Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

daffy
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la daffy » 11 jun 2010, 10:19

Virtu4l je napisao/la:@daffy

Iz neutralnog ugla, nakon one afere o namještanju, ja o Juventusu više ništa ne mislim, na stranu titule, armija navijača, veliki igrači... a mislim da ih je mnogo kao ja...
tako razmisljaju oni koji ne znaju sve detalje.. vjerovatno bih i ja tako razmisljao o nekom klubu da nije bio Calciopoli.. ali pored sve price i svih dokaza, zar timu koji ima Buffona,Cannavra,Thurama,Zamborttu,Vieru, Emersona,Nedveda,Ibrahimovica i Trezegueta treba namjestanje protiv nekih tamo ekipa tipa Lecce?
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 jun 2010, 10:58

Danas je Lučano Mođi ocenio da Krasić nije veliki igrač, ali da bi bio od koristi Juventusu i da je svakako bolji od Mela, koga je Juve platio 25 miliona prošlog leta. Prema njegovoj oceni, Krasić ne vredi više od 10 miliona, ali Mođi priznaje da je sa Rusima jako teško pregovarati.

:mrgreen:

Koji kralj....on bi ga za 9 miliona uzeo :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 11 jun 2010, 13:13

Interista di cuore je napisao/la:sta mislite kakve su sanse da stanete na noge? al realno,nije provokacija samo pitam...pod ovim mislim da se borite s nama za scudetto.smijesno je da citam navijac nekog Arsenala se smije Juvetu,sramota bgm...opet ponavljam nije provokacija nikakva,jer ital fudbalu fali jak Juve...
http://www.youtube.com/results?search_q ... l+1+5&aq=0

Dominacija!

Nego kad vec vidim spominje se dijete da pitam onog daffya koliko ono godina ima, 15? ccc pa ti se jadan ne sjecas ni eura 2000 :shock: a kamoli nesto vise a pametuje ko da ima 40
Dio Arsenala

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 jun 2010, 14:12

-Paja je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:sta mislite kakve su sanse da stanete na noge? al realno,nije provokacija samo pitam...pod ovim mislim da se borite s nama za scudetto.smijesno je da citam navijac nekog Arsenala se smije Juvetu,sramota bgm...opet ponavljam nije provokacija nikakva,jer ital fudbalu fali jak Juve...

Dominacija!

Nego kad vec vidim spominje se dijete da pitam onog daffya koliko ono godina ima, 15? ccc pa ti se jadan ne sjecas ni eura 2000 :shock: a kamoli nesto vise a pametuje ko da ima 40

cujem Wenger sastavlja ekipu opet? :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 jun 2010, 17:01

-Paja je napisao/la:

Dominacija!

i sta bi taj klip trebao predstavljati? heh, za tvoju info bas sam poceo gledati fudbal kad je poceo taj euro, trezegol, prelazak u Juve..

ti da si imalo stariji ne bi tako pricao protiv Juventusa ;)

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 jun 2010, 21:06

Gallas na free transfer. Ne bi bilo lose dovesti ga dzabe. Ima u njemu jos koja dobra sezona.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 jun 2010, 21:17

Adinjo je napisao/la:Gallas na free transfer. Ne bi bilo lose dovesti ga dzabe. Ima u njemu jos koja dobra sezona.
moze za rotaciju..slazem se

Opcija Barzagli

http://www.juvefans.info/vijesti.php?su ... m=&ucat=2&

Camoranesi odrađuje ugovor do kraja?

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /1439.html

Juventus sprema odlučujući napad na Džeku

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /1438.html

Juventus kreće po Martineza

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /1437.html

Po obicaju dosta imene se spominje...treba zavrsiti krasica....tesko cemo boljeg i pristupacnijeg nac na toj poziciji...dzeko je po meni siguran "ulov" a martinez...dobar je igrac..al za rotacije...lijevo seba i on....i pokusat smanjit ovu cijenu
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 jun 2010, 13:59

Krasić:"Samo Juve"

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /1440.html

Bravo Milose...vec si porastao u ocima navijaca..Marotta dao ultimatum 13,5 miliona ili vozdra....

