Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
DBR1987
-
Kontakt:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
-
heat
-
Kontakt:
Lakoste je napisao/la:Neka smo premirali. Nasi premirali igrace a uprava sirokog premirala UO Veleza da im se naguze. Piki Cemalovicu prop'o plan da uzme lovu od Sirokog. Ovako se rastalili Hebibovic i ostali za pobjedu.

bravoo @Lakoste gigante
Premirali su velez i drugi nisam pobornik teorija zavjera al svi nesto ispiraju usta sa nama, necu ulaziti u motive ( mrznja, kriviti druge za vlastiti nerad i javasluk, kriminal zbog cega je velez pao ovako nisko itd.) Ma to treba redom gaziti jer mi smo FK SARAJEVO
PS Kad se samo sjetim onog naseg zahtjeva da velez igra pod bijelim brijegom i neigranja playoffa zbog istih a bili smo ubjedljivo prvi i to nam je hvala. Ciganska posla
-
DrustveniParazit
-
Kontakt:
Postao/la DrustveniParazit » 04 apr 2016, 11:43
PitarBordo je napisao/la:Majkl je napisao/la:Sta ces demantovati?Pa sad treba kad svaki glupan izjavi nesto u medijima i ti izađes i demantujes.Prvo ako se i premiralo to se ima pravo raditi a drugo nemas dokaz za to ko i Sisoje i nemas sta demantovati.Samo ignorisati.Ja ne znam sto citate i zamarate se sa tim.
Upravo demantovati i treba, za ovakve izjave - ako nisu istinite ide tužba za klevetu. Jer u ovom slučaju FK Velež, FK Sloboda i FK Sarajevo su na istom nivou - članovi Premijer Lige BiH - ako jedan kaže da je drugi uradio nešto, a ovaj drugi to ne demantuje i ne tuži za klevetu, onda je jasno k'o dan. Čuj "svaki glupan" - nije neko ispred trafike ovo rekao nego Upravni Odbor jednog kluba. Saberi se.

E to i meni ne ide u glavu, od prvog onog Azmirovog spominjanja niko nikakvu izjavu nije dao, ni jesmo ni nismo, ništa. Poklopili se svi. Pa ako nisi zašto šutiš brate, mene kad god su za nešto optuživali što nisam kriv bunio sam se i iznosio dokaze da nisam a kad sam kriv ili priznam ili se ušutim.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 04 apr 2016, 11:48
Možda šute dok se ne završi zvanična istraga, takva je praksa svugdje u svijetu, ne komentarišu dok zvanični organi ne odrade svoj posao, kad savez da svoju presudu onda će tek vjerovatno izaći pred javnost i dati saopštenje kluba povodom ove situacije.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 04 apr 2016, 11:50
rio_Ferdy88 je napisao/la:Možda šute dok se ne završi zvanična istraga, takva je praksa svugdje u svijetu, ne komentarišu dok zvanični organi ne odrade svoj posao, kad savez da svoju presudu onda će tek vjerovatno izaći pred javnost i dati saopštenje kluba povodom ove situacije.
Ma fino se u prajmtajmu vidjelo... Kaže "tužit ćemo", pa onda posle "nećemo tužiti ako se Husić izvine", pa onda Sloboda obrisa čunu od nas na Hasetu, pa se sve nekako "gurnu pod tepih". A sad evo s nove strane stižu optužbe... Ovaj put nema ni onog Kustinog ispraznog "bit će podignuta tužba".

