FK Mladost DK

BatistutA19
Kontakt:

Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la BatistutA19 » 15 mar 2016, 04:44

Ziher ja samo kazem kak jest simpatizeri DA a navijaci NE .. .Mladost jesu nasi klubovi slazem se al pravi navijac samo moze respektovat druge a nikako ic i navijat za drugi klub..Zamisli sad neko iz Zenice ode navijat za Zelju il obratno...Kakvi su to navijaci.. sad npr Grobar ode Zvezdu gledat ...Mjesate SIMPATIZERE I NAVIJACE e vi ste SIMPATIZERI I TO POSTUJEM A NAVIJACI NIKAD NECETE BIT s tim se morate pomirit ...Lijep poz i sretno a bojim se da ce vas ca i sudije pocet zezat da izvuku Olimpic i Borac al et vidjet ce mo

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 15 mar 2016, 08:10

Druze generalizujes, nije to tako kako ti mislis. Nije simpatizer onaj koji ide po cijeloj drzavi navija 90 min po meni je to navijac ali eto opet ja postujem tvoje misljenje iako smatram da grijesis. Nisu samo navijacke grupe one koje su formirane prije 20 god.

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 15 mar 2016, 09:05

ziher je napisao/la: Ja razumijem da si frustriran, imas i razloga i to podosta, ali nemoj vise da se brines za nas, skodi ti zdravlju. Zucna kesa moze biti zaheban problem ;)
Sto se tice zucne kese , brini se za njegovu , kako ce covjek reagirati kad sazna koliko se provalio :urnebes:
vec polako vi to njemu recite na 3 put ipak je u godinama : :D
a i ne zna mozda da su navijaci iz doboja kod Kaknja navijali za zelju u nedelju :urnebes: :urnebes: :urnebes:

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 15 mar 2016, 09:22

jasminka je napisao/la:
ziher je napisao/la: Ja razumijem da si frustriran, imas i razloga i to podosta, ali nemoj vise da se brines za nas, skodi ti zdravlju. Zucna kesa moze biti zaheban problem ;)
Sto se tice zucne kese , brini se za njegovu , kako ce covjek reagirati kad sazna koliko se provalio :urnebes:
vec polako vi to njemu recite na 3 put ipak je u godinama : :D
a i ne zna mozda da su navijaci iz doboja kod Kaknja navijali za zelju u nedelju :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Presmjesan si za svoje godine. Svi nasi koji su bili u nedjelju na Grbavici pokazali su kako se bodri svoj klub i kako se korektno navija i bez obzira na rezultat su navijali 90 min. A kakvi su momci bili i kako su navijali govori aplauz 6000 navijaca Zelje koji su ih ispratili aplauzom kada su momci napustali tribine stadiona Grbavica. Vama ce ovako nesto biti nedosanjani san jos puno godina zato adio i uzivajte u svom klubu i stadionima na kojim je posjeta od 300 ljudi odlican prosjek ;) ;) ;) :tralala: :tralala: :tralala: :salut: :salut: :salut:

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 15 mar 2016, 14:55

ziher je napisao/la: Presmjesan si za svoje godine. Svi nasi koji su bili u nedjelju na Grbavici pokazali su kako se bodri svoj klub i kako se korektno navija i bez obzira na rezultat su navijali 90 min. A kakvi su momci bili i kako su navijali govori aplauz 6000 navijaca Zelje koji su ih ispratili aplauzom kada su momci napustali tribine stadiona Grbavica. Vama ce ovako nesto biti nedosanjani san jos puno godina zato adio i uzivajte u svom klubu i stadionima na kojim je posjeta od 300 ljudi odlican prosjek ;) ;) ;) :tralala: :tralala: :tralala: :salut: :salut: :salut:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: DA NISU IBRU iapratili aplauyom :urnebes: :urnebes:
a da budemo kanta za nabijanje , ne hvala :mrgreen:
a kako ste bili korektni i zahvalili se domacinu najbolje vam govori izjava mulalica na presici :mrgreen: :mrgreen: ops nije valjda da nite ni s tim upoznati :D
OBJASNI IBRI NEMOJ TROSITI VRIJEME NA TASTATURU , OBJASNI IBRI SRAMOTA JE :facepalm:
Ppa ne zna covjek ,vidis da ne zna a kad sazna kako je glup ispao :urnebes: :urnebes: :urnebes:

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 15 mar 2016, 15:46

Vidi se koliko si upoznat sa situacijom kad tvrdis da je Mladost kanta za nabijanje. Sve to znaci samo jedno a to je ogranicen si ko balkon ;)

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 15 mar 2016, 21:41

ziher je napisao/la:Vidi se koliko si upoznat sa situacijom kad tvrdis da je Mladost kanta za nabijanje. Sve to znaci samo jedno a to je ogranicen si ko balkon ;)
Nisam bas upucen ko Ibro (dirka nas ) :mrgreen:
al skontace on a kad skonta oooj mati :urnebes: :urnebes: :urnebes:

