FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

marconato
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la marconato » 25 mar 2016, 14:51

PiromanBL je napisao/la: Na rtrs-u (osnovni program), pocinje u 17.15, a utakmica 15 minta kasnije
Hvala, taman da pogledam malo... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Avantii
Kontakt:

Post Postao/la Avantii » 25 mar 2016, 19:28

Solidno odigra Borac, ima tu nekoliko interesantnih igraca. Uigrava se ekipa polako. Ako ovako budu igrali sledeci vikend pregazice FKS ko plitak potok.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 25 mar 2016, 20:38

jbga, ovaj partizan od veceras nije nastupio u full sastavu ali bez obzira na to, evidentan pomak u igri borca.

iskreno, skoro i da ne strijepim od utakmice u sledecu subotu, za razliku od utakmice prije 20ak dana protiv slobode.
ne zbog protivnika jer je jedan jaci ili slabiji, u to ne ulazim, vec zbog tiga sto je ekipa borca "nadosla" i sad to lici na nesto...
veceras nas sastav poprilicno izmjesan, 2 podjednake ekipe smo izveli u oba poluvremena, nastupilo 22 igraca i sve u svemu, moze se biti zadovoljan.

daleeeeeeeko je to sve od nekakve idealne situacije i optimizma da ce se pobijediti sarajevo i zasigurno izboriti opstanak, ali u dobrom smjeru se stvari krecu...

ove presude prema bivsim igracima ce biti isplacene, tako da nece biti smetnji za odigravanje sledecih utakmica.

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 25 mar 2016, 22:29

Solidna provjera ništa više od toga.
Borče radi posao i ja se nadam da će to već na narednoj utakmici biti još bolje.
Lijepa atmosfera, bravo Lešinari.

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 26 mar 2016, 13:26

Hoce te li udpjeti pokriti ove dugove do 31.3

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 26 mar 2016, 13:39

Sto, jel se brines za komsije ili za nas?

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 26 mar 2016, 14:15

zeljo1974 je napisao/la:Hoce te li udpjeti pokriti ove dugove do 31.3
Hocemo, pretpostavljam, od ove utakmice se skupilo love.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 27 mar 2016, 10:46

Ma pusti komsije , znam da neces vjerovati ali bi mi bilo drago da ostanete u ligi ipak ste uz nas izbacili naj vise reprezentativaca.

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 27 mar 2016, 23:23

Da dodam nesto u vezi prekljucesnje utakmice Borac - partizan, tacnije navoda iz medija... Celnici Borca, a i novinari sami su spominjali u kontekstu da u Banja Luci i okolini ima mnogo navijaca partizana, a tek nakon sto bi spemuli to, rekli bi da u istom gradu ima i navijaca Borca. Totalni apsurd i neistina. Ok, ne kazem da u pomenutom podrucju koje ladno obuhvata i 300 000 ljudi, ako ne i vise, nema navijaca partizana, cak i onih koji idu na neke od utakmica na jna, ali zaboga “mnogo“... Cisto nepoznavanje situacije.

Naime, u BL uopsteno zaljubljenika u fudbal nema mnogo, s obzirom da i dalje nosimo epitet “grada sporta“, sto ima veze sa onom vec pominjanom pricom da Banja Luka prestaje polako da bude taj famozni grad sporta, dok kafici, klubovi, cigare preuzimaju primat. I ne da preuzimaju, vec su preuzeli. Sedmicno za odlazak na bilo koju fudbalsku utakmicu treba izdvojiti manje - vise 2 KM (recimo), sto je gradjanima mnogo, dok za isti period na kafice, cigare, etc. potrose oko 20-30 KM. Da ne pricamo sta je stetnije za zdravlje. Elem, oduzih ja, ali to je poenta. Istini za volju, posljednjih mjesec-dva sve vise ljudi se vraca Borcu zahvaljujuci dobrom marketingu a i prije svega pozitivnim desavanjima u klubu, ali tendencija u nekoliko godina do sad je losa po sport. I od te, sad vec, manjine opste je poznato da je najvise navijaca upravo lokalnog kluba, FK Borac, sto je bilo i ostalo, jer koliko god se fudbal pratio, Banja Luka je Borcev grad. Pristalica beogradskih bliznakinja je i bilo nesto sitno, ali s tim da takvi su po karakteru fenseri, da ne kazem seljacine (zato se i furaju na beogradske klubove), kojima je fudbal bio interesantan dok je Borac na prelazu iz prve u drugu deceniju ovog vijeka izlazio u Evropu i dok su se nedoataci rada uprave time zataskivali, jer eto, Lesinari digli grad na noge, svi o fudbalu pa i oni, a sad kad je to sve splasnulo, ni njih fudbal ne zanima, vracaju se svojim klubovima, facebook zivotu, ****, kaficama nakon skole i ostalom, tako da u Banja Luci ostaje mizeran procenat “partizanovaca“ i “zvezdasa“. Mozda zvezdasa ima pak malko vise od partizanovaca, ali ni to nije nesto, ali opet se kosi sa konstatacijom koju sam procitao ovih dana u medijima.

