Uvijek bio glupRinuka je napisao/la:Kruze price da ce nasi posuditi nekoliko igraca Zelji, da im pomognu u borbi za opstanak..
Zna li neko nesto vise u vezi toga?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Uvijek bio glupRinuka je napisao/la:Kruze price da ce nasi posuditi nekoliko igraca Zelji, da im pomognu u borbi za opstanak..
Zna li neko nesto vise u vezi toga?
Znaci nisi nacionalista i sovinista, nego patriota. I ja sam patriota, lokalpatriota. Proizilazi iz tog da se slazemo.PiromanBL je napisao/la:Volim svoje, postujem tudje, cak sta vise podrzavam tudje, ukoliko ti tudji ne budu protiv nas nepotrebno. Toliko.
Nego kolega samo da vidim ko ono sigurno ispada, da me podsjetisPrijedor je napisao/la:Mladost Doboj Kakanj ispada sigurno
nesto ne stima u ovoj matematici,al eto hajdeflek1950 je napisao/la:Slaviju raspored gura dolje, a Oljimpik.. hm... 49% ostaje a 100% leti.
Štima druže štima, nisi skontokakanjac62 je napisao/la:nesto ne stima u ovoj matematici,al eto hajdeflek1950 je napisao/la:Slaviju raspored gura dolje, a Oljimpik.. hm... 49% ostaje a 100% leti.
49% ostaje
100% ispada
Mmmmmrsss u..lupus je napisao/la:Selam flek
flek1950 je napisao/la:Mmmmmrsss u..lupus je napisao/la:Selam flek
Trebaju im obje pobjede jer se i drugi pitaju, na Koševu ce svasta biti.bojler je napisao/la:Kako sad stvari stoje ? koliko se meni cini Olimpiku trebaju 3 boda sa Koseva ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.