Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Rekao je Faik da naša ekipa nije dovoljno fizički spremna. Pa šta su radili na pripremama i šta rade na treninzima cijelo vrijeme!? Ne mogu da vjerujem! 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
polomili su vam stevanovici desno stranu nisu mogli hodati zadnjih 15 minutaMancini je napisao/la:Rekao je Faik da naša ekipa nije dovoljno fizički spremna. Pa šta su radili na pripremama i šta rade na treninzima cijelo vrijeme!? Ne mogu da vjerujem!

Ko su oni?Cuspajz je napisao/la:polomili su vam stevanovici desno stranu nisu mogli hodati zadnjih 15 minutaMancini je napisao/la:Rekao je Faik da naša ekipa nije dovoljno fizički spremna. Pa šta su radili na pripremama i šta rade na treninzima cijelo vrijeme!? Ne mogu da vjerujem!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
nekadasnji igraci sevilje i partizana ucesnika lige prvaka sto pitasMancini je napisao/la:Ko su oni?Cuspajz je napisao/la:polomili su vam stevanovici desno stranu nisu mogli hodati zadnjih 15 minutaMancini je napisao/la:Rekao je Faik da naša ekipa nije dovoljno fizički spremna. Pa šta su radili na pripremama i šta rade na treninzima cijelo vrijeme!? Ne mogu da vjerujem!

- hskzmostar
- Kontakt:
Zadnjih 10 godina koliko je bodova Olimpic uzeo Sarajevu i Zelji?jel ukupo 6 manje ili vise?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
nekadasnji igraci sevilje i partizana ucesnika lige prvaka sto pitas
[/quote]
Sigurno su tamo bili dobri čim su se vratili u BiH.

Sigurno su tamo bili dobri čim su se vratili u BiH.
Osvojili su deset bodova u zadnjih sedam sezona.hskzmostar je napisao/la:Zadnjih 10 godina koliko je bodova Olimpic uzeo Sarajevu i Zelji?jel ukupo 6 manje ili vise?
Jeli problem otići na Bjelašnicu ili Igman i fizički se pripremiti? Nije valjda skupo gore boraviti. A skoro svi klubovi izbjegavaju ove dvije planine. 

A odbrana nam je dobra u skoku pravo. Stoperi uopšte ne prate igrača. Tri puta gol prime na isti fazon. Smiješno.
Davno sam ti ja pokusao ukazati na sve probleme Olimpica a ti me tjerao i vrijeđao. Nadam se da ce Olimpic nekako ostati, veliki pozdrav za mog druga Mancinia!Mancini je napisao/la:A odbrana nam je dobra u skoku pravo. Stoperi uopšte ne prate igrača. Tri puta gol prime na isti fazon. Smiješno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Koji si ti troll i dosadnjakovic, post ti je prijavljen, dodjes samo ovdje da trolujes, sta radi administracija na ovom forumu uopste??joker90 je napisao/la:Davno sam ti ja pokusao ukazati na sve probleme Olimpica a ti me tjerao i vrijeđao. Nadam se da ce Olimpic nekako ostati, veliki pozdrav za mog druga Mancinia!Mancini je napisao/la:A odbrana nam je dobra u skoku pravo. Stoperi uopšte ne prate igrača. Tri puta gol prime na isti fazon. Smiješno.