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 16 mar 2016, 22:24

jasminka je napisao/la:
ziher je napisao/la:Vidi se koliko si upoznat sa situacijom kad tvrdis da je Mladost kanta za nabijanje. Sve to znaci samo jedno a to je ogranicen si ko balkon ;)
Nisam bas upucen ko Ibro (dirka nas ) :mrgreen:
al skontace on a kad skonta oooj mati :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Pratiš jarane pravi klub čim si na ovom portalu, svaka čast, samo tako nastavi pa ćemo te i uputiti.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 16 mar 2016, 23:44

Cocaine je napisao/la:
bambus je napisao/la:
Cocaine je napisao/la: Ne dokazuju se huligani na ovim utakmicama brato. Ovo je sredina koja zasluzuje normalno ponasanje. Lako je tu glumit mangupa zato ce momci i uciniti suprotno. ;)
Onda napisi dolazi 100 navijaca.
Iz Mostara moze doci samo huligan ali posto je Doboj kod Kaknja mala i normalna sredina nece biti problema jer nema potrebe za dokazivanja i divljanja po tim pitomim mjestima. Nema potrebe da trolamo temu ljudima i da uvjeravamo jedan drugog u nesto sto je ispricano 1000 puta do sada
Ne znam.. sad imate priliku da se "pokazete" i ko zna kad i ko zna gdje :wave:

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 16 mar 2016, 23:51

FKMLADOSTDK je napisao/la:
Pratiš jarane pravi klub čim si na ovom portalu, svaka čast, samo tako nastavi pa ćemo te i uputiti.
Imate vi koga i trebali bi ga uputiti , to vam i sugerisem citavo vrijeme :D
A ovo na pravom portalu kojem sportsport.ba :rol: :rol: :urnebes:
pa care moj citava BIH je na ovom portalu :mrgreen: :mrgreen:
A de nam ibrinu danasnju izjavu , opet pokradeni :urnebes: :urnebes:
ojj kazalgicu kralju :urnebes: :urnebes:

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 17 mar 2016, 03:06

jasminka je napisao/la:

Imate I vi svog Kazlagica ali ga neznate iskoristit.Ups ja zaboravio da ste vi toliko posteni.E moj drug saberi se malo komentari su ti monotoni I dosadni .Reci nam nesto novo I malo zanimljivije .Ovo sto pises ne vrijedi ni citat ni komentarisat.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 17 mar 2016, 12:59

jasminka je napisao/la:

Pratiš, pratiš, samo tako nastavi, biti će od tebe nešto, garantujem ti.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 mar 2016, 14:19

Cijene ulaznica?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 18 mar 2016, 15:52

5 KM

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 19 mar 2016, 19:37

Momci cestitke na zasluzenoj pobjedi i da akobogda ostanete u ligi. Neka se crveni dok se mi ne vratimo :salut:

Dost
Kontakt:

Post Postao/la Dost » 19 mar 2016, 22:44

SamoTravnik je napisao/la:
Dost je napisao/la:Utakmica mozda cak i sezone za jedne i druge, mada uz remi Olimpika i Borca i eventualni kiks Slavije sve je jos otvoreno. Gledajuci raspored svih ekipa koje se mogu dovesti u vezu sa opstankom velika je prednost Mladosti i Viteza nad ostalima ali 2 kiksa bi mnogo toga upropastila. Travnik recimo ima najbolji raspored do kraja ali 8 bodova je previse za stici (njima) u 11 kola. Vitez ide svim potencijalnim konkurentima dok Mladost docekuje sve konkurente, tu se moze jos racunati Slavija, Olimpik i Borac. Mladost neka ostane a ostali neka se dogovore :D
Nama previse? :lol: Vidi se da nisi upucen u finte NK Travnika kad se bori za opstanak. Sad kad mi puknemo Rudara i nekog u gostima pitat cu te jel nam puno stici 8 bodova u 11 kola. :D
Jos uvijek mislis da nije puno 8 bodova u 11 kola, a sta mislis o 10 bodova u 8 kola?

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 20 mar 2016, 18:46

Cocaine je napisao/la:Momci cestitke na zasluzenoj pobjedi i da akobogda ostanete u ligi. Neka se crveni dok se mi ne vratimo :salut:
Hvala puno :D da se vratite sto prije ako mi uopste ostanemo hahah :D

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 02 apr 2016, 22:34

Sta se desava sa ovim klubom ?? Toliko nesto najavljivali a sad nista ... ako sutra sirokog ne pobijedite sumnjam da ce te opstati ...

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 02 apr 2016, 22:42

Sutra je teska tekma, sve osim poraza je prihvatljivo za nas. Siroki je dobra ekipa ali treba ici na pobjedu sto da ne, treba pokazati zube. A i ako ne pobjedimo opet ostajemo na +5 od mjesta koje vodi u nizi rang

Poslano sa mog 6045K koristeći Tapatalk

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 02 apr 2016, 22:47

Al trebas racunati da borac vise kuci nece kiksat , i sigurne pobijede protiv rudara i radnika ... ja mislim da ce vama biti odlucujuca u zvorniku , ako donesete tu tri boda , to je to ....i da ne izgubite od olimpica ..

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.