Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 03 apr 2016, 22:15

"FK Željezničar obavještava navijače, članove Kluba, sponzore i prijatelje Kluba da je od početka akcije Kupi stolicu za evropsku Grbavicu prikupljeno 119.125,38 KM. "

:kafa:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 03 apr 2016, 22:15

Rooney88 je napisao/la:
Pappy je napisao/la:
Memara je napisao/la:A inače stadion Slavije izgleda jako uslovan.
Za vršenje novinarskog posla je i više nego uslovan. O terenu sam već davno sve rekao, dok krivci ne odu tamo gdje trebaju poslije kriminala ne bih više.
Hajde ta spika oko komentatora i nekako. Kakav nam je "kvalitet" komentatora uslovi jos i dobri. Ali brate kada cete vise srediti bar oko stadiona. Nekad mi zao i vidjeti ono iza tribine na kojoj su Sokolovi, ne znam tacno koja je, jer ono je stvarno odron. Ostalu okolicu necu ni da spominjem, nije vrijedno. Teren jeste los ali tu vise ne mozemo upirati prstom samo u Slaviju jer je to problem za veliki broj timova u ligi a Slavija je bar nesto pokusala s tim terenom izvesti. Mislim da su i bile neke pare, pa se kupila neka trava, pa je propalo, pa se nije znalo gdje su pare i ko je trosio... Klasicna Balkanijada doduse.
A znaš kako. Sredina smo gdje nikoga nije briga ni za šta. Okolina stadiona je bila sređena, stadon je čitav bio sređen pred Cecin koncert. Grmlje se očistilo, trava podšišala, stolice i beton oprani, pobacane one slomljene stolice, stavljene nove...Ali samo jer je neko imao interes da taj koncert bude "na nivou", a bio je par kilometara ispod nivoa. :D Sada, kada je opet sve ostalo na opštini i na ovoj "upravi", boli ih ****. Realno, 99% ljudi zaboli **** za Slavijom, jer nemaju više nikakvog interesa od nje. I dok tako ne bude, ostaje nas šaka jada da se nervira zbog rezultata, i ukazuje na probleme oko kluba. Ja sam se iskreno danas i iznenadio što je bilo nešto više od 1000 na tribinama, al' vjerujem da je to zbog Milka, jer e definitivno najveće ime koje je došlo u klub u posljednje vrijeme. Momci ih nisu razočarali, izgubili jesu, al' nije to bila neka loša igra, tako da vjerujem da bi mogla posjeta da se održi.

Što se tiče terena ja sam prvi rekao, neka se nađu krivci ( a zna se ko je to), i neka se kazne. Mi se brukamo radi nečijeg ličnog interesa. Smijali su se ljudi što je busen sa Vlašića, isti taj busen je postavljen na teren u Bijeljini, i vidimo kako uz prave majstore taj teren izgleda sasvim dobro. A ti majstori koji su radili teren u Bijeljini došli su kasnije kod nas da pokušaju popraviti što se da popraviti, i generalno uspjeli su bar malo u tome, jer sada i negdje ima trave.

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 03 apr 2016, 22:19

Ko nije iz bih moze tu pratiti pregled, drugi link

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 03 apr 2016, 22:23

kyrgios je napisao/la:

Nema nista

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 03 apr 2016, 22:23

Muerte je napisao/la:
kyrgios je napisao/la:

Nema nista
Nije još počeo

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 apr 2016, 22:28

Pappy bez provokacije, ali mislim da vam slijedi sudbina Leotara. Iz RS-a osim Borca ne vidim ozbiljnog kluba a ovdje mislim na uslove i navijace. Ostali su propali ili se lagano ali sigurno raspadaju.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 03 apr 2016, 22:35

Memara je napisao/la:Pappy bez provokacije, ali mislim da vam slijedi sudbina Leotara. Iz RS-a osim Borca ne vidim ozbiljnog kluba a ovdje mislim na uslove i navijace. Ostali su propali ili se lagano ali sigurno raspadaju.
Nas ne može zadesiti sudbina Leotara. Mi ako ispadnemo, Slavija se 99% gasi, jer finansijski nećemo moći ispratiti troškove Prve lige RS koja je dosta skuplja od Premijer lige. Ali ovima sa zapadnog kraja je i to u interesu. Ukoliko u Radniku ne budu pametni, i njima to isto slijedi od banjalučke kuhinje.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 03 apr 2016, 22:39

