FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Radnik dolazi kompletan,nemaju suspendovanih.
Zadnja izmjena: Majkl, dana/u 04 apr 2016, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Tako i treba da ih Komplet rastavimo ko IKEIN namjestajMajkl je napisao/la:Radnik dolazi kompletam,nemaju suspendovanih.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Mi smo klub koji na dunjaluku cijelom čini mi se nema ni prijatelja, a kamoli brata, pogotovo u BiH. Čak šta više, od 16 klubova u ligi vjerovatno imamo 15 dušmana, manjih ili većih. Što prije to svi shvatimo, biće nam lakške.
Dočekali su dušmani svojih pet minuta i naš trenutni pad, pa bi svi sad da nas gurnu, al' proće ako Bog da i ovo, yebaćemo im matere svima opet vrlo brzo, samo polahko
Priliku da to učinimo ovima imaćemo već za par kola, jedno poniženje za adio
Dočekali su dušmani svojih pet minuta i naš trenutni pad, pa bi svi sad da nas gurnu, al' proće ako Bog da i ovo, yebaćemo im matere svima opet vrlo brzo, samo polahko

Priliku da to učinimo ovima imaćemo već za par kola, jedno poniženje za adio
1946
- sarajevo46
- Kontakt:
Fudbaleri Sarajeva pobijedili su (0:1) ekipu Borca u 23. kolu BHT PL BiH, a navijači gostiju Horde zla nisu imali nikakvih problema u gradu na Vrbasu, ali su prema pisanju Dnevnog avaza problemi nastali u povratku.
Naime, tada su navijače od policije Republike Srpske preuzele kolege iz Zeničko-dobojskog kantona koji su priredili pravi horor navijačima kluba sa Koševa.
''U Banjoj Luci je bilo sve korektno, ali nakon što smo napustili Republiku Srpsku, nas je preuzela policija ZDK i zaustavila na jednoj livadi kada je uslijedio pravi horor iz nama nepoznatog razloga'', kazao je navijač FK Sarajevo za sarajevski dnevnik.
Oni su zadržali na toj livadi skoro dva sata, njih 150 navijača, gdje su sve vrijeme bili fizički i psihički maltretirani od strane policije.
''Nosili su fantomke na glavama i udarali su nas, koristili su elektrošokove, pendreke itd. Mi smo ležali dva sata na livadi, a neki su udarani nogama u glavu prilikom čega im je psovana sarajevska majka. Koliko znam, niko nije uhapšen'', dodao je još jedan član HZ.
IZ policije ZDK su istakli da se nema potrebe širiti ova priča, ali su potom naglasili da su Horde zla zaslužili čak i gore batine.
''Zaslužili su gore batine, oni su išli iz pravca Teslića i stali na pumpi koju su opljačkali, a potom i bacili koktel. Krenuli su prema Žepču, a potom i nazad prema Doboju poslije čega smo mi preuzeli određene radnje. Jedna osoba je lišena slobode, a kasnije i puštena'', izjavio je za Avaz dežurni operativac policije ZDK.
FUJ SMRADOVI ODVRATNI.
Naime, tada su navijače od policije Republike Srpske preuzele kolege iz Zeničko-dobojskog kantona koji su priredili pravi horor navijačima kluba sa Koševa.
''U Banjoj Luci je bilo sve korektno, ali nakon što smo napustili Republiku Srpsku, nas je preuzela policija ZDK i zaustavila na jednoj livadi kada je uslijedio pravi horor iz nama nepoznatog razloga'', kazao je navijač FK Sarajevo za sarajevski dnevnik.
Oni su zadržali na toj livadi skoro dva sata, njih 150 navijača, gdje su sve vrijeme bili fizički i psihički maltretirani od strane policije.
''Nosili su fantomke na glavama i udarali su nas, koristili su elektrošokove, pendreke itd. Mi smo ležali dva sata na livadi, a neki su udarani nogama u glavu prilikom čega im je psovana sarajevska majka. Koliko znam, niko nije uhapšen'', dodao je još jedan član HZ.
IZ policije ZDK su istakli da se nema potrebe širiti ova priča, ali su potom naglasili da su Horde zla zaslužili čak i gore batine.
''Zaslužili su gore batine, oni su išli iz pravca Teslića i stali na pumpi koju su opljačkali, a potom i bacili koktel. Krenuli su prema Žepču, a potom i nazad prema Doboju poslije čega smo mi preuzeli određene radnje. Jedna osoba je lišena slobode, a kasnije i puštena'', izjavio je za Avaz dežurni operativac policije ZDK.
FUJ SMRADOVI ODVRATNI.
AL SAM PAPAK, AL SAM LOLA, U RUCI MI MOTOROLA!!
1312
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1312
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Zamarate se glupostima. Pisaj saopstenja.
Ovo je iz kuhinje SB, vokri im sto su nasi bili pametniji pa umjesto da premiraju UO(koji je vec bio premiran od SB) nasi premirali igrace. Igraci poginuli na terenu i dobili SB ali i pare uredno od nas.
Sto je dobro, nemaju nikakav dokaz za to, svaki igrac koji je dobio lovu ce reci da nema pojma o cemu se radi.
Okirenite se Radniku.
Ovo je iz kuhinje SB, vokri im sto su nasi bili pametniji pa umjesto da premiraju UO(koji je vec bio premiran od SB) nasi premirali igrace. Igraci poginuli na terenu i dobili SB ali i pare uredno od nas.
Sto je dobro, nemaju nikakav dokaz za to, svaki igrac koji je dobio lovu ce reci da nema pojma o cemu se radi.