Salje se drugacija, neistinita i losa slika o gradu, to me frustrira.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 28 mar 2016, 22:00

Pa otkud onda Grobara isto možda i više nego Lešinara na tribini.
Lijepo je to što Banjalučani ovim putem pokušavaju sačuvati grad za sebe.
Nešto je drugo u pitanju.Kod Srba i prekodrinskih postoji jedna podjela.Na one koji navijaju za Zvezdu i Partizan.Osim navijačke grupe Lešinari koji ajd recimo navijaju isključivo za Borac.
To je još zaostavština iz bivše Juge.Partizan i Zvezda su institucije koje imaju milione navijača.Borac je mali za njih.
Mozda malo tih ljudi redovno gleda Zvezdu ili Partizan ali da ih je mnogo i u B luci i u svakom gradu R.S. a to je sigurno.
Slična je situacija i kod Hrvata u BiH .Djele se na Dinamovce i Hajdukovce.Npr.dosta Torcidasa ima u Srednjoj Bosni...
I ne može njima nikakav Zrinjski dole biti konkurencija...
Za vrijeme Yuge Partizanovaca i Zvezdasa bilo je po cjeloj Bosni i u Sarajevu.
Pusti tu priču seljaci .To su giganti od klubova...

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 28 mar 2016, 22:46

slobodnjak je napisao/la:Pa otkud onda Grobara isto možda i više nego Lešinara na tribini.
Lijepo je to što Banjalučani ovim putem pokušavaju sačuvati grad za sebe.
Nešto je drugo u pitanju.Kod Srba i prekodrinskih postoji jedna podjela.Na one koji navijaju za Zvezdu i Partizan.Osim navijačke grupe Lešinari koji ajd recimo navijaju isključivo za Borac.
To je još zaostavština iz bivše Juge.Partizan i Zvezda su institucije koje imaju milione navijača.Borac je mali za njih.
Mozda malo tih ljudi redovno gleda Zvezdu ili Partizan ali da ih je mnogo i u B luci i u svakom gradu R.S. a to je sigurno.
Slična je situacija i kod Hrvata u BiH .Djele se na Dinamovce i Hajdukovce.Npr.dosta Torcidasa ima u Srednjoj Bosni...
I ne može njima nikakav Zrinjski dole biti konkurencija...
Za vrijeme Yuge Partizanovaca i Zvezdasa bilo je po cjeloj Bosni i u Sarajevu.
Pusti tu priču seljaci .To su giganti od klubova...
Znam da je situacija takva da su zvezda i partizan “centralni“ klubovi i da dosta ljudi srpske nacionalnosti navija za njij, ali postoje i lokal patriotske grupe koje u manjoj ili vecoj mjeri “drze“ svoj grad. Sa velikom sigurnoscu ti tvrdim da Lesinari prednjace u tome. Ima tu jos grupa koje su pri vrhu lokalpatriotske aktivnosti tipa Merkalija, Crvenih Djavola, Firme, Taurunuma, ali kao Lesinari nisu. Takodje, Lesinari su najbrojnija navijacka grupa nakon beogradskih blizanaca. U pravu si djelimice da u BL ima ljudi koji prate partizan i zvezdu, ali dajina stadiona, kao i taj sminkerski, seljacki metalitet (da, seljacki, nemoj da mi se suprotstavljas, zivim u BL, znam o cemu pricam) im ne dozvoljava da budu lojalni svom klubu. Ti njih da pitas za koga navijaju, cest odgovor ce biti “ma ne pratim ti ja fudbal“, dok se zna desiti da imaju narukvicu, majicu mozda ili tako neki “suvenir“ beogradjana (ugl nista preko 10 KM jer “ma nisam budala davat' vise para za to“, sto bi oni rekli, a takodje imali su prilike da ih kupe zbog mnogobrojnih standova po gradu koji prodaju rekvizite ta dva kluba, sto je zabranjeno za Borceve rekvizite jer fanshop na stadionu ne dozvoljava da se ista Borcevo nalazi van tog fanshopa), a i te rekvizite imaju samo da bi bili “cool“, “fensi“, da bi drustvo mislilo da prati sport i da je “opasan“. Imam drugove, poznanike takvog tipa, ne mozes mi reci da lazem. A u Banja Luci, ako pratis fudbal, ili si za Borac, makar da ga podrzavas odlaskom na Zapad, ili pak da si medju Lesinarima, ili si u manjini tih pratioca fudbala koje ne interesuje domaci fudbal, interesuju se za lige petice i opredjele se po mogucnosti za nekog iz bg. Ali od njih nista, izdace klub samo zbog dva vezana poraza.
Sto se pak tice ovih na sjeveru u petak, to su ti glodari iz cijele RS pa cak i Srbije, a navijanje im je bilo za 10-ku, ironicno. Trecina ih bila neka prava ekipa, ostali djeca. Uostalom, kad ih je, kako kazes, bilo vise, sto onda oni nama nisu nista palili tokom utakmice? ;)