Ovi iz BL sto pricaju kako imaju tri boda u Prijedoru grdno se varaju… Sjetimo se samo zadnjeg kola izbacivanja Rudara iz lige (Borac - Travnik 2:0 poluvrijeme, 2:3 kraj)… Bilo ko moze uzeti ove godine tri boda u Prijedoru, Borac ne moze ni posteno ni neposteno, znaci poraz im je neizbjezan u Prijedoru i na to uopste ne trebaju racunati.
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

High

Post Postao/la High » 03 apr 2016, 22:41

Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li neko postaviti sliku tog nesretnika na skeli da i ja vidim!?
Vapaji Igora Kristića: Komentarišem sa vojne osmatračnice, sreća pa je sunčano, toplo (VIDEO) - kucaj to u Google.

Isto lovačko društvo. :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 03 apr 2016, 22:43

Alipasino je napisao/la:Jeli bio penal za Olimpik jest al u kurcu.
:urnebes:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 03 apr 2016, 22:44

PipiDugaCarapa je napisao/la:Hoće li ovi iz Lištice sada izdavati saopštenja? Zar nisu u stanju izboriti europska takmičenja igrama, pa ih se na ovaj način mora pripaziti? Sramotno..
šta je sramotno? na ovim snimkama se ne vidi uopće je li bilo ili ne kontakta tako da je glupo pričat je li ili ne penal a sudac je 3-4 mjesta i ima odličan pregled pa je valjda vidio

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 apr 2016, 22:49

brig je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Hoće li ovi iz Lištice sada izdavati saopštenja? Zar nisu u stanju izboriti europska takmičenja igrama, pa ih se na ovaj način mora pripaziti? Sramotno..
šta je sramotno? na ovim snimkama se ne vidi uopće je li bilo ili ne kontakta tako da je glupo pričat je li ili ne penal a sudac je 3-4 mjesta i ima odličan pregled pa je valjda vidio
Sramotno simuliranje, kontakta nije bilo, a gledao sam vise puta snimak.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 apr 2016, 22:53

Sad ce listica potpisati da je liga regularna,ovo su cekali :urnebes:

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 03 apr 2016, 22:55

joker90 je napisao/la:
brig je napisao/la:
Sramotno simuliranje, kontakta nije bilo, a gledao sam vise puta snimak.
:urnebes: :urnebes:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 apr 2016, 22:57

Nadam se da ces se od srca tako nasmijati i kad bude ista odluka u korist tima protiv kojeg igrate. ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 03 apr 2016, 22:57

Sarajlijica1946 je napisao/la:Sad ce listica potpisati da je liga regularna,ovo su cekali :urnebes:
Dok ne pošaljete punca od toga nema ništa. Platite titulu, nema ništa na veresiju. :tralala:
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 apr 2016, 23:03

maxmore je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Sad ce listica potpisati da je liga regularna,ovo su cekali :urnebes:
Dok ne pošaljete punca od toga nema ništa. Platite titulu, nema ništa na veresiju. :tralala:
Mi smo uzeli titulu,oni ustali suha kurca :tralala:
A vi drugu sezonu bez evrope Abd :guz:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 apr 2016, 23:07

maxmore je napisao/la:
Poslat cemo punca, samo ne saljite Jelica molim vas.. :(
Bahati, bahati Željkan!
1946

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 03 apr 2016, 23:10

Sarajlijica1946 je napisao/la:
maxmore je napisao/la:
Mi smo uzeli titulu,oni ustali suha kurca :tralala:
A vi drugu sezonu bez evrope Abd :guz:
Ili vi ili mi, otkad punac ne dođe ni raja više nije naivna... nema veresije, **** ćeš u europu a da punca ne šalješ.

Lištica

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 03 apr 2016, 23:13

joker90 je napisao/la:
maxmore je napisao/la:
Poslat cemo punca, samo ne saljite Jelica molim vas.. :(

Odakle putuje, bosonog iz Malezije :lol: :D

Lištica

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.