Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito

Zadnja izmjena: damirc, dana/u 04 apr 2016, 16:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Opet ti o premiranju to je nesto drugo ovo se zove kriminal. Uostalom placanje igracima na ruke protivnicke ekipe izbjegava se platiti porez i to je jos jedna od kriminalnih radnju u sklopu svega.Rinuka je napisao/la:I Mladost smo premirali, ali nas je zayebo sudija..A cije su pare?? Sta to koga briga..Imamo ih dovoljno da premiramo svako kolo koga mi hocemo i koliko hocemo..
- amazon
- Kontakt:
Euzebio je napisao/la:Opet ti o premiranju to je nesto drugo ovo se zove kriminal. Uostalom placanje igracima na ruke protivnicke ekipe izbjegava se platiti porez i to je jos jedna od kriminalnih radnju u sklopu svega.Rinuka je napisao/la:I Mladost smo premirali, ali nas je zayebo sudija..A cije su pare?? Sta to koga briga..Imamo ih dovoljno da premiramo svako kolo koga mi hocemo i koliko hocemo..
Euzebio je napisao/la:Necu se citirati jos vezano za ovo oko afere, niti one prethodne teze. Evo da vam kazem sta vam vlasnik misli. Raspusta UO, neki ce ostati na svojim funkcijama, ali nece moci donositi nikakve odluke kad je klub u pitanju. To ce preuzeti Tan. On je od sad vas UO. Ne zanimaju ga rezultati, zanima ga da igraju akademci i njihova prodaja. Cak stavise moze trener izgubiti i 5 uzastopnih utakmica ali nema smjene trenera i sl. Dino sad to treba da prenese UO a ne zna ni on kako. Navijaci ne prihvataju poraze medjutim to gazdu ne zanima. Sacekajte par dana pa me citirajte po pitanju ovog. Sretno treba ce vam...
jel se raspustilo ista
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 04 apr 2016, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Svi pominju Sarajevo zato sto znaju da je to jedini klub u BiH koji ima lovu, pa bijeda pokusava izvuci nesto crkavice..Euzebio je napisao/la:Ne mislim nego mislim na davanje para igracima Veleza na ruke, premiranje ide tako sto se se pare uplate uplate sa racuna na racun kluba.Sve osim toga je protivzakonito.Zali se Slavija, Sloboda sada Velez ko je slijedeci svaki put upleteno Sarajevo posao za SIPU.Rinuka je napisao/la:ako mislis na placanje sirokog upravi vehleza da im pusti tu utakmicu, slazem se da je to mito

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Apsolutno. Udruženje premijerligaša BiH bi bio jedan od koraka ka zdravijoj svakodnevnici Bosne i Hercegovine u cjelosti. Čitavo to neslaganje, nejedinstvo svih klubova neovisno o tome što te NFS svako malo lupa po glavi i diktira svoje uslove je zapravo refleksija stanja Bosne i Hercegovine u cjelosti.Beduin je napisao/la:Pa to je samo jos jedan dokaz koliko Savez ima uticaja na nase klubove, ne znam samo cime ih natjera svaki put da potpisu, a ujedno dokazujemo koliko smo neslozni i nespremni se suprotstaviti Savezu. Azmir izadje u javnost sa onom pricom i dokazima, i onda potpisuje "sve je regularno", j3bo ti to.
Mi i dalje sanjamo o nekom Udruzenju premijerligasa, a niko nema muda da pozove sve predstavnike klubova na neformalni razgovor, dijalog i raspravu o manama/vrlinama tog udruzenja i da se jednom krene u zastitu klubova i regularnosti PL.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Saopstenje je za Hurtica i nema veze sa ovim saopstenjem Veleza.damirc je napisao/la:
Evo izdali ste saopstenje da niko nema pravo da zastupa niti ugovara bilo kakve radnje u ime vaseg kluba a koga Klub nije izabrao. Ibrakovic onda nije bio clan vase Uprave jel tako vec je samo bio Sportski direktor. Bolje vam je da se usutitie jer sa ovim saopstenjima sami sebi u stomak skacete
Haj ti nama objasni ili neko vas sa nekim saopstenjem odakle vam dodatni dug 2.2 miliona i kakav je "fantomski" dug (Amaru Osimu) od 600.000 maraka kojeg nema u knjigama?? Koliko ste samo potrosili na premiranje i kupovinu eto ti dokaza.
Ko o cemu, kur*a o postenju!!!
- amazon
- Kontakt:
"Raočaran sam posljednjim dešavanjima, a pogotovo neosnovanim napadima na FK Sarajevo i na njegove čelnike. Ne znam kuda sve ovo vodi, ali mi se čini da stvari polako izmiču kontroli. Mislim da svi moramo prvo počistiti ispred svog praga, pa onda krenuti sa nekakvim borbama i pričama o poštenju. Svi koji danas iz ko zna kojih razloga rade o glavi Sarajevu imat će posla i sa nama jer imamo i mi mnogo toga za reći. Ako misle na ovaj način istjerati Sarajevo u niži rang, kunem se da će i mnogo drugi istim putem. Za istinsku borbu protiv anomalija u bh. fudbalu jesam i za to se zalažem, ali ako ćemo zaboraviti posljednjih desetak godina, a bazirati se samo na posljednju, onda je to licemjerstvo", otvoreno je bez dlake na jeziku za SportSport.ba izjavio Nijaz Gracić.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/neka-svi ... nju/189760
spasioc fk sarajeva. tako je gracicu, ala debila
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/neka-svi ... nju/189760
spasioc fk sarajeva. tako je gracicu, ala debila

