NK Zvijezda Gradačac

husein veličanstveni
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la husein veličanstveni » 12 jun 2010, 15:21

mislim 29 juna
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 12 jun 2010, 15:28

Arogantni je napisao/la:
NADIR STRAŠNI je napisao/la:Znaš šta je momak, MARŠ NA SVOJU TEMU i ne dolazi više ovamo, svom želji divi se negdje drugo. Vi u zadnjih 10 godina imali ste samo dvije dobre sezone a dok su ostale bile jalove, tako će te i naredne dvije tri sezone tavoriti pa onda jednu sezonu bljesnuti. Vi ste niste ekipa poPut širokog da svake godine igrate dobro.Na godinu će vas i pitari guziti. A eto vam i Karić je došao iz zvijezde, VRLO JAKO POJAČANJE NEMA ŠTA.
Greska u gramatiki izgoravanja i to ogramna i msm poredit Zelju i Zvijezdu nije moguce jer Zeljo ima Trofeja koliko vi imate nastupa u Premijer Lizi ima cak i vise jer ovo vam je tek 2. nastup u Premijer Lizi i da Zeljo ima sponzora toliko koliko vas ne zivi u Gradačcu...
Budi pozdravljen neznalico N.Strasni i nemoj beze prosipat ljudima ovaj ce doc,i ovaj nece jer nemas pojma i Karic je solidno pojacanje neznam sto ga blatite kod vas je bio neizostavan iz prvih jedanaest i ako nisi znao vasa uprava ga je htjela zadrzati ali et nije imala para. Spalevic od kada je dosao u Slaviju a ima jedno 4 godine uvijek se sam nudio Zelji i da bi mu to bila velika zelja da zaigra u ZELJI ali nasi mu nisu dali i nek nisu jer je veliki nacionalista i nemoj pisat beze ono sto nemas pojma...
Možda je cijeli problem u GRAMATIKI IZGOVARANJA ili u tome što vi igrate u PREMIJER LIZI a svi ostali u Premijer ligi. Kad budemo igrali na istom mjesti (ili u ligi ili u lizi) onda ćemo se moći porediti. Do tada vi kao veličina iz velegrada ostajete u "lizi bez problema u gramatiki izgovaranja" a mi mali ćemo se nekako snaći u ovim manjim sredinama (selima).
A đe da znam?!

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 12 jun 2010, 16:01

Aj ljudi malo se opustite izgleda da ovdje neko nije dugo se druzio sa curom ili svojom desankom pa ste svi malo nervozni nije forum napravljen za prepucavanje vec da dijelimo neke informacije o svom voljenom klubu znaci ovo je tema za Zvijezdu ne Zelju ne Sarajevo Velez itd. aj da cujem imal ko kakvi informacija o pojacanjima ili na sta Zvijezda ide ove godine dali na opstanak ili europu jer ove godine nemoze biti Zvijezda prvak jer sada ide neki klub iz RS kako svi znamo jedino u nas ima taj redoslijed bolje da raspravljamo kako to iskorijenit vec da se bezveze svadjamo ;)

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 12 jun 2010, 17:00

MokeGradačac je napisao/la:Mozel mi ko reci sta u vezi pojacanja hmmm... tako je bilo i prije treba doci onaj ovaj pa na kraju nista od toga imal sta konkretno...pozz
Ja koliko znam obavljeni su razgovori sa jednim igračem iz Travnika, Laktaša, Budućnost Banovići (napadači), sa jednim iz Veleža i sa još dva iskusna igrača. Namjerno ovdje nisam spominjao imena, jer još nije počeo prelazni rok, pa je moguće da se neko i predomisli.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 12 jun 2010, 17:36

U pravu si, otprilike znam o kojima se igračima radi, osim što bih dodao tu još dva igrača iz Modriče i ako ih uprava uspije dobiti Zvijezda u narednoj sezoni igraće veoma zapaženu ulogu u prvenstvu a ni Evropa ne bila daleko.
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Dinamitaš
Kontakt:

Post Postao/la Dinamitaš » 12 jun 2010, 17:38

Daleko je Zvijezda od Evrope, daleko, buraz!

