PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Cocaine
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Cocaine » 03 apr 2016, 23:53

FrancescoTotti je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Simboli grada su čudo
slika
Joj brato, postavljaj sto vise tih slika i pisi sto vise ovdje.
Imas fore jos 5-6 kola :D
:thumbup: dobra

Nego toti brato radi guzične vježbe da budeš u formi ako Sloboda uzme titulu. Nismo zaboravili. Idem i ja u Tuzlu da se omrsim :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2016, 23:53

hskzmostar je napisao/la:Svaka cast Zelji ,moj klub da trazi nekakvu pomoc od mene financijski rado bi pomogao onoliko koliko mogu da znam gdje ce se taj novac utrositi,samo ljubomorne duse mogu ismijavati ovake akcije,nadam se i od nasih npr. za stajanje da zatraze ili krov skupilo bi se ,pa za 5 godina nije bitno ,bitno je da se krene sa mrtve tocke!
Imam ja dobru ideju, da skupljate kako bi napravili svoj stadion, a vratite Velezu njihov?

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 03 apr 2016, 23:57

Ideja ti pametna kao reprogram sto ce bijedni stanovnici Tuzle vracati,Azemir se zajebaj... sa milijunima a hljeb od tuzlanske sirotinje uzima...

Ps:stadion je gradski,Velez je uvijek dobrodosao!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 apr 2016, 23:57

Nemojte da kenjate bezveze. Ona prica o malcu koji je štedio pare i dao za svoj klub je za primjer kako se voli svoj klub. Od malena ili kao što se dedo Ibro sa 76 godina u stanju odreci dijela svoje penzije za Velež. Ko to ismijava nije dobar s glavom sekunde

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 apr 2016, 23:59

Cocaine je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Simboli grada su čudo
slika
Joj brato, postavljaj sto vise tih slika i pisi sto vise ovdje.
Imas fore jos 5-6 kola :D
:thumbup: dobra

Nego toti brato radi guzične vježbe da budeš u formi ako Sloboda uzme titulu. Nismo zaboravili. Idem i ja u Tuzlu da se omrsim :mrgreen:
:lol:
Niste me razumjeli tad. Nista od toga :P

A svejedno sloboda nece osvojit nista ni ove godine postojanja...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 apr 2016, 00:00

hskzmostar je napisao/la:Ideja ti pametna kao reprogram sto ce bijedni stanovnici Tuzle vracati,Azemir se zajebaj... sa milijunima a hljeb od tuzlanske sirotinje uzima...

Mi nemamo nista protiv toga jer Azmir finansira prvi tim sa 90% svog novca. A spreman je i stadion napraviti..

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 04 apr 2016, 00:02

" Tragom informacija objavljenih na zvaničnoj stranici Kluba, u protekle četiri domaće utakmice ove polusezone (Široki Brijeg, Mladost DK, Borac i Olimpic), prihodi od ulaznica su iznosili 133.297 KM. Doda li se na to do sada skupljeni novac iz akcije "Kupi stolicu za europsku Grbavicu" u iznosu od 119.125,38 KM, dolazimo do cifre da su samo navijači od 28.2. do 3.4. ove godine u Klub "upumpali" 252.422 KM, ne računajući prihode od članskih karata i kupovine artikala iz zvaničnog Fan shopa Kluba. Uzme li se i to u obzir, onako, odokativno, smatram da ukupni prihod od navijača od 28.2. iznosi preko 300.000 KM. "

Zato i jesmo generalni sponzor kluba, za nešto više od mjesec dana klubu donijeti oko 300.000KM. :)
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 04 apr 2016, 00:06

tuzlak1987 je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:Ideja ti pametna kao reprogram sto ce bijedni stanovnici Tuzle vracati,Azemir se zajebaj... sa milijunima a hljeb od tuzlanske sirotinje uzima...