Pogledaj grafite po gradu, pa reci ko je glavni. Oni sarnu jednom u 10 godina “pfk“ ili “czv“ i sutradan isaran do bola. A nasih pun grad.
Znam sta pricam, zivim u Banja Luci. Bez ljutnje, ali ti ne mozes da znas sta je i kako je kod nas kao neko nas. A pogotovo jer (pretpostavljam) ne pratis srpski fudbal i navijace. Pozdrav ;)
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 mar 2016, 23:09

al sto ovo otimanje salova,dresova i paljenje po ogradi...ovi su dosli da vam uvelicaju godisnjicu kluba...ne kontam...nema tu nekog rivalstva...groblje je svemirski brod za lesinare,druge drzave,razlicite lige...prijateljska tekma svecanog karaktera i onda neka paljenja po ogradi,gadjanje igraca bakljama neka naelekrtrisana atmosfeta ili se meni tako ucinilo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 28 mar 2016, 23:35

staragarda je napisao/la:al sto ovo otimanje salova,dresova i paljenje po ogradi...ovi su dosli da vam uvelicaju godisnjicu kluba...ne kontam...nema tu nekog rivalstva...groblje je svemirski brod za lesinare,druge drzave,razlicite lige...prijateljska tekma svecanog karaktera i onda neka paljenja po ogradi,gadjanje igraca bakljama neka naelekrtrisana atmosfeta ili se meni tako ucinilo
Niti je tako, niti ti se tako ucinilo vec medije zeljni ekskluzive od nicega naprave udarnu vijest. Nije bilo nikakvog gadjanja igraca baklkama, samo je par baklji zavrsilo u terenu, mogu ti reci to je sve s nase strane u tom slucaju. Medjutim, niko ne pominje cupanje stolica sa sjevera i ubacivanje istih kao i baklji u teren od strane glodara? Pa “prijateljska utakmica“, zasto to onda ONI rade? Nije sve crno bijelo (u prenesenom znacenju).