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 12 jun 2010, 17:45

Dinamitaš je napisao/la:Daleko je Zvijezda od Evrope, daleko, buraz!
Buraz ohladi malo mozel nisam ni ja tebi dosao na tvoju temu pljuvat po tvom klubu Zelji cestitke na tituli i aj cujemo se

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 13 jun 2010, 12:10

Eto vama je najbliža evropska tačka Međugorje, hajte u Europu ćupovi jedni!
A đe da znam?!

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 13 jun 2010, 12:23

Raz_ba je napisao/la:

Hvala Bogu i hoćemo, a ti lagano u TechnoMarket nestalo više plazma televizora.

. :mrgreen:
1996

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 13 jun 2010, 12:41

cassanova je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:

Hvala Bogu i hoćemo, a ti lagano u TechnoMarket nestalo više plazma televizora.

. :mrgreen:

Imam ja to već, kupite vi sebi da se vježbate trčat unutra. Vi ste još uvijek na nivou crno-bijele tehnike Ćupovi ste vi! Vi nemate plazme ni u krvi (vi to čuvate u ćupovima) Vidječemo kojom brzinom se vraćate iz europe (Međugorja) Mislićete da vam se neki .ur.c ukazao!
A đe da znam?!

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 13 jun 2010, 18:21

Dino_TM je napisao/la:
mačak u čizmama je napisao/la:Koji si ti kreten matere ti, zvijezda ima para onoliko koliko joj treba , ali nema dugova, navijača ima dovoljno i gledalaca 3000-4000 hiljde po utakmici, a što bi željo spram broja stanovnika trebao da ima barem 20 000 po utakmici. I ja sam čuo da Spalević pregovara sa zvijezdom a ko je vama kriv što ga vi ne možete dovesti sebi. Eto da li smo vam Karića, eto vam i polovnjak Haris Bešlija. I pozdrav. Nemojte se previše izdizati. I vi ste jedan prosječan klub, ništa bolje. I dan danas imate lopova i klubu koji će vas pokrast.
Zeljo bi imao 20 000 posjetilaca da toliko moze da stane na stadion.
Spalevic ne dolazi u Zelju jer ga mi sa Juga NE ZELIMO zbog nacionalistickih ispada
Karic bi vam ostao da ga vasa uprava nije otjerala
Haris Beslija je nas igrac koji je bio na posudbi tu, nismo mi krivi sto vi ne znate cijeniti kvalitet pa on ne igra kod vas jer je bolji od 80% vasih igraca.
zvijezdica je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:kad nemozes sranja onda ga nemoj ni traziti sa debilnim postovima ,zelji predvidzas borbu za opstanak a zvijezda kao jaka i igracki i finasijski a sav skup polovnjaka sto je bio u zelji je presao u zvijezdu i prelazit ce i ubuduce,uzivaj u julu u evropskim utakmicama najveceg bh kluba 8-)
Mi smo kupovali Željine polovnjake u ranijem periodu. Ko sada kupuje od koga? :P :roll: :P :roll:
Nismo mi kupili vase igrace, dosao je jer ste ga otjerali. I sad je polovnjak, a kad vas je uveo u ligu nije bio ?

P.S. nemojte misliti da imam nesto protiv Zvijezde, treci ste mi najdrazi klub poslije Zelje i Veleza.
U pravu si za Karica dok nam je valjao bio je kod nas, kada ne valja eto vam ga.Za nas je polovna roba,zao mi je sto je otisao bio je dobar golman ali raja,ipak 4 godine smo bili zajedno,i Ninkovic je bio najbolji trener uveo nas u PL,ali postade los trener i umalo da nas istjera iz PLa,sva sreca ragiralo se na polusezoni i sada smo tu gdje smo,da je on ostao,ispali bi iz lige i to zadnji,10tak bodova ispod Laktasa.Sto se tice Beslije vidim dobar si statisticar da znas tacno koliko je bolji od svih nasih igraca,pogledaj malo koliko je golova dao u Zvijezdi i koliko je asistencija imao,on je bio u sjeni Smajlovica,Alimanovica,Hamzica itd i ti pises da je bolji 80% od svih nasih igraca,haha,vidim da to pise djecija pamet :D :D :D jesi li mozda gledao utakmicu Zeljo-Zvijezda kada ste morali svim sredstvima reagirati da uzmete 3 boda u Sarajevu,hehe,vrag odnio salu nije se moglo igrom pobijediti,Osim se na kraju izvinjava,ljudi morao sam ovako,(citaj,oteti uz pomoc sudija)ako si gledao nemoram ti ja nista pisati,vidim da nisi realan u tome pgledu,Sampion je morao potezati za svim nepravilnostima da bi bodove uzeo "maloj"Zvijezdi koja ih je nadigrala u po Sarajeva u dolini supkova
Zadnja izmjena: yummymummy, dana/u 13 jun 2010, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.

