Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Nemojte se uvrijediti, ali mnogi ovdje su fulali poentu. Nije bitno kakav je čovjek komentator. Ovo je mnogo dublje od toga. Potez RTRS pokazuje sav jad i čemer tog dijela Bosne i Hercegovine. Jasno se vidi stanje medijskih sloboda, slobode govora i općenito stanje demokracije u tom bh. entitetu. Sve što nije uniformno, što nije po režimskoj liniji, što imalo odudara od dogme koja se građanima na kašiketinu gura u usta svaki dan, nije dobrodošlo.
Da upotrijebim onu famoznu "iransku uporedbu" kojom neki u tom entitetu vole etiketirati Sarajevo i drugi bh. entitet. Kada ayatollah sa vrha svog obsidijanskog tornja - umiljato zvanog "administrativni centar" - zariče da je nešto loše, da nešto valja, da je nebo žuto, a RS bolji i demokratičniji dio BiH, onda je to tako. Ako mu se vremenska prognoza na "njegovoj" televiziji ne sviđa, podobni kadar će se pobrinuti da se to promijeni, pa makar sutra cijeli dan i kiša padala. "Čuvar revolucije" je tako rekao i tako mora biti. Ista stvar je i sa komentatorima, putevima, privredom i svim drugim bitnim i nebitnim stvarima.
Na ovom banalnom primjeru oko komentatora se jasno vidi zašto nam je zemlja takva kakva jest, zašto nam je nogometni savez raštimani instrument i zašto dok god imamo silne ayatollah-e, drage vođe, kim jong-ilove i slične patetične likove zadojene mržnjom, žedne moći i vlasti, nećemo biti niko, ništa i nigdje... bez obzira iz kojeg od dva bantustana dolazili.
Da upotrijebim onu famoznu "iransku uporedbu" kojom neki u tom entitetu vole etiketirati Sarajevo i drugi bh. entitet. Kada ayatollah sa vrha svog obsidijanskog tornja - umiljato zvanog "administrativni centar" - zariče da je nešto loše, da nešto valja, da je nebo žuto, a RS bolji i demokratičniji dio BiH, onda je to tako. Ako mu se vremenska prognoza na "njegovoj" televiziji ne sviđa, podobni kadar će se pobrinuti da se to promijeni, pa makar sutra cijeli dan i kiša padala. "Čuvar revolucije" je tako rekao i tako mora biti. Ista stvar je i sa komentatorima, putevima, privredom i svim drugim bitnim i nebitnim stvarima.
Na ovom banalnom primjeru oko komentatora se jasno vidi zašto nam je zemlja takva kakva jest, zašto nam je nogometni savez raštimani instrument i zašto dok god imamo silne ayatollah-e, drage vođe, kim jong-ilove i slične patetične likove zadojene mržnjom, žedne moći i vlasti, nećemo biti niko, ništa i nigdje... bez obzira iz kojeg od dva bantustana dolazili.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
-
- Kontakt:
Ko je ovaj novi mekusac sto komentarise na FTV-u??? 

-
- Kontakt:
Ote mi rijec sa tastature . Mrtvac zivi . Isto onaj Dejan sa eurosonga 

-
- Kontakt:
Nije mu glas mutiro josbavarian_bk je napisao/la:Ote mi rijec sa tastature . Mrtvac zivi . Isto onaj Dejan sa eurosonga

Neki sa RTRSpatriota_90 je napisao/la:Ko je ovaj novi mekusac sto komentarise na FTV-u???

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
-
- Kontakt:
de dobar ba,nemamo boljegpatriota_90 je napisao/la:Ko je ovaj novi mekusac sto komentarise na FTV-u???

Hajmo zvati RTrs da zamjene komentatora,oni svima ispunjavaju želje.bad_boy je napisao/la:Neki sa RTRSpatriota_90 je napisao/la:Ko je ovaj novi mekusac sto komentarise na FTV-u???treba im sad vratit,pa postavit Marjana u drugom poluvremenu
joj kako vodi,a glas mu ko u curice

FEDERER= KLOC
Treba naredit nasem premijeru da ovog makne sa tv,a dovede Marjana,moj se stomak vec pobunio sa ovakvim glasom od komentatoraIker C je napisao/la:Hajmo zvati RTrs da zamjene komentatora,oni svima ispunjavaju želje.bad_boy je napisao/la:Neki sa RTRSpatriota_90 je napisao/la:Ko je ovaj novi mekusac sto komentarise na FTV-u???treba im sad vratit,pa postavit Marjana u drugom poluvremenu

bavarian_bk je napisao/la:Ote mi rijec sa tastature . Mrtvac zivi . Isto onaj Dejan sa eurosonga

Iker C je napisao/la:Hajmo zvati RTrs da zamjene komentatora,oni svima ispunjavaju želje.bad_boy je napisao/la:Neki sa RTRSpatriota_90 je napisao/la:Ko je ovaj novi mekusac sto komentarise na FTV-u???treba im sad vratit,pa postavit Marjana u drugom poluvremenu
hajmo ih zezazati

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
- Kontakt:
E sad mi je jasno sto su se oni zalili na Marijana,ocigledno su navikli na otrcane fraze tipa "danas...barem za sada" ili prekidi su najace oruzje tima iz grcke
ima ih jos...totalno bezidejan i neinformisan.

Dobar je ovaj, nasmija me pravo.
"Korea je na SP 2002 iznenadila sve i dosla do polufinala. Izbacila je velesile Italiju i Njemacku" Koliko ja znam Njemacka je na tom prvenstvu igrala finale protiv Brazila.
"Korea je na SP 2002 iznenadila sve i dosla do polufinala. Izbacila je velesile Italiju i Njemacku" Koliko ja znam Njemacka je na tom prvenstvu igrala finale protiv Brazila.
-
- Kontakt:
Stevie-G je napisao/la:Dobar je ovaj, nasmija me pravo.

a imate hrt2 pa gledajte tu ko i ja
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Ma ovo su oni njega pokupili negdje sa ulice, dali slusalice i mikrofon, rekli mu sta i koga prenosi, misleci "ajd opleti niko te nece slusat, svi gledaju tekmu." Koji su to mamlazi majko milapatriota_90 je napisao/la:Stevie-G je napisao/la:Dobar je ovaj, nasmija me pravo.
"Korea je na SP 2002 iznenadila sve i dosla do polufinala. Izbacila je velesile Italiju i Njemacku" Koliko ja znam Njemacka je na tom prvenstvu igrala finale protiv Brazila.![]()
![]()
kazem ja zalutao je ovaj negdje,nije spomenuo ko sudi uopste

I ja bih gledao da nije kodiran na kablovskoj.CeMa je napisao/la:a imate hrt2 pa gledajte tu ko i ja
FEDERER= KLOC
Kod mene sve plavo na HRTu 2CeMa je napisao/la:a imate hrt2 pa gledajte tu ko i ja

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Kod mene sve plavo na HRTu 2
e hebiga, sta cu vam jaI ja bih gledao da nije kodiran na kablovskoj.

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
blago RTS-u kada ima ovakvog komentatora 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.