Sto se tice “prijateljske utakmice“, prijateljska je samo zato sto na kartama i plakatima pise “prijateljska“, i samo zato sto nije odigrana u sklopu nekog takmicenja. Tu treba malo dublje zaroniti u istoriju uprave. Konkretno, Aleksandae Subic , kao najbolji igrac Borca ljetos, procjenjivan na oko 300-500 hiljada €, bio je odmah na nisanima raznih klubova, koji su manje vise i nudili takve cijene. Ilic, sjeme mu se zatrlo, sve je to odbijao, iako je novac klubu bio prijeko potreban, medjutim sa onakvim igrackim kadrom, mozda je i bolje da je ostao. Medjutim, dodje ti u medjuvremenu ponuda iz partizana, i to pisljivih 70 000€(?!) I ilic, dabogda mu teska zemlja bila, prihvati to!!! Em sto smo ostali bez asa, em sto smo dobili crkavicu nekoliko puta manju od prave cijene, i to partizanu (zastoc objasnicu dalje). I jos uz to dogovorio “prijateljsku“ utakmicu na proljece, kao neku vrstu obaveze zbog transfera. Ni tu se nije zadrzao, nego jos najavio neku vrstu partnerskih, prijateljskih odnosa, da ne kazem bratskih izmedju Borca i partizana... Da te uputim, pomenuti ilic kojeg ne mogu izgovoriti a da ga makar u sebi ne prokunem je neprijatelj Borca, samim tim sto njegov brat je na polozaju u krupi, a on je tu dosao da bi izvrsio misiju zvanu “zamjena FK Borac sa fk krupom, kao i slanje prvog u stecaj“. U tome ucestvuje i grad, itd. Hocu reci, ako je tadasnji covjek na polozaju Borca u prijateljskim odnosima sa tadasnjim covjekom na polozaju partizana, ne znaci da su klubovi i navijaci u prijateljskim odnosima. Nismo mi svi zajedno isli u osnovnu skolu (ne kazem da ova dvojica jesu, ali eto, primjer). A opste je poznato da su Borac i partizan stari rivali, iz doba Yu jos, a da ne pricam o navijacima, koji smo maltene veci krvnici od nas sa hordasima. Prosto iz lokalpatriotskih razloga, a i zbog imena kao i grba i simbola na grbu njihovog kluba, takodje i zbog direktnog rivalstva, a i indirektnog putem Firme. Da, Firmu spomenuh, jer Borac i Vojvodina su partnerski, prijateljski klubovi, a ilic (majku mu) je htio da ubaci tu i parzizan. E nece moci. Hvala Bogu on je smjenjen.

Elem, ovo sto je nazvana utakmica prijateljskom, ne znaci da mi tada moramo da budemo prijatelji sa glodarima. Samo tih 90 minuta, i to zbog tog ilica koji je dogovorio utakmicu, a od nastanka grupa se koljemo. Pa gdje je tu logika? Sto se tice paljenja rekvizita, to je sasvim normalno u navijackom svijetu, to se desava uvijek i desavace se. Naravno, pod uslovom da obiljezja neke navijacke grupe padnu, a sad su pala, tako da... Nema veze sto je “prijateljska“, to nije razlog da se tako nesto ne uradi. Uostalom, i beogradjani pale od ostalih grupa obiljezja, pa je to ok, a kad to drugi rade, onda nije?

I nisu glodari nikakav svemirski brod za nas. Isto kao da kazes da su, eto, torcida svemirski brod za bbb. Zbog cega? Nisu. Ne razumijes ti to, ne pratis nase navijace, zbog toga se desava da ovako fulas. Kazem, nista strasno, ali nisi upucen, nije to nikakva sramota, ali tako je.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 mar 2016, 23:59

PiromanBL je napisao/la:
staragarda je napisao/la:al sto ovo otimanje salova,dresova i paljenje po ogradi...ovi su dosli da vam uvelicaju godisnjicu kluba...ne kontam...nema tu nekog rivalstva...groblje je svemirski brod za lesinare,druge drzave,razlicite lige...prijateljska tekma svecanog karaktera i onda neka paljenja po ogradi,gadjanje igraca bakljama neka naelekrtrisana atmosfeta ili se meni tako ucinilo
Niti je tako, niti ti se tako ucinilo vec medije zeljni ekskluzive od nicega naprave udarnu vijest. Nije bilo nikakvog gadjanja igraca baklkama, samo je par baklji zavrsilo u terenu, mogu ti reci to je sve s nase strane u tom slucaju. Medjutim, niko ne pominje cupanje stolica sa sjevera i ubacivanje istih kao i baklji u teren od strane glodara? Pa “prijateljska utakmica“, zasto to onda ONI rade? Nije sve crno bijelo (u prenesenom znacenju).

Sto se tice “prijateljske utakmice“, prijateljska je samo zato sto na kartama i plakatima pise “prijateljska“, i samo zato sto nije odigrana u sklopu nekog