Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
"FK Željezničar obavještava navijače, članove Kluba, sponzore i prijatelje Kluba da je od početka akcije Kupi stolicu za evropsku Grbavicu prikupljeno 119.125,38 KM. "

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
A znaš kako. Sredina smo gdje nikoga nije briga ni za šta. Okolina stadiona je bila sređena, stadon je čitav bio sređen pred Cecin koncert. Grmlje se očistilo, trava podšišala, stolice i beton oprani, pobacane one slomljene stolice, stavljene nove...Ali samo jer je neko imao interes da taj koncert bude "na nivou", a bio je par kilometara ispod nivoa.Rooney88 je napisao/la:Hajde ta spika oko komentatora i nekako. Kakav nam je "kvalitet" komentatora uslovi jos i dobri. Ali brate kada cete vise srediti bar oko stadiona. Nekad mi zao i vidjeti ono iza tribine na kojoj su Sokolovi, ne znam tacno koja je, jer ono je stvarno odron. Ostalu okolicu necu ni da spominjem, nije vrijedno. Teren jeste los ali tu vise ne mozemo upirati prstom samo u Slaviju jer je to problem za veliki broj timova u ligi a Slavija je bar nesto pokusala s tim terenom izvesti. Mislim da su i bile neke pare, pa se kupila neka trava, pa je propalo, pa se nije znalo gdje su pare i ko je trosio... Klasicna Balkanijada doduse.Pappy je napisao/la:Za vršenje novinarskog posla je i više nego uslovan. O terenu sam već davno sve rekao, dok krivci ne odu tamo gdje trebaju poslije kriminala ne bih više.Memara je napisao/la:A inače stadion Slavije izgleda jako uslovan.

Što se tiče terena ja sam prvi rekao, neka se nađu krivci ( a zna se ko je to), i neka se kazne. Mi se brukamo radi nečijeg ličnog interesa. Smijali su se ljudi što je busen sa Vlašića, isti taj busen je postavljen na teren u Bijeljini, i vidimo kako uz prave majstore taj teren izgleda sasvim dobro. A ti majstori koji su radili teren u Bijeljini došli su kasnije kod nas da pokušaju popraviti što se da popraviti, i generalno uspjeli su bar malo u tome, jer sada i negdje ima trave.
Ko nije iz bih moze tu pratiti pregled, drugi link
Nema nistakyrgios je napisao/la:
Nije još počeoMuerte je napisao/la:Nema nistakyrgios je napisao/la:
Pappy bez provokacije, ali mislim da vam slijedi sudbina Leotara. Iz RS-a osim Borca ne vidim ozbiljnog kluba a ovdje mislim na uslove i navijace. Ostali su propali ili se lagano ali sigurno raspadaju.
Nas ne može zadesiti sudbina Leotara. Mi ako ispadnemo, Slavija se 99% gasi, jer finansijski nećemo moći ispratiti troškove Prve lige RS koja je dosta skuplja od Premijer lige. Ali ovima sa zapadnog kraja je i to u interesu. Ukoliko u Radniku ne budu pametni, i njima to isto slijedi od banjalučke kuhinje.Memara je napisao/la:Pappy bez provokacije, ali mislim da vam slijedi sudbina Leotara. Iz RS-a osim Borca ne vidim ozbiljnog kluba a ovdje mislim na uslove i navijace. Ostali su propali ili se lagano ali sigurno raspadaju.
Ovi iz BL sto pricaju kako imaju tri boda u Prijedoru grdno se varaju… Sjetimo se samo zadnjeg kola izbacivanja Rudara iz lige (Borac - Travnik 2:0 poluvrijeme, 2:3 kraj)… Bilo ko moze uzeti ove godine tri boda u Prijedoru, Borac ne moze ni posteno ni neposteno, znaci poraz im je neizbjezan u Prijedoru i na to uopste ne trebaju racunati.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Vapaji Igora Kristića: Komentarišem sa vojne osmatračnice, sreća pa je sunčano, toplo (VIDEO) - kucaj to u Google.Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li neko postaviti sliku tog nesretnika na skeli da i ja vidim!?
Isto lovačko društvo.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Alipasino je napisao/la:Jeli bio penal za Olimpik jest al u kurcu.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
šta je sramotno? na ovim snimkama se ne vidi uopće je li bilo ili ne kontakta tako da je glupo pričat je li ili ne penal a sudac je 3-4 mjesta i ima odličan pregled pa je valjda vidioPipiDugaCarapa je napisao/la:Hoće li ovi iz Lištice sada izdavati saopštenja? Zar nisu u stanju izboriti europska takmičenja igrama, pa ih se na ovaj način mora pripaziti? Sramotno..
Sramotno simuliranje, kontakta nije bilo, a gledao sam vise puta snimak.brig je napisao/la:šta je sramotno? na ovim snimkama se ne vidi uopće je li bilo ili ne kontakta tako da je glupo pričat je li ili ne penal a sudac je 3-4 mjesta i ima odličan pregled pa je valjda vidioPipiDugaCarapa je napisao/la:Hoće li ovi iz Lištice sada izdavati saopštenja? Zar nisu u stanju izboriti europska takmičenja igrama, pa ih se na ovaj način mora pripaziti? Sramotno..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sad ce listica potpisati da je liga regularna,ovo su cekali 

joker90 je napisao/la:Sramotno simuliranje, kontakta nije bilo, a gledao sam vise puta snimak.brig je napisao/la:šta je sramotno? na ovim snimkama se ne vidi uopće je li bilo ili ne kontakta tako da je glupo pričat je li ili ne penal a sudac je 3-4 mjesta i ima odličan pregled pa je valjda vidioPipiDugaCarapa je napisao/la:Hoće li ovi iz Lištice sada izdavati saopštenja? Zar nisu u stanju izboriti europska takmičenja igrama, pa ih se na ovaj način mora pripaziti? Sramotno..

Nadam se da ces se od srca tako nasmijati i kad bude ista odluka u korist tima protiv kojeg igrate. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dok ne pošaljete punca od toga nema ništa. Platite titulu, nema ništa na veresiju.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sad ce listica potpisati da je liga regularna,ovo su cekali

Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mi smo uzeli titulu,oni ustali suha kurcamaxmore je napisao/la:Dok ne pošaljete punca od toga nema ništa. Platite titulu, nema ništa na veresiju.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sad ce listica potpisati da je liga regularna,ovo su cekali

A vi drugu sezonu bez evrope Abd

Poslat cemo punca, samo ne saljite Jelica molim vas..maxmore je napisao/la:Dok ne pošaljete punca od toga nema ništa. Platite titulu, nema ništa na veresiju.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sad ce listica potpisati da je liga regularna,ovo su cekali

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ili vi ili mi, otkad punac ne dođe ni raja više nije naivna... nema veresije, **** ćeš u europu a da punca ne šalješ.Sarajlijica1946 je napisao/la:Mi smo uzeli titulu,oni ustali suha kurcamaxmore je napisao/la:Dok ne pošaljete punca od toga nema ništa. Platite titulu, nema ništa na veresiju.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sad ce listica potpisati da je liga regularna,ovo su cekali![]()
A vi drugu sezonu bez evrope Abd
Lištica
Lištica
joker90 je napisao/la:Poslat cemo punca, samo ne saljite Jelica molim vas..maxmore je napisao/la:Dok ne pošaljete punca od toga nema ništa. Platite titulu, nema ništa na veresiju.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sad ce listica potpisati da je liga regularna,ovo su cekali
Odakle putuje, bosonog iz Malezije

Lištica
Lištica
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.