BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Klopp
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Klopp » 30 maj 2010, 22:30

Evo vidim ima par navijaca BVB-a koji odrzavaju temu, pa cu se i ja prikljuciti ubuduce. Dugogodisnji sam navijac Dortmunda. Pozdrav najboljim navijacima na svijetu.

NUR DER BVB
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 30 maj 2010, 22:49

Klopp je napisao/la:Evo vidim ima par navijaca BVB-a koji odrzavaju temu, pa cu se i ja prikljuciti ubuduce. Dugogodisnji sam navijac Dortmunda. Pozdrav najboljim navijacima na svijetu.

NUR DER BVB
Dobrodosao @Kloppe :D

Sto se tice Barriosa-svjetska klasa...mislim da bi mogao biti hit svjetskog ako Paraguay kao ekipa bude igrala solidno

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 30 maj 2010, 23:00

adnan24 je napisao/la:
Klopp je napisao/la:Evo vidim ima par navijaca BVB-a koji odrzavaju temu, pa cu se i ja prikljuciti ubuduce. Dugogodisnji sam navijac Dortmunda. Pozdrav najboljim navijacima na svijetu.

NUR DER BVB
Dobrodosao @Kloppe :D

Sto se tice Barriosa-svjetska klasa...mislim da bi mogao biti hit svjetskog ako Paraguay kao ekipa bude igrala solidno
Hvala druze,

citao sam malo komentare navijaca Paragvaja i cini mi se da ima dobre sanse da zaigra u prvom timu na svjetskom.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 maj 2010, 13:43

Klopp je napisao/la:
citao sam malo komentare navijaca Paragvaja i cini mi se da ima dobre sanse da zaigra u prvom timu na svjetskom.

Ma mislim da njegova pozicija u prvih 11 nije upitna...protiv Irske je bio starter a mislim da je i jucer protiv Obale poceo mec a jos je u 2 meca postigao 2 gola...bilo bi nelogicno da ne igra na svjetskom od pocetka

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 jun 2010, 20:53

Treca utakmica...treci gol...Barrios je nezaustavljiv :D

Grcka-Paragvaj 0-2

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 03 jun 2010, 01:56

adnan24 je napisao/la:Treca utakmica...treci gol...Barrios je nezaustavljiv :D

Grcka-Paragvaj 0-2
Mašina je to, i to naša :mrgreen: :mrgreen: ....Mislim da se povrjedio nešto kako sam ja uspio skontat peko flashscore-a. Nadam se da nije ništa ozbiljno!!!!
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 03 jun 2010, 12:01

Evo gola protiv Grcke

[youtube][/youtube]

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 jun 2010, 16:09

Klopp je napisao/la:Evo gola protiv Grcke

[youtube][/youtube]

Pravi "stiker-ski" gol...steta sto nije zabio i prvi-malo je falilo

P.S. Jos nista od Lewandowskog i njegovog transfera :(

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jun 2010, 20:22

4. Augusta prijateljska protiv Citya. Posljednja provjera pred pocetak Bundeske.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jun 2010, 19:16

http://www.transfermarkt.de/de/lewandow ... 40967.html

Dortmund se opasno pojacava za sljedecu sezonu. Milioneri su dobili novo pojacanje, a rijec je o Poljaku Robertu Lewandowskom. Naknada za ovaj transfer iznosi oko 4.5 miliona Eura. Ugovor je potpisao do 2014 godine.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 11 jun 2010, 20:14

omerbavarac je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/lewandow ... 40967.html

Dortmund se opasno pojacava za sljedecu sezonu. Milioneri su dobili novo pojacanje, a rijec je o Poljaku Robertu Lewandowskom. Naknada za ovaj transfer iznosi oko 4.5 miliona Eura. Ugovor je potpisao do 2014 godine.
Konačno da se i to desilo :mrgreen: :mrgreen: ,a i jesu nas zavlačili zadnjih mjesec dana....
Mislim da je to to što se tiče pojačanja za ovu sezonu barem po rječima Watzkea.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 11 jun 2010, 22:57

Hare_BvB je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/lewandow ... 40967.html