Novi stadion: Sprema se niz novih projekata

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /1441.html

[youtube][/youtube]

Stadion ce cudo biti jbt..jos ako bi mali rezultate...gorilo bi svaku tekmu 8-) :D

Hoce i aqua park da prave :? :lol:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 12 jun 2010, 14:26

taj park ce biti prvenstveno za mlade ultrase :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 jun 2010, 14:30

daffy je napisao/la:taj park ce biti prvenstveno za mlade ultrase :mrgreen:
za odgoj i edukaciju :D :D

iznenadio me milos ovom izjavom....svaka mu cast

a stadion...pa jedva cekam da odemo vise sa onog malog olimpica

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 12 jun 2010, 14:40

pa Milos prije svega nije placenik.. zna sta je i ko je Juventus.. jos kad ga krenu porediti sa Pavelom kako nece doci..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 jun 2010, 14:56

ah i vi se lozite na tuttosport i njihove citate,Krasic rekao da hoce u Italiju,a taj "poziv" Marotti i da hoce u Juventus samo,nek mi stave na youtube da poslusam :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 jun 2010, 14:59

JuveSissoko je napisao/la:ah i vi se lozite na tuttosport i njihove citate,Krasic rekao da hoce u Italiju,a taj "poziv" Marotti i da hoce u Juventus samo,nek mi stave na youtube da poslusam :D
i srpski mediji prenose isto...tako da :P

[youtube][/youtube]

Uzivajte 8-) :D

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 jun 2010, 15:01

Tim za sezonu 2010/2011:

---------------Buffon----------------
--Motta---Bonucci--Chiellini--Criscito--
--Krasic---Marchisio---Melo---Pepe/Gio---
-------Diego/Del Piero------------------
-------------------------Dzeko

Okreni, obrni nekako ovako izgleda najjace :mrgreen: ...samo da se ostvari.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 jun 2010, 15:05

Adinjo je napisao/la:Tim za sezonu 2010/2011:

---------------Buffon----------------
--Motta---Bonucci--Chiellini--Criscito--
--Krasic---Marchisio---Melo---Pepe/Gio---
-------Diego/Del Piero------------------
-------------------------Dzeko

Okreni, obrni nekako ovako izgleda najjace :mrgreen: ...samo da se ostvari.
lijepo bi bilo ovo...diego da ostane...ma nek igra poluspica al mora ostat...valjda ce to skontat i nasi u upravi..isto i za sebu vrijedi....

mozda bi mogli malo boljeg lijevog beka naci :) ....ajmo vargasa uzet a i criscita...pa to bi bilo odlicno jer vargas moze i na krilo...al sacekajmo tek je pocelo

FORZA JUVE

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 jun 2010, 15:12

Moze i tako sto se lijevog tice. Jos bi jace bilo :D . Zaboravio sam na njega.

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 12 jun 2010, 15:16

Krasić: Volio bih s Džekom igrati u Milanu

Srpski nogometaš Miloš Krasić, aktualni veznjak moskovskog CSKA-a, priznao je kako je navijač Milana i kako bi volio zaigrati u tom talijanskom velikanu.

Devet golova i devet asistencija prošle sezone u ruskoj Premier ligi, četiri gola u ovosezonskoj Ligi prvaka, kao i dva u dosadašnjih osam kola novog ruskog prvenstva učinak je koji je privukao mnoge europske klubove.

Među onima koji se zanimaju za 25-godišnjeg srpskog veznjaka spominje se i Milan, a Krasić ne taji da bi jednog dana volio završiti upravo među "rossonerima".

Navijač sam Milana i moj je san nositi njegov dres. - prenosi Goal.com izjavu koju je Krasić dao za Blic Online.

No, nije to jedina Krasićeva želja. U Milanovom bi dresu, naime, volio zaigrati s našim napadačem Edinom Džekom.

On je fenomenalan igrač, shvatio sam to tijekom utakmica protiv njegova Wolfsburga u Ligi prvaka. Volio bih da i on dođe sa mnom u Milan.

Do 15. maja želim sa svojim klubom razgovarati o mogućem odlasku. Agentu sam prepustio da se bavi eventualnim novim destinacijama. - zaključio je Kras

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 12 jun 2010, 15:46

ta vijest je stara ko grcka.. sjecam se da je to izjavio, ali svima je jasno da Silvio ne da ni marke vise u Milan.. onaj ko voli Milan, puno vise mrzi inter nego Juventus.. ;)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 jun 2010, 15:48

daffy je napisao/la:ta vijest je stara ko grcka.. sjecam se da je to izjavio, ali svima je jasno da Silvio ne da ni marke vise u Milan.. onaj ko voli Milan, puno vise mrzi inter nego Juventus.. ;)
Zasto bih ja mrzio Inter? Zato sto svijetlaju obraz Serije A? Ustvari nikog ne mrzim na ovom svijetu.

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 12 jun 2010, 15:53

daffy o cemu ti majke ti , ja ti samo zelim ukazati da je krasic navijac milana ali da izmedu fenera i juventusa bira juve , i jos jedna stvar koliko god stvarao pompu oko ovog marrote on je meni nula vjeruj mi a niko nije kao moggi . cuj pepee sad motta i danas su informacije da razmislja o ivanovicu , maggiou hernanesu , a ako pratis seriu a znas da mogu dovesti samo 2 non eu igraca .

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.