Slijetanje ce biti bolno!
Ulaganje u bh nogomet je rupa bez dna,cim to Azemir sa svoja dva milijuna podeblja na cetri a profit 0 odleprsat ce kao golubica jer druze nitko ne voli gubiti novce,boze daj da vi sagradite lijep stadion alo Bosna je to!
Mi nemamo nista protiv toga jer Azmir finansira prvi tim sa 90% svog novca. A spreman je i stadion napraviti..
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 04 apr 2016, 00:08

Malo vise volite svoj klub, a manje mrzite druge klubove. Ljubav, ljubav je smisao zivota "Mahir i Alma" By Edo Maajka dio Fmjam crew-a

:ljepota: :ljepota: :ljepota:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 apr 2016, 00:10

hskzmostar je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

Slijetanje ce biti bolno!
Ulaganje u bh nogomet je rupa bez dna,cim to Azemir sa svoja dva milijuna podeblja na cetri a profit 0 odleprsat ce kao golubica jer druze nitko ne voli gubiti novce,boze daj da vi sagradite lijep stadion alo Bosna je to!
Ta teorija ti je trenutno u domenu teorije zavjere :)
Ima neke planove, naci ce sponzore, pokrenuti akademiju pa cemo vidjeti kako ce biti ali je sada u ovome maksimalno i nema namjeru da se vraca u USA..

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 04 apr 2016, 00:12

Beduin je napisao/la:Nisam ga dobro cuo u ovoj emisiji "postoji mogucnost da dovede sponzora od kojeg cemo dobiti cetvrt miliona ili 4 miliona KM po sponzorstvu"?
Haha, de ba Azmire odvadi malo, gori si od ribara (naravno da se salim, jer ako spominje ove cifre onda sigurno da je vec dobio neke garancije usmene).
Beduin, nisi valjda ti ovo napisao :shock:?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 apr 2016, 00:13

Azmir Husic najavio da trazi velikog sponzora, tuzlaci skepticni da ih ne docekaju majice s natpisom Mi smo Slobodini, Sloboda je nasa!
Nad tobom sunce najljepše sja

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 04 apr 2016, 00:15

pinoglavi je napisao/la:Azmir Husic najavio da trazi velikog sponzora, tuzlaci skepticni da ih ne docekaju majice s natpisom Mi smo Slobodini, Sloboda je nasa!
Nije valjda da će navijači Slobode, nakon svih onih pjesama, početi krasti i slogane drugih klubova.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 apr 2016, 00:16

slika
:)

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 04 apr 2016, 00:16

pinoglavi je napisao/la:Azmir Husic najavio da trazi velikog sponzora, tuzlaci skepticni da ih ne docekaju majice s natpisom Mi smo Slobodini, Sloboda je nasa!
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 04 apr 2016, 00:16

wobly92 je napisao/la:Ma što biste skupljali, niste na to spali, vidite imal' se gdje ukrast u okolini.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 04 apr 2016, 00:17

cuj zeljkanovih sponzora sto se hvale sa cifrom od 113k..pa sto ne kazete ljudima da ste vis kupili 6700 a ostalo vam donirali drugi jer ste proslili i molili..onaj frajer iz amerike dao vise nego svi ostali zajedno..kazu frajer plakao i rekao da voli pomagati sirotinji a i sam zna u kakvom bijednom stanju je taj mali klub i njihov stadion :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

slika
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 apr 2016, 00:17

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Nije valjda da će navijači Slobode, nakon svih onih pjesama, početi krasti i slogane drugih klubova.
Naravmo svi se nadamo da nece doci do tog slogana :thumbup:
Nad tobom sunce najljepše sja

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 04 apr 2016, 00:19

@Rinuka
Hajde, reci raji koliko dionica su navijači kupili kada vam je klub prodavao iste? :lol:

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 04 apr 2016, 00:20

PipiDugaCarapa je napisao/la:@Rinuka
Hajde, reci raji koliko dionica su navijači kupili kada vam je klub prodavao iste? :lol:
Sve :kafa:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.