FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

franklampard8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la franklampard8 » 04 apr 2016, 08:28

QUARESMA 18<<< je napisao/la:ako se dobro sjećam, delač je još ovu sezonu vezan ugovorom sa Chelsea, nakon toga je slobodan, ne vidim razloga zašto ga ne bismo mogli sačuvati za narednu-dvije sezone
Velika plata.
1946

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 04 apr 2016, 08:35

[youtube][/youtube]

Evo Dine :mrgreen:

PitarBordo
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 04 apr 2016, 09:34

Majkl je napisao/la:Eto koliki si ti delegat ,navijas da mi ne budemo prvi pa da mozes reci kako si bio upravu.
Po ko zna koji put, a svki pud do sada si izignorisao kad nisi imao šta da zaspinuješ: daj mi citiraj komentar u kojem ja eksplicitno želim to što mi stavjlaš na teret? Prestani da trolaš sa izmišljinjama, djeca ti se smiju. :salut:
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 apr 2016, 09:39

Čitam saopštenje mostaraca i opet se mi spominjemo u kontekstu premiranja igrača drugog kluba, ovaj put "bez znanja" uprave... Al' eto, hajmo mi to sve pod tepih, da se ne talasa, samo nek' ne puca. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 04 apr 2016, 09:40

Neka smo premirali. Nasi premirali igrace a uprava sirokog premirala UO Veleza da im se naguze. Piki Cemalovicu prop'o plan da uzme lovu od Sirokog. Ovako se rastalili Hebibovic i ostali za pobjedu. :tokralju:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 apr 2016, 09:43

Ma zalibo mene tutiki ko je kome htio da se naguzi, te kome je šta propalo. Ja u ovome gledam samo ugled FKS.
Samo Saraj'vo.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 04 apr 2016, 10:37

Zna li ko je li ozbiljna povreda Mihojevica,onda ce Kramar ili Dzemo na stopera sto znaci da bi Emerson espirito nombre mogao dobiti priliku protiv Radnika
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 04 apr 2016, 10:52

Opet nas provlace po ustima sad Velez ....

Zato su predstavnici FK Velež iznijeli konkretan slučaj kada su “naši” igrači „premirani“ od strane FK Sarajevo, bez znanja UO Veleža. Radi se konkretno o utakmici FK Velež – NK Široki Brijeg. Da li će istraga i u ovom slučaju ostati farsa ili ponuditi konkretne odgovore, vrijeme će pokazati. Dok organi saveza ili države ne rasvijetle sva dešavanja u našem fudbalu, iako pod velikim pritiskom, naš klub odbija potpisati dekret koji ste nam poslali, posebno nakon novih sudačkih lakrdija.

Uglavnom sve usmjereno prema Slobodi al ev i nas su u usta uzeli ....

http://www.a.vaz.ba/clanak/228686/otvor ... io-premije
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 04 apr 2016, 10:56

Imam neki osjećaj da je ovo haj' spomeni i Sarajevo, više će ljude zanimati.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

vanninnelo
Kontakt:

Post Postao/la vanninnelo » 04 apr 2016, 11:03

Fudbaleri Sarajeva pobijedili su (0:1) ekipu Borca u 23. kolu BHT PL BiH, a navijači gostiju Horde zla nisu imali nikakvih problema u gradu na Vrbasu, ali su prema pisanju Dnevnog avaza problemi nastali u povratku.
Naime, tada su navijače od policije Republike Srpske preuzele kolege iz Zeničko-dobojskog kantona koji su priredili pravi horor navijačima kluba sa Koševa.

''U Banjoj Luci je bilo sve korektno, ali nakon što smo napustili Republiku Srpsku, nas je preuzela policija ZDK i zaustavila na jednoj livadi kada je uslijedio pravi horor iz nama nepoznatog razloga'', kazao je navijač FK Sarajevo za sarajevski dnevnik.

Oni su zadržali na toj livadi skoro dva sata, njih 150 navijača, gdje su sve vrijeme bili fizički i psihički maltretirani od strane policije.

''Nosili su fantomke na glavama i udarali su nas, koristili su elektrošokove, pendreke itd. Mi smo ležali dva sata na livadi, a neki su udarani nogama u glavu prilikom čega im je psovana sarajevska majka. Koliko znam, niko nije uhapšen'', dodao je još jedan član HZ.

IZ policije ZDK su istakli da se nema potrebe širiti ova priča, ali su potom naglasili da su Horde zla zaslužili čak i gore batine.