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Joj postenjacina raznih, cuj dati igracu na ruke kriminalna radnja?! hahahahahahaaha
**** te grob ne vjerujem sta citam.citava drzava rasi na principo poslovanja na ruke, prijave minimalca i tako dalje samo posteni ss.ba forumasi, a pogotovo navijaci Zeljeznicara znaju sta je posteno i ispravno, a sta nije.
Hahahahaha kakvi licemjeri. Brzo su zavoravili kako su kupili prijaanje titule, kako su surovali sa Leotarom, sa Sirokim, sa Velezom, Radnikom iz Bjeljine...
**** te grob ne vjerujem sta citam.citava drzava rasi na principo poslovanja na ruke, prijave minimalca i tako dalje samo posteni ss.ba forumasi, a pogotovo navijaci Zeljeznicara znaju sta je posteno i ispravno, a sta nije.
Hahahahaha kakvi licemjeri. Brzo su zavoravili kako su kupili prijaanje titule, kako su surovali sa Leotarom, sa Sirokim, sa Velezom, Radnikom iz Bjeljine...
Zadnja izmjena: ultrasegamega, dana/u 04 apr 2016, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
ultrasegamega je napisao/la:Saopstenje je za Hurtica i nema veze sa ovim saopstenjem Veleza.damirc je napisao/la:
Evo izdali ste saopstenje da niko nema pravo da zastupa niti ugovara bilo kakve radnje u ime vaseg kluba a koga Klub nije izabrao. Ibrakovic onda nije bio clan vase Uprave jel tako vec je samo bio Sportski direktor. Bolje vam je da se usutitie jer sa ovim saopstenjima sami sebi u stomak skacete
Haj ti nama objasni ili neko vas sa nekim saopstenjem odakle vam dodatni dug 2.2 miliona i kakav je "fantomski" dug (Amaru Osimu) od 600.000 maraka kojeg nema u knjigama?? Koliko ste samo potrosili na premiranje i kupovinu eto ti dokaza.
Ko o cemu, kur*a o postenju!!!
Zadnja izmjena: damirc, dana/u 04 apr 2016, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
ultrasegamega je napisao/la:Joj postenjacina raznih, cuj dati igracu na ruke kriminalna radnja?! hahahahahahaaha

- Evolve
- Kontakt:
Vidim neki spominju da je Široki dao Velezu pare za utakmicu, sto su teske nebuloze i neistine i to provjereno 100%, to je samo igra onih koji samo hoce da skinu reflektor sa sebe.
NK Široki Brijeg
Aferim Nijaze, a zna se dobro o kome je riječ i koje krao godinama ovu napaćenu ligu.
-
- Kontakt:
Sta vas boli ku*ac koliko mi imamo para?? Imamo vise od vas svakako i u kakvom smo plusu debelom mi zavrsili sezonu ja znam, ali ne moras i ti.
Ali evo mala natuknica da samo od TA imamo 250.000 po sezoni plus premije za titulu.
Prica o kreditima vam je smjesna kao i prica o tuci na treningu Sarajeva.
Koliko vam je sada Misimovic posudio. Koliko njemu dodjete. Mislite da rastete, a kopate sebi raku da legnete.
Ali evo mala natuknica da samo od TA imamo 250.000 po sezoni plus premije za titulu.
Prica o kreditima vam je smjesna kao i prica o tuci na treningu Sarajeva.
Koliko vam je sada Misimovic posudio. Koliko njemu dodjete. Mislite da rastete, a kopate sebi raku da legnete.
- amazon
- Kontakt:
Vi ste nekom dosli da pisete da kopa raku a vama je Tan raskopao kolektivno mozete svi, da povedete ovu djecu s foruma uz klub.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sta kaze Gracic? Posto nam je svakako liga u qurcu, zasto i Sarajevo ne bi kupilo jednu titulu?
E, yebem ti mater.... 

- amazon
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Sta kaze Gracic? Posto nam je svakako liga u qurcu, zasto i Sarajevo ne bi kupilo jednu titulu?E, yebem ti mater....
spasit ce sarajevo ko ga dirne

Ako Sarajevo ispadne idu i drugiSlevinKelevra je napisao/la:Sta kaze Gracic? Posto nam je svakako liga u qurcu, zasto i Sarajevo ne bi kupilo jednu titulu?E, yebem ti mater....

Nad tobom sunce najljepše sja
Da li smatras da Siroki radi sve posteno, a ostali su svi neposteni?Evolve je napisao/la:Vidim neki spominju da je Široki dao Velezu pare za utakmicu, sto su teske nebuloze i neistine i to provjereno 100%, to je samo igra onih koji samo hoce da skinu reflektor sa sebe.
Ovo isto pitanje postavljam svim ostalim navjiacima vezano za njihove klubove.
-
- Kontakt:
Amazon mi je ubjedljivo najsmjesniji lik na forumu. 
Vodite vi brigu o svojim finansijama, lako cemo mi za svoje. Mi smo bogatasi bez marke duga. Probili budzet zato sto smo placali drzavi porez po 250.000 maraka mjesecno i za godinu sve isplatili, a ne ko fukare na 10 godina. Ima se moze se.

Imas li ti kakav dokaz da smo mi??damirc je napisao/la:ultrasegamega je napisao/la:Joj postenjacina raznih, cuj dati igracu na ruke kriminalna radnja?! hahahahahahaaha
Kako smo to šurovali, dokaze kolega samo dokaze molicu lijepo. Za vas je javno receno da ste premirali Klubove. Gdje punac jel to zaglavio u Jablanici na janjetini
Vodite vi brigu o svojim finansijama, lako cemo mi za svoje. Mi smo bogatasi bez marke duga. Probili budzet zato sto smo placali drzavi porez po 250.000 maraka mjesecno i za godinu sve isplatili, a ne ko fukare na 10 godina. Ima se moze se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.