Konačno da se i to desilo :mrgreen: :mrgreen: ,a i jesu nas zavlačili zadnjih mjesec dana....
Mislim da je to to što se tiče pojačanja za ovu sezonu barem po rječima Watzkea.
Ma bice jos transfera, trebali bi Valdeza prodati i dovesti lijevo krilo da malo pritisne Kevina. Mozda se ko zaleti pa ponudi 25+ mio za Subotica nakon WM, onda bi mogli 3-4 prejaka igraca dovesti za te pare. Al dobro je i ovako, najjace pojacanje bi trebao biti povratak Kehla, plus Lewandowski. Ja se nadam da cemo preci na formaciju sa 2 napadaca, steta je drzati ovog poljaka na klupi a cini mi se da je pravi napadac.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jun 2010, 23:07

Biti će jako dobar u BvB. Počeli su mudro kupovati, napokon. Prodati će ga kasnije ako Bog da za nekih 20 miliona. ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jun 2010, 23:53

Ulazak u Europu sa sobom nosi mnoge pozitivne stvari, pa tako i dobri transferi. Siguran sam da Poljak nije doveden da sjedi na klupi, ali njegovim dolaskom stvara se visak napadaca. Ocekujem prodaju Valdeza i Rangelova, iako za ovog drugog i ne znam jel trenutno u Borussiji, ali znam da je njihov igrac....

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 12 jun 2010, 00:13

A znas kako je kad nemas love, svaki dinar gledas da sto racionalnije utrosis. Zadnjih sezona dovodimo bas jeftine igrace, odavno nismo kupili igraca skupljeg od 5 miliona. I skoro uvijek potrefimo; Subotic, Hummels, Bender, Barrios, Grosskreutz, Santana, pa zamjena Petric-Zidan, svi su govorili da smo napravili veliku gresku, ali mi smo dobili jos oko 5 miliona, i s tim parama dogodine kupimo Barriosa. Znaci dobili Zidana i Barriosa za Petrica.

A i bilo je vrijeme da BVB igra u Evropi; vidim po komentarima u Njemackoj svima drago osim rudarima. :D
Pozeljela raja da gleda BVB u Evropi.

Dinamitaš
Kontakt:

Post Postao/la Dinamitaš » 12 jun 2010, 09:48

Koliko se samo sada Šalkeovci jedu a :D
BvB konačno u Evropi, ova ekipa, sa ovakvim navijačima zaslužuje maltene svake godine Evropu, al Njemačka je puna giganata pa to i nije baš lako. Ako se dobro starta, mogla bi Borusija i iduće godine u Evropi i daleko dogurati!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 12 jun 2010, 11:24

Dinamitaš je napisao/la:Koliko se samo sada Šalkeovci jedu a :D
BvB konačno u Evropi, ova ekipa, sa ovakvim navijačima zaslužuje maltene svake godine Evropu, al Njemačka je puna giganata pa to i nije baš lako. Ako se dobro starta, mogla bi Borusija i iduće godine u Evropi i daleko dogurati!
Naravno pajdo. :roll:
Dortmund igra kvalifikacije za Euro ligu a nas nema nigdje. :lol:

Dinamitaš
Kontakt:

Post Postao/la Dinamitaš » 12 jun 2010, 13:17

Dobro nije da vas nema nigdje, al bi vi voljeli da gledate BvB u donjem dijelu tabele ;)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 jun 2010, 13:29

Sljedeće pojačanje bi trebao biti Gabriel Torje.Radi se o strašnom talentu iz Rumunije koji je svoj talenat pokazao u mladoj selekciji.Iako se radi o desnom krilu zabija vrlo često.Cijena je 3,5 mil eura, a BVB nudi 2,5 mil eura.

http://www.click.ro/sport/fotbal_intern ... 02807.html
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 12 jun 2010, 15:57

Napokon Lewandowski potpisao :D

Valdez odlazi 100% ...onda cemo imati Barriosa,Lewandowskog,Zidan-a koji moraju biti starteri...tu je i Groskreutz kao ofanzivni vezni...ono sto po meni treba je dobar defanzivni vezni jer Kehl 90% ce opet biti povrijedjen veliki dio sezone

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.