''Zaslužili su gore batine, oni su išli iz pravca Teslića i stali na pumpi koju su opljačkali, a potom i bacili koktel. Krenuli su prema Žepču, a potom i nazad prema Doboju poslije čega smo mi preuzeli određene radnje. Jedna osoba je lišena slobode, a kasnije i puštena'', izjavio je za Avaz dežurni operativac policije ZDK.
Bit' ćeš opet prvak čest, jedan devet čet'ri šest!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 apr 2016, 11:04

DrustveniParazit je napisao/la:Imam neki osjećaj da je ovo haj' spomeni i Sarajevo, više će ljude zanimati.
Sve i da je tako, zašto naši ne reaguju? Zašto dozvoljavaju onda da se ime Fudbalskog Kluba Sarajevo blati i pominje u takvom kontekstu?
Samo Saraj'vo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 apr 2016, 11:05

Nemaju šta reagovati kada se ovo desilo, Ibraković i Husara zabrljali na početku kasnije regularno uplaćene premije na račun kluba.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 04 apr 2016, 11:06

Kad se sjetim Selimovica i njegove borbe za nogomet :lol: Nije djaba amar osim mrzio ibrakovica , bog zna sta mu je ovaj nudio :lol:

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 04 apr 2016, 11:08

PitarBordo je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Imam neki osjećaj da je ovo haj' spomeni i Sarajevo, više će ljude zanimati.
Sve i da je tako, zašto naši ne reaguju? Zašto dozvoljavaju onda da se ime Fudbalskog Kluba Sarajevo blati i pominje u takvom kontekstu?
Upravo tako .... Treba javno demantovat ove izjave....
Mene je samo strah da ovo nije "mucka" saveza da se nismo nesto sa njima zamjerili jer lagano svaki klub koji se uvuce u ovo spominje nas.... ne svidja mi se ovo nikako .... kad nas optuzi jedan klub za neke "necasne radnje" i nije nesto al kad su vec tu 2-3 kluba tu onda ima nesto ....
Nadam se samo da nam nece ublatit ime kluba.....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 04 apr 2016, 11:11

Javit će se naši, treba pričekati kraj sezone kad dignemo titulu, vidjećeš onda kako se za dobrim konjem prašina diže :D

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 04 apr 2016, 11:13

Odlicno ide ova serija sa hurticem, sad je treba nastaviti protiv radnika i viteza, iako ce biti tesko bez tome barbarica, ja msm da direktan crveni donosi dvije utakmice suspenzije. Protiv zeljane ce biti utakmica biti ili ne biti, ako bi ne daj boze izgubili, mogli bi ostati i bez evrope jer listica moze ostati bez bodova jos samo u tuzli. Ja vjerujem u pobjedu protiv kona jer ce oni na kosevo doci sa 7 vezanih pobjeda u prvenstvu i onda slijedi prizemljenje aBd :kafa:
P.S Mozel mi neko napisati sta je sa Cesarom???
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 04 apr 2016, 11:17

DBR1987 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Upravo tako .... Treba javno demantovat ove izjave....
Mene je samo strah da ovo nije "mucka" saveza da se nismo nesto sa njima zamjerili jer lagano svaki klub koji se uvuce u ovo spominje nas.... ne svidja mi se ovo nikako .... kad nas optuzi jedan klub za neke "necasne radnje" i nije nesto al kad su vec tu 2-3 kluba tu onda ima nesto ....
Nadam se samo da nam nece ublatit ime kluba.....

Sta ces demantovati?Pa sad treba kad svaki glupan izjavi nesto u medijima i ti izađes i demantujes.Prvo ako se i premiralo to se ima pravo raditi a drugo nemas dokaz za to ko i Sisoje i nemas sta demantovati.Samo ignorisati.Ja ne znam sto citate i zamarate se sa tim.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 04 apr 2016, 11:20

Samo daa sloboda ne osvoji , joj ko bi zivio od njih , al kako stvari stoje bit ce gubitnici ko jedne godine leverkusen , finale lige prvaka izgubio , finale dfp kupa , onda na kraju zadnje kolo drugo mjesto :D a bili sve prvi :lol:

High

Post Postao/la High » 04 apr 2016, 11:22

IZAĐITE NA BALKONE, POZDRAVITE ŠAMPIONE
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 apr 2016, 11:23

Majkl je napisao/la:Sta ces demantovati?Pa sad treba kad svaki glupan izjavi nesto u medijima i ti izađes i demantujes.Prvo ako se i premiralo to se ima pravo raditi a drugo nemas dokaz za to ko i Sisoje i nemas sta demantovati.Samo ignorisati.Ja ne znam sto citate i zamarate se sa tim.
Upravo demantovati i treba, za ovakve izjave - ako nisu istinite ide tužba za klevetu. Jer u ovom slučaju FK Velež, FK Sloboda i FK Sarajevo su na istom nivou - članovi Premijer Lige BiH - ako jedan kaže da je drugi uradio nešto, a ovaj drugi to ne demantuje i ne tuži za klevetu, onda je jasno k'o dan. Čuj "svaki glupan" - nije neko ispred trafike ovo rekao nego Upravni Odbor jednog kluba. Saberi se. :salut:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 13 gostiju.