Okirenite se Radniku.

bojler je napisao/la:Tako i treba da ih Komplet rastavimo ko IKEIN namjestajMajkl je napisao/la:Radnik dolazi kompletam,nemaju suspendovanih.
Radnik je ozbiljna ekipa,ali nadam se da ce biti uredu i da cemo ih dobiti.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
I zeljkana..Cilj je jos vise nas uzdrmati i unijeti nemir u ekipu..Pa listica i zeljkan ako ne izbore europu, oni su mrtvi..A trenutno nam i jedni i drugi gledaju u ledja..Lakoste je napisao/la:Zamarate se glupostima. Pisaj saopstenja.
Sto je dobro, nemaju nikakav dokaz za to, svaki igrac koji je dobio lovu ce reci da nema pojma o cemu se radi.![]()
Okirenite se Radniku.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Nema Zeljkan nista s ovim.
- sarajevo46
- Kontakt:
ZVANICNO Almir Hurtić na čelu prvog tima do kraja sezone 2015/16
Povodom sve učestalijih glasina i medijskih objava vezano za izbor šefa stručnog štaba FK Sarajevo i neovlaštenog predstavljanja pojedinaca o mandatu koji im je navodno dat za tu akviziciju, FK Sarajevo obaviještava javnost da će gospodin Almir Hurtić obavljati funkciju šefa stručnog štaba prvog tima FK Sarajevo do kraja sezone 2015/2016 i ovog takmičarskog ciklusa. Nakon toga, sa svim potrebnim konsultacijama, odlučiti će se o pitanju imenovanja šefa stručnog štaba u najboljem interesu za FK Sarajevo.
Ovom prilikom ističemo da niko nema mandat da zastupa i predstavlja FK Sarajevo u bilo kakvim kontaktima, sa bilo kim po ovom pitanju, osim organa ovlaštenih za zastupanje i predstavljanje FK Sarajevo.
Svaka aktivnost bilo koga ko se predstavlja „sivom“ ili kakvom drugom eminencijom smatraće se neovlaštenim postupanjem i lažnim predstavljanjem sa svim konsekvencama, niti proizvode bilo kakvu obavezu po FK Sarajevo.
Upravni odbor FK Sarajevo
Povodom sve učestalijih glasina i medijskih objava vezano za izbor šefa stručnog štaba FK Sarajevo i neovlaštenog predstavljanja pojedinaca o mandatu koji im je navodno dat za tu akviziciju, FK Sarajevo obaviještava javnost da će gospodin Almir Hurtić obavljati funkciju šefa stručnog štaba prvog tima FK Sarajevo do kraja sezone 2015/2016 i ovog takmičarskog ciklusa. Nakon toga, sa svim potrebnim konsultacijama, odlučiti će se o pitanju imenovanja šefa stručnog štaba u najboljem interesu za FK Sarajevo.
Ovom prilikom ističemo da niko nema mandat da zastupa i predstavlja FK Sarajevo u bilo kakvim kontaktima, sa bilo kim po ovom pitanju, osim organa ovlaštenih za zastupanje i predstavljanje FK Sarajevo.
