinas, dana/u 06 apr 2016, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ne brkaj kruške i jabuke.solinas je napisao/la:Znaci covjek ubije nekoga neko snimi a policija odbaci dokaze jer "ubica"nije dao dozvolu za snimanje....DenchiNL je napisao/la:može ali snimak nije validan ako nema dozvolu sugovornika da snimasolinas je napisao/la: Ali korisnik telekoma ukoliko posjeduje aparat koji mu to omogucava moze snimiti dolazni/odlazni poziv ili.....kao što sam već rekao samo istražni organ/predstavnici zakona mogu snimati...u svrhu istražnog postupka, zakon o privatnosti.....
![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Frajer se razumije u sve, od ciscenja klonja po Becu do prava!solinas je napisao/la:Znaci covjek ubije nekoga neko snimi a policija odbaci dokaze jer "ubica"nije dao dozvolu za snimanje....DenchiNL je napisao/la:može ali snimak nije validan ako nema dozvolu sugovornika da snimasolinas je napisao/la: Ali korisnik telekoma ukoliko posjeduje aparat koji mu to omogucava moze snimiti dolazni/odlazni poziv ili.....kao što sam već rekao samo istražni organ/predstavnici zakona mogu snimati...u svrhu istražnog postupka, zakon o privatnosti.....
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Balorda, BeYaZ, Combattente87, Devedesetka, Direktorcic, Maestro^^, MikiPirs, Noke995, Tatamata1946 i 78 gostiju.