FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 03 apr 2016, 18:10

FrancescoTotti je napisao/la:Majkle de ne provaljuj opet te molim.

Ta sloboda nas je nedavno dobila ukupnim rezultatom 5-1 u dvomecu.
Pa kakve veze to ima ,izgubi Bajern od Mainza,to nema veze nikakve u kupu su uvijek iznenađenja bila.Vidio bi gdje bi bili da imaju svake godine imperativ.A i dobili smo ih u prvenstvu i 5 zadnjih puta.Moraju i oni nekad,to je fudbal
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

amorovski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amorovski » 03 apr 2016, 18:12

Jel ima negdje snimak da se pogleda?

@PiromanBL Ne shvataj ga ozbiljno, šaldžija je ovaj Majkl :cool: :cool:
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 apr 2016, 18:13

Mozda sam u krivu, ali mislim da neuzimanje igraca ispod 21 godine, ili godinu preko, nije zato sto mi nemamo para, velika odsteta i sl. Poprilicno je vidljivo da se sve vise ulaze u Akademiju, i da tu dolaze igraci sa strane, iz Banja Luke, Krajine, Hercegovine, Tuzle i sl. Tu se okuplja ''krem-de-la-krem'', pa onda ko se nametne ide u prvi tim, poslije juniora.
Po meni je to bolji put, nego da se mladi igrac odmah gurne u prvi tim, pa da izgori...ili da ga se mora trpiti, pa i rezultati trpe. Znaci, prva ekipa: nekoliko TOP igraca, plus domaci iskusniji igraci, plus nasa mladost iz Akademije. Eto recepta :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 apr 2016, 18:16

Ja se sjecam kad je Zvezda sklapala tim za evropski tron da je recept bio slijedeci:dovesti sve najbolje mlade igrace iz svih krajeva drzave,dati im dugogodisnje dobre ugovore i da sto duze ostanu skupa. Skupa ino pojacanja dovesti samo u slucaju da su prijeko neophodni na konkretnim pozicijama.
Ovo je jedini ispravan put i nama danas.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 apr 2016, 18:20

DrustveniParazit je napisao/la:Zašto bi Borac morao ostati u ligi? Zašto misliš da im se štima protiv nas? Nemojte tražiti alibi već prije tekme za eventualni poraz.
Ne znam zašto, valjda viša sila neka... Protiv nas hvala Bogu i nije, valjda se malo proculo, pa se utisalo.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 03 apr 2016, 18:23

Po meni treba dovoditi najbolje iz naše lige. Cimirot je bio najbolji u Leotaru, Duljević najbolji u Olimpiku, Okić i Hebibović u Veležu, Rustemović u Drini... Neki od njih se uspiju dokazati, neki ne. U svakom slućaju mi smo puno manje očekivali od Rustemovića, nego od Cezara i Emersona. Koje god zvučno ime da dođe iz vana mi mislimo da ćemo se šetati ligom. Dinamo Zagreb i Bayern kupuju najbolje iz svoje lige i to je jedan od razloga što dominiraju ligama. Meni je draže trpiti Markove greške, nego gledati KramPara kako ga svako krilo lige pretrčava...
SARAJEVO

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 apr 2016, 18:25

Pa ja vjerujem da nije isto igrati za Sarajevo i recimo neki drugi tim iz naše lige.
I vjerujem da još možemo uzeti titulu! Al' može i evropa, pa poslije ćemo sumirati šta?kako?gdje? :D
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 apr 2016, 18:25

fico je napisao/la:Po meni treba dovoditi najbolje iz naše lige. Cimirot je bio najbolji u Leotaru, Duljević najbolji u Olimpiku, Okić i Hebibović u Veležu, Rustemović u Drini... Neki od njih se uspiju dokazati, neki ne. U svakom slućaju mi smo puno manje očekivali od Rustemovića, nego od Cezara i Emersona. Koje god zvučno ime da dođe iz vana mi mislimo da ćemo se šetati ligom. Dinamo Zagreb i Bayern kupuju najbolje iz svoje lige i to je jedan od razloga što dominiraju ligama. Meni je draže trpiti Markove greške, nego gledati KramPara kako ga svako krilo lige pretrčava...
Bravo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 03 apr 2016, 18:30

ledesma je napisao/la:Pa ja vjerujem da nije isto igrati za Sarajevo i recimo neki drugi tim iz naše lige.
I vjerujem da još možemo uzeti titulu! Al' može i evropa, pa poslije ćemo sumirati šta?kako?gdje? :D
Vidi nešto...
Pun mi je qrac priča kako je u Sarajevu pritisak, kako ovo ono. Druže ti pare dobijaš, braniš boje, IMA DA GINEŠ MAJKU TI YEBEM. Taj stav treba bit, tog stava sam ja. Trpe se samo mladi igrači.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 apr 2016, 18:32

Majkl je napisao/la:Danas će Zrinjski kiksati.
Kao i u većini tvojih postova, bilo to prognoza ili insajderska, lupanje pa šta se ubode ubode. Mada bio si dosta zanimljiviji kad si bio samo trol. :kafa:

Elem, on topic, Zrinjski kad bi kiksao (samo ne vidim gdje) dva puta, zadje kolo bi igrao za nas (to pod uslovom da pobjedimo u Tuzli)....
Samo Saraj'vo.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 03 apr 2016, 18:34

amorovski je napisao/la:Jel ima negdje snimak da se pogleda?
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 03 apr 2016, 18:36

fico je napisao/la:Po meni treba dovoditi najbolje iz naše lige. Cimirot je bio najbolji u Leotaru, Duljević najbolji u Olimpiku, Okić i Hebibović u Veležu, Rustemović u Drini... Neki od njih se uspiju dokazati, neki ne. U svakom slućaju mi smo puno manje očekivali od Rustemovića, nego od Cezara i Emersona. Koje god zvučno ime da dođe iz vana mi mislimo da ćemo se šetati ligom. Dinamo Zagreb i Bayern kupuju najbolje iz svoje lige i to je jedan od razloga što dominiraju ligama. Meni je draže trpiti Markove greške, nego gledati KramPara kako ga svako krilo lige pretrčava...
Kad dovodis na ovaj nacin cak i ako fulis ne boli te glava. Okic sigurno ne kosta previse, a definitivno nije ni najgori igrac kojeg smo doveli... Manje vise svi koji su dosli kao najbolji iz svojih klubova ako nisu bili odlicni bili su bar solidni. Bolje oni nego nekakvi polovnjaci iz pm kao sto inace imamo obicaj dovoditi..

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 apr 2016, 18:39

amorovski je napisao/la:Vidi nešto...
Pun mi je qrac priča kako je u Sarajevu pritisak, kako ovo ono. Druže ti pare dobijaš, braniš boje, IMA DA GINEŠ MAJKU TI YEBEM. Taj stav treba bit, tog stava sam ja. Trpe se samo mladi igrači.
Slažem se. A jel iko ikad, s igracima pricao na taj nacin? Da im se kaze pare dobijas, profesionalac si, i jednostavno moraš da gineš? Vodi sve psihologu, taj MIT se jednom mora srušiti....Al' još nešto, ja eto uvijek na koševu osjetim kad u nas raja splahne nekako, vodimo 1 0, to je za nas uvijek riješeno, i onda svaki korner svaki aut, sut, strepimo. Slabo prenosimo energiju, a znam recimo nekad kad sam siguran u pobjedu, kad raja to prenese na teren...e vidiš zato je derbi uvijek neodlucen, bio da si prvi ili zadnji, zato sto energija sa tribina ide na teren. :D

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 03 apr 2016, 19:00

aleksandar_veliki je napisao/la:
Fico siguran sam da i navijaci ostalih klubova koji pretenduju na vrh razmisljaju kao ti i to se nekako cini logicnim. Ali, ponavljam, nasi klubovi nisu u stanju placati obestecenja za igrace kao sto to rade Dinamo i Bayern. Dinamo hladno iskrca za nekog iz Splita par miliona necega, a evo mi ovdje diskutujemo vrijedi li ovaj 19-gdoisnji Redzic 250.000. Ti i kad dovodis nase igrace gledas da ih jamis kad nemaju ugovora, kad su na arbitrazi i slicno. A, kad ti recimo Travnik kaze za nekog njihovog najboljeg igraca 100.000 eura, odes ko uvrijednja mlada i kazes jesu sse oni nafurali. Nema se jos uvijek para za obestecenja i to je to.
:clap: :clap: :clap: objasnjeno..

Po meni za talentovanog i obecavajuceg igraca dati 250k eur nije puno....
Recimo da se uloze 2m eur i kupi takvih 8 igraca.....ogromne su sanse da jedan od njih postigne cijenu Cimirota...pa sad Duljevica....a opet imash nadprosjecne igrace u svojim redovima.....
SAMA CINJENICA DA SE OVO NE RADI ZNACI DA NEMAMO SREDSTAVA ZA TO..... Gotova prica
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 03 apr 2016, 19:01

PitarBordo je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Danas će Zrinjski kiksati.
Kao i u većini tvojih postova, bilo to prognoza ili insajderska, lupanje pa šta se ubode ubode. Mada bio si dosta zanimljiviji kad si bio samo trol. :kafa:

Elem, on topic, Zrinjski kad bi kiksao (samo ne vidim gdje) dva puta, zadje kolo bi igrao za nas (to pod uslovom da pobjedimo u Tuzli)....
Eto koliki si ti delegat ,navijas da mi ne budemo prvi pa da mozes reci kako si bio upravu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 03 apr 2016, 19:05

Puno je 250k za mlade i dobre igrace iz nase lige..Bolje je te pare dati metuzalemima koji ce doci kod nas na rehabilitaciju.
ali ce zato ljudi poput dinokia imati koristi
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

AliG
Kontakt:

Post Postao/la AliG » 03 apr 2016, 19:18

FK Sarajevo - radnik b
Nedelja ... prijenos na BHRT-u
Istina za Vedrana!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 apr 2016, 19:19

PiromanBL je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Joj jeste dosadni sa Jovicem ,đe igro taj i sta je uradio pa da ga moramo dovesti.Ovako smo i za Hebibovica govorili pa frajer doso ne zna lopte primiti.Lako je i igrati u Borcu i boriti se za opstanak ,Sarajevo je nešto drugo.Treba npr.Hurtic ako će ostati da kaže za njegovu viziju igre sta mu treba,kakav igrac i koja pozicija.**** vas fm menadžer i dovođenje igrača.Ubiste sa Jovicem i tim nekim iz Slobode
Borac sljedece sezone najavljuje borbu vrhu tabele. I Borac nije nista drugacije od Sarajeva u tom smislu.
Jel ko i do sada
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 03 apr 2016, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 03 apr 2016, 19:21

AliG je napisao/la:FK Sarajevo - radnik b
Kakva tv ,svi na Kosevo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 apr 2016, 19:25

Majkl je napisao/la:
AliG je napisao/la:FK Sarajevo - radnik b
Kakva tv ,svi na Kosevo.
Na kojoj ces tribini biti?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, pitar9876, plisek i 53 gosta.