Nad tobom sunce najljepše sja
Nisi ti ni našta ukazivao. Ti si pisao samo da nešto napišeš a ništa konkretno. Koji god da je igrač došao ili neki trener ti si ih omaložavao. Zato me poštedi svojih besmislenih komentara.joker90 je napisao/la:Davno sam ti ja pokusao ukazati na sve probleme Olimpica a ti me tjerao i vrijeđao. Nadam se da ce Olimpic nekako ostati, veliki pozdrav za mog druga Mancinia!Mancini je napisao/la:A odbrana nam je dobra u skoku pravo. Stoperi uopšte ne prate igrača. Tri puta gol prime na isti fazon. Smiješno.
Kratko i jasno, dosadan si.pinoglavi je napisao/la:Koji si ti troll i dosadnjakovic, post ti je prijavljen, dodjes samo ovdje da trolujes, sta radi administracija na ovom forumu uopste??joker90 je napisao/la:Davno sam ti ja pokusao ukazati na sve probleme Olimpica a ti me tjerao i vrijeđao. Nadam se da ce Olimpic nekako ostati, veliki pozdrav za mog druga Mancinia!Mancini je napisao/la:A odbrana nam je dobra u skoku pravo. Stoperi uopšte ne prate igrača. Tri puta gol prime na isti fazon. Smiješno.![]()
Nije istina, uvijek sam pokusavao s tobom normalno razgovarati, a ti si me napadao cisto jer nam se stavovi razlikuju. Na kraju si bar mogao ispasti covjek i priznati to, a ne forsirati opet istu pricu, i ako vidis i sam da sam u pravu. Na kraju si poceo pisati iste stvari kao i ja, samo kad je vec postalo kasno.Mancini je napisao/la:Nisi ti ni našta ukazivao. Ti si pisao samo da nešto napišeš a ništa konkretno. Koji god da je igrač došao ili neki trener ti si ih omaložavao. Zato me poštedi svojih besmislenih komentara.joker90 je napisao/la:Davno sam ti ja pokusao ukazati na sve probleme Olimpica a ti me tjerao i vrijeđao. Nadam se da ce Olimpic nekako ostati, veliki pozdrav za mog druga Mancinia!Mancini je napisao/la:A odbrana nam je dobra u skoku pravo. Stoperi uopšte ne prate igrača. Tri puta gol prime na isti fazon. Smiješno.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A i ja mu to govorim prijatelju.Mancini je napisao/la:Kratko i jasno, dosadan si.pinoglavi je napisao/la:Koji si ti troll i dosadnjakovic, post ti je prijavljen, dodjes samo ovdje da trolujes, sta radi administracija na ovom forumu uopste??joker90 je napisao/la: Davno sam ti ja pokusao ukazati na sve probleme Olimpica a ti me tjerao i vrijeđao. Nadam se da ce Olimpic nekako ostati, veliki pozdrav za mog druga Mancinia!![]()
Mislim @pinoglavi da je ovo bilo upuceno tebi, ja i @Mancini kad razgovaramo ne vrijeđamo se, nego konstruktivno raspravimo temu koja je tog dana na tapeti.
Dobro, ponekad me uvrijedi, ali halosum sve. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma nemoguce da je meni, a ti si jedan dosadnjakovic i pametnjakovic koji samo spinuje i troluje!joker90 je napisao/la:Mislim @pinoglavi da je ovo bilo upuceno tebi, ja i @Mancini kad razgovaramo ne vrijeđamo se, nego konstruktivno raspravimo temu koja je tog dana na tapeti.Dobro, ponekad me uvrijedi, ali halosum sve.
Jel' to samo ja imam posao ujutru?
Haj' ne zafrkajite covjeka, SVI U KRPE!!! JEDAN JE HASE/AZMIR!!!
Haj' ne zafrkajite covjeka, SVI U KRPE!!! JEDAN JE HASE/AZMIR!!!

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nemam namjeru nikoga vrijeđati niti treba neko nekoga da vrijeđa.joker90 je napisao/la:Mislim @pinoglavi da je ovo bilo upuceno tebi, ja i @Mancini kad razgovaramo ne vrijeđamo se, nego konstruktivno raspravimo temu koja je tog dana na tapeti.Dobro, ponekad me uvrijedi, ali halosum sve.
Da si bio na tekmi vidio bi.Mancini je napisao/la:Igrač dao tri gola glavom. Šta su tada radili Uzelac i Regoje?Koga su oni "čuvali"?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.