Svaka aktivnost bilo koga ko se predstavlja „sivom“ ili kakvom drugom eminencijom smatraće se neovlaštenim postupanjem i lažnim predstavljanjem sa svim konsekvencama, niti proizvode bilo kakvu obavezu po FK Sarajevo.
- franklampard8
- Kontakt:
100% ispravno.sarajevo46 je napisao/la:ZVANICNO Almir Hurtić na čelu prvog tima do kraja sezone 2015/16
1946
Ne kontam ovo oko Hutica.
Vec peti put se govori da ce on ostati do kraja sezone.
Pa to svi znamo.
Ovo je saopstenje samo da bi se reklo bilo sta?
Naravno da ce Hurtic ostati jer to i zasluzuje.
Vec peti put se govori da ce on ostati do kraja sezone.
Pa to svi znamo.
Ovo je saopstenje samo da bi se reklo bilo sta?
Naravno da ce Hurtic ostati jer to i zasluzuje.
al se Gracić pojavi odjednom i reče :
"Ako misle na ovaj način istjerati Sarajevo u niži rang, kunem se da će i mnogo drugi istim putem."
"Ako misle na ovaj način istjerati Sarajevo u niži rang, kunem se da će i mnogo drugi istim putem."
Sad ce me mnogi napasti, ali Gracic je veci bolesnik Sarajeva od 90% nas ovdje.edRed je napisao/la:al se Gracić pojavi odjednom i reče :
On se prije svega inatio ljudima koji su vodili Sarajevo.
Pa on je stari Pitar..Evander je napisao/la:Sad ce me mnogi napasti, ali Gracic je veci bolesnik Sarajeva od 90% nas ovdje.edRed je napisao/la:al se Gracić pojavi odjednom i reče :
On se prije svega inatio ljudima koji su vodili Sarajevo.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
ma mogu nam ga popušiti svi redom... al' samo polahko, zapamtićemo mi ovo sve 
velež do groba

velež do groba
1946
Joj ocm sto me neka pozitiva drma..
Bas zbog svega ovoga sto su se svi protiv nas okrenuli, mislim da je ovo pravi nacin za motivaciju igraca i nas navijaca da sto vise budemo uz klub.
U inat svih aBd do TTULE il ako nista da prvo zelju izbacimo iz Evrope i Slobodu da ne uzme titulu.
Derbi ce biti pun naboja, pa vidjet cemo.
Ranjeni LAV je najopasniji LAV.. Jel tako nekako ide
YEBAT CEMO VAS SVE REDOM, pocevsi od Radnika, preko Zelje pa do Slobode i Tuzle
Bas zbog svega ovoga sto su se svi protiv nas okrenuli, mislim da je ovo pravi nacin za motivaciju igraca i nas navijaca da sto vise budemo uz klub.
U inat svih aBd do TTULE il ako nista da prvo zelju izbacimo iz Evrope i Slobodu da ne uzme titulu.
Ranjeni LAV je najopasniji LAV.. Jel tako nekako ide

Zip je napisao/la:Joj ocm sto me neka pozitiva drma..
Ranjeni LAV je najopasniji LAV.. Jel tako nekako ide![]()

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.