BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Evo vidim ima par navijaca BVB-a koji odrzavaju temu, pa cu se i ja prikljuciti ubuduce. Dugogodisnji sam navijac Dortmunda. Pozdrav najboljim navijacima na svijetu.
NUR DER BVB
NUR DER BVB
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Dobrodosao @KloppeKlopp je napisao/la:Evo vidim ima par navijaca BVB-a koji odrzavaju temu, pa cu se i ja prikljuciti ubuduce. Dugogodisnji sam navijac Dortmunda. Pozdrav najboljim navijacima na svijetu.
NUR DER BVB

Sto se tice Barriosa-svjetska klasa...mislim da bi mogao biti hit svjetskog ako Paraguay kao ekipa bude igrala solidno
Hvala druze,adnan24 je napisao/la:Dobrodosao @KloppeKlopp je napisao/la:Evo vidim ima par navijaca BVB-a koji odrzavaju temu, pa cu se i ja prikljuciti ubuduce. Dugogodisnji sam navijac Dortmunda. Pozdrav najboljim navijacima na svijetu.
NUR DER BVB![]()
Sto se tice Barriosa-svjetska klasa...mislim da bi mogao biti hit svjetskog ako Paraguay kao ekipa bude igrala solidno
citao sam malo komentare navijaca Paragvaja i cini mi se da ima dobre sanse da zaigra u prvom timu na svjetskom.
Klopp je napisao/la:
citao sam malo komentare navijaca Paragvaja i cini mi se da ima dobre sanse da zaigra u prvom timu na svjetskom.
Ma mislim da njegova pozicija u prvih 11 nije upitna...protiv Irske je bio starter a mislim da je i jucer protiv Obale poceo mec a jos je u 2 meca postigao 2 gola...bilo bi nelogicno da ne igra na svjetskom od pocetka
Treca utakmica...treci gol...Barrios je nezaustavljiv
Grcka-Paragvaj 0-2

Grcka-Paragvaj 0-2
Mašina je to, i to našaadnan24 je napisao/la:Treca utakmica...treci gol...Barrios je nezaustavljiv![]()
Grcka-Paragvaj 0-2

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Evo gola protiv Grcke
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Klopp je napisao/la:Evo gola protiv Grcke
[youtube][/youtube]
Pravi "stiker-ski" gol...steta sto nije zabio i prvi-malo je falilo
P.S. Jos nista od Lewandowskog i njegovog transfera

- Omerbavarac
- Kontakt:
4. Augusta prijateljska protiv Citya. Posljednja provjera pred pocetak Bundeske.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/de/lewandow ... 40967.html
Dortmund se opasno pojacava za sljedecu sezonu. Milioneri su dobili novo pojacanje, a rijec je o Poljaku Robertu Lewandowskom. Naknada za ovaj transfer iznosi oko 4.5 miliona Eura. Ugovor je potpisao do 2014 godine.
Dortmund se opasno pojacava za sljedecu sezonu. Milioneri su dobili novo pojacanje, a rijec je o Poljaku Robertu Lewandowskom. Naknada za ovaj transfer iznosi oko 4.5 miliona Eura. Ugovor je potpisao do 2014 godine.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Konačno da se i to desiloomerbavarac je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/lewandow ... 40967.html