Samo Saraj'vo.
-
Majkl
-
Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Možda šute dok se ne završi zvanična istraga, takva je praksa svugdje u svijetu, ne komentarišu dok zvanični organi ne odrade svoj posao, kad savez da svoju presudu onda će tek vjerovatno izaći pred javnost i dati saopštenje kluba povodom ove situacije.
Ma jok ba ,treba odmah press organizovati i sve sto pise u medijima i sta bilo ko izjavi treba demantovati.Ja predlazem da se na press-u konektuju naINTERNET i na drustvene mreze ,na fejs ,twiter i ostale i da krene npr. PR tARIK da cita redom a ovamo da Dino ,Kusturica demantuju.Prvo clanke pa onda statuse na fejsu a bogami i na forumu razne optuzbe.Nema se sta cekati da se zavrsi istraga a,rekli su ovi iz Veleza i to je tako,nema veze sto se nema dokaza za nesto sto je cak i legalno ,moras demantovati i tacka.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
uNbx
-
Kontakt:
Majkl je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Možda šute dok se ne završi zvanična istraga, takva je praksa svugdje u svijetu, ne komentarišu dok zvanični organi ne odrade svoj posao, kad savez da svoju presudu onda će tek vjerovatno izaći pred javnost i dati saopštenje kluba povodom ove situacije.
Ma jok ba ,treba odmah press organizovati i sve sto pise u medijima i sta bilo ko izjavi treba demantovati.Ja predlazem da se na press-u konektuju naINTERNET i na drustvene mreze ,na fejs ,twiter i ostale i da krene npr. PR tARIK da cita redom a ovamo da Dino ,Kusturica demantuju.Prvo clanke pa onda statuse na fejsu a bogami i na forumu razne optuzbe.Nema se sta cekati da se zavrsi istraga a,rekli su ovi iz Veleza i to je tako,nema veze sto se nema dokaza za nesto sto je cak i legalno ,moras demantovati i tacka.
Ti fakat ne znaš šta pričaš, ili se namjerno praviš ograničen. Jedno je kad te čelnici nekog kluba prozivaju, a pogotovo onog sa kojim igraš u istom rangu takmičenja, a drugo je kad.te proziva random lik sa foruma ili bilo gdje drugo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
-
Majkl
-
Kontakt:
uNbx je napisao/la:Majkl je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Možda šute dok se ne završi zvanična istraga, takva je praksa svugdje u svijetu, ne komentarišu dok zvanični organi ne odrade svoj posao, kad savez da svoju presudu onda će tek vjerovatno izaći pred javnost i dati saopštenje kluba povodom ove situacije.
Ti fakat ne znaš šta pričaš, ili se namjerno praviš ograničen. Jedno je kad te čelnici nekog kluba prozivaju, a pogotovo onog sa kojim igraš u istom rangu takmičenja, a drugo je kad.te proziva random lik sa foruma ili bilo gdje drugo.
Bez dokaza i sudske presude nema potrebe demantovati.A ovo je svakako legalna stvar,premirati nekoga.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 04 apr 2016, 12:33
Ma klasični trol, od prvog komentara do danas, selektivno odgovara, kada nema šta da kaže na argumente ignoriše, čeka komentare koje može da iskoristi za tu neku priču koju gura, a koju su mu pobili forumaši pobili X puta jasnim argumentima.
Ali hajde se sad ti s njim ganjaj, lik ne sluša argumente.
Samo Saraj'vo.
-
DrustveniParazit
-
Kontakt:
Postao/la DrustveniParazit » 04 apr 2016, 12:33
Ovi zenicki drotovi vazda nenormalni svijum'. Sto se tice banjaluckih fakat korektni, nas dvojica dosli autom ranije, pregledali nas onako bezveze, parkirali auto i usli na stadion nas dvojica prije 6. Kasnije je jos jedan momak doso. Na izlasku opet korektni, nikakve probleme nisu pravili.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 04 apr 2016, 12:35
Majkl je napisao/la:uNbx je napisao/la:Majkl je napisao/la:
Bez dokaza i
sudske presude nema potrebe demantovati.A ovo je svakako legalna stvar,premirati nekoga.
Pa šta treba demantovati nakon sudske presude?
Šta sud presudi recimo da je tačan navod UO FK Velež i tek tada FK Sarajevo treba da izda demantij? HAHAHAHAHA!