the maniacs gradacac
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs gradacac » 13 jun 2010, 18:37

ko zna kad pocinju pripreme zvijezde i kad je izvlacenje parova za sledecu sezonu

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 13 jun 2010, 19:54

Raz_ba je napisao/la:

ŽELJO - nositelj u 2. pretkolu lige prvaka
Zvijezda - neko tamo selo
Ko je bolji ?

@yummymummy

Karic ce svejedno biti rezerva ako Seha ostane, a 90% da hoce. Ne bi ga ni doveli da Radosevic ostaje.
Vi nas nadigrali ? Ja ipak mislim da ti nisi gledao tu tekmu, mozda onu prosle sezone kada je zavrsilo 2:2 i kada smo bili u krizi. Ali, bilo i proslo.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 13 jun 2010, 20:04

Dajte ljudi malo ohladite sa tim, pa svako zna da je Željo institucija, a da je Zvijezda mala sredina. Previše trošite riječi na nešto mnogim nejasno iz njihove perspektive, kako zmajevima tako i manijacima.

@cassanova- da bog da ti upao kamenčić u cipelu :mrgreen:
Dragon Town

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 13 jun 2010, 23:10

Cuj institucija,hahaha,nemojte se vi navijaci Zelje iz Gradacca ni mjesati u neke rasprave.Providno je previse.

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 13 jun 2010, 23:14

yummymummy je napisao/la:Cuj institucija,hahaha,nemojte se vi navijaci Zelje iz Gradacca ni mjesati u neke rasprave.Providno je previse.
;)
1996

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 jun 2010, 23:14

Dobro je vise o Želji imate temu pa tamo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 13 jun 2010, 23:16

Dino_TM je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:

ŽELJO - nositelj u 2. pretkolu lige prvaka
Zvijezda - neko tamo selo
Ko je bolji ?

@yummymummy

Karic ce svejedno biti rezerva ako Seha ostane, a 90% da hoce. Ne bi ga ni doveli da Radosevic ostaje.
Vi nas nadigrali ? Ja ipak mislim da ti nisi gledao tu tekmu, mozda onu prosle sezone kada je zavrsilo 2:2 i kada smo bili u krizi. Ali, bilo i proslo.
Pogledaj statstiku utakmica SAMPON-NEKO TAMO SELO koje bolji,haman tamo neko selo u medusobnim susretima,i mislim da u Sarajevi ima barem 4 puta vise seljaka nego u ovome kako ga ti nazvase selu,hehe

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 13 jun 2010, 23:35

E ljudi kada ce prozivka i imal kakvih pojacanja ???

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 14 jun 2010, 00:36

Pa i da ti kažem odmah će se javiti onaj teletabis iz Sarajeva (navijač želje) što se vabi ko arogantni i reći kako nemamo pojma i kako nemamo mi para za pojačanja. Ali da ti kažem da sam danas pričao sa jednim čovjekom iz uprave Zvijezde i dosad su obavljeni razgovori sa nekoliko odličnih fubalera ( igrači koji vrijede u ovoj našoj ligi) a također da obradujem tog teletabisa arogantnog da je obavljen razgovor i sa Spalevićem i da su mu ponuđeni odlični uslovi, pošto taj arogantni tvrdi da mi nemamo novaca za njega i da smo Karića pustili zato što ga više Zvijezda ne može plaćati.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.