Mislim da je to to što se tiče pojačanja za ovu sezonu barem po rječima Watzkea.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Ma bice jos transfera, trebali bi Valdeza prodati i dovesti lijevo krilo da malo pritisne Kevina. Mozda se ko zaleti pa ponudi 25+ mio za Subotica nakon WM, onda bi mogli 3-4 prejaka igraca dovesti za te pare. Al dobro je i ovako, najjace pojacanje bi trebao biti povratak Kehla, plus Lewandowski. Ja se nadam da cemo preci na formaciju sa 2 napadaca, steta je drzati ovog poljaka na klupi a cini mi se da je pravi napadac.Hare_BvB je napisao/la:Konačno da se i to desiloomerbavarac je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/lewandow ... 40967.html
Dortmund se opasno pojacava za sljedecu sezonu. Milioneri su dobili novo pojacanje, a rijec je o Poljaku Robertu Lewandowskom. Naknada za ovaj transfer iznosi oko 4.5 miliona Eura. Ugovor je potpisao do 2014 godine.![]()
,a i jesu nas zavlačili zadnjih mjesec dana....
Mislim da je to to što se tiče pojačanja za ovu sezonu barem po rječima Watzkea.
Biti će jako dobar u BvB. Počeli su mudro kupovati, napokon. Prodati će ga kasnije ako Bog da za nekih 20 miliona. 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ulazak u Europu sa sobom nosi mnoge pozitivne stvari, pa tako i dobri transferi. Siguran sam da Poljak nije doveden da sjedi na klupi, ali njegovim dolaskom stvara se visak napadaca. Ocekujem prodaju Valdeza i Rangelova, iako za ovog drugog i ne znam jel trenutno u Borussiji, ali znam da je njihov igrac....
A znas kako je kad nemas love, svaki dinar gledas da sto racionalnije utrosis. Zadnjih sezona dovodimo bas jeftine igrace, odavno nismo kupili igraca skupljeg od 5 miliona. I skoro uvijek potrefimo; Subotic, Hummels, Bender, Barrios, Grosskreutz, Santana, pa zamjena Petric-Zidan, svi su govorili da smo napravili veliku gresku, ali mi smo dobili jos oko 5 miliona, i s tim parama dogodine kupimo Barriosa. Znaci dobili Zidana i Barriosa za Petrica.
A i bilo je vrijeme da BVB igra u Evropi; vidim po komentarima u Njemackoj svima drago osim rudarima.
Pozeljela raja da gleda BVB u Evropi.
A i bilo je vrijeme da BVB igra u Evropi; vidim po komentarima u Njemackoj svima drago osim rudarima.

Pozeljela raja da gleda BVB u Evropi.
Koliko se samo sada Šalkeovci jedu a 
BvB konačno u Evropi, ova ekipa, sa ovakvim navijačima zaslužuje maltene svake godine Evropu, al Njemačka je puna giganata pa to i nije baš lako. Ako se dobro starta, mogla bi Borusija i iduće godine u Evropi i daleko dogurati!

BvB konačno u Evropi, ova ekipa, sa ovakvim navijačima zaslužuje maltene svake godine Evropu, al Njemačka je puna giganata pa to i nije baš lako. Ako se dobro starta, mogla bi Borusija i iduće godine u Evropi i daleko dogurati!
Naravno pajdo.Dinamitaš je napisao/la:Koliko se samo sada Šalkeovci jedu a

Dortmund igra kvalifikacije za Euro ligu a nas nema nigdje.

Dobro nije da vas nema nigdje, al bi vi voljeli da gledate BvB u donjem dijelu tabele 

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sljedeće pojačanje bi trebao biti Gabriel Torje.Radi se o strašnom talentu iz Rumunije koji je svoj talenat pokazao u mladoj selekciji.Iako se radi o desnom krilu zabija vrlo često.Cijena je 3,5 mil eura, a BVB nudi 2,5 mil eura.
http://www.click.ro/sport/fotbal_intern ... 02807.html
http://www.click.ro/sport/fotbal_intern ... 02807.html
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Napokon Lewandowski potpisao
Valdez odlazi 100% ...onda cemo imati Barriosa,Lewandowskog,Zidan-a koji moraju biti starteri...tu je i Groskreutz kao ofanzivni vezni...ono sto po meni treba je dobar defanzivni vezni jer Kehl 90% ce opet biti povrijedjen veliki dio sezone

Valdez odlazi 100% ...onda cemo imati Barriosa,Lewandowskog,Zidan-a koji moraju biti starteri...tu je i Groskreutz kao ofanzivni vezni...ono sto po meni treba je dobar defanzivni vezni jer Kehl 90% ce opet biti povrijedjen veliki dio sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.