Samo Saraj'vo.
-
BitiSrcemVezan
-
Kontakt:
Postao/la BitiSrcemVezan » 04 apr 2016, 12:43
gledaj što nas hepokovci prozivaju, i kad mi neko kaže što ih ne voliš, normalno da ih ne mogu od kad sam vidio ko su i šta su, pu mamicu im
gdje vam je bilo poštenje kad ste preko sdp-a prodali željkanu debilčine
1946
-
zagorski
-
Kontakt:
Jednostavno je,ako je neko slagao na tebe ili te optuzio za nesto sto nije tako onda ga demantujes i tuzis. Ako u tome ima istine onda sutis,muljas,kuliras i pokusavas da to nekako zataskas.
Druga stvar je sada sto i ovi sto optuzuju imaju nikakve ili neke polu-argumente,a takode i ono za sta optuzuju haman da nije ilegalno.
-
Majkl
-
Kontakt:
Uglavnom nema se sta raspravljati i pisati o ovome i demantovati bez dokaza.Ne zamarajte se glupostima.A plus svakako je legalna stvar.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
-
heat
-
Kontakt:
"REAL i Atletico bit će kažnjeni kao i Barcelona, zabranom dovođenja nogometaša u sljedeća dva prijelazna roka, zbog zabranjenih kupnji maloljetnih igrača", objavila je španjolska radijska postaja Cadena
Real, pak, demantira objavljene informacije
"Informacija je apsolutno netočna, a Španjolski nogometni savez potvrdio je kako Real nije uključen ni u kakve nepravilnosti oko potpisivanja ugovora s maloljetnim igračima", poručili su iz Reala.
"Uvijek striktno poštujemo FIFA-ina pravila i žalimo zbog ponavljanja ovakvih zlonamjernih i neistinitih informacija. Iznenađeni smo što pojedini mediji inzistiraju na hipotetskoj FIFA-inoj zabrani koja se odnosi na dovođenje igrača koji su pod ugovorom. Real Madrid se zalaže za zaštitu i pravilan razvoj maloljetnika koji trebaju dobiti prednost pred sportskim interesima", stoji u priopćenju aktualnog europskog prvaka."
Evo kako to lijepo ljudi rade ja ne znam sta nasi cekaju svojim ponasanjem pljuvanjem pa lizanjem ( slucaj azmir husic kamiondzija ) samo podsticu sve i svasta da nas prozivaju. Demantij pa tuzba.
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 04 apr 2016, 13:03
heat je napisao/la:"REAL i Atletico bit će kažnjeni kao i Barcelona, zabranom dovođenja nogometaša u sljedeća dva prijelazna roka, zbog zabranjenih kupnji maloljetnih igrača", objavila je španjolska radijska postaja Cadena
Real, pak, demantira objavljene informacije
"Informacija je apsolutno netočna, a Španjolski nogometni savez potvrdio je kako Real nije uključen ni u kakve nepravilnosti oko potpisivanja ugovora s maloljetnim igračima", poručili su iz Reala.
"Uvijek striktno poštujemo FIFA-ina pravila i žalimo zbog ponavljanja ovakvih zlonamjernih i neistinitih informacija. Iznenađeni smo što pojedini mediji inzistiraju na hipotetskoj FIFA-inoj zabrani koja se odnosi na dovođenje igrača koji su pod ugovorom. Real Madrid se zalaže za zaštitu i pravilan razvoj maloljetnika koji trebaju dobiti prednost pred sportskim interesima", stoji u priopćenju aktualnog europskog prvaka."
Evo kako to lijepo ljudi rade ja ne znam sta nasi cekaju svojim ponasanjem pljuvanjem pa lizanjem ( slucaj azmir husic kamiondzija ) samo podsticu sve i svasta da nas prozivaju. Demantij pa tuzba.
Tako je.

Samo Saraj'vo.
-
Locust
-
Kontakt:
Taman se malo forum vratio na fudbal, i onda ovo pismo Veleža i hajmo opet o upravi... :S
Uglavnom...
1. Apsolutno se slažem sa ovima što tvrde da se ovo MORA demantovati
2. Premiranje na ovaj način je NAJMANJE porezni prekršaj (100% siguran) a koliko znam zabranjeno je i sportski ali je praksa (svih članica UEFA-e, ne samo naša) da se na to "okrene glava", dakle niko nije kažnjen zbog motivacijskog premiranja u svijetu fudbala.
Eto, hajmo malo o fudbalu opet, popustite se više Uprave...
-
Evander
-
Kontakt:
Sta reci?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
-
zagorski
-
Kontakt:
Locust je napisao/la:Taman se malo forum vratio na fudbal, i onda ovo pismo Veleža i hajmo opet o upravi... :S
Uglavnom...
1. Apsolutno se slažem sa ovima što tvrde da se ovo MORA demantovati
2. Premiranje na ovaj način je NAJMANJE porezni prekršaj (100% siguran) a koliko znam zabranjeno je i sportski ali je praksa (svih članica UEFA-e, ne samo naša) da se na to "okrene glava", dakle niko nije kažnjen zbog motivacijskog premiranja u svijetu fudbala.
Eto, hajmo malo o fudbalu opet, popustite se više Uprave...
Premiranje preko računa kluba,dakle kada se dogovore dva kluba je legalno ali izvan okvira fair-playa. Premiranje sa davanjem para 'na ruke' je ne samo porezni prekršaj nego se može smatrati i mitom.
-
uNbx
-
Kontakt:
NEBI.NAM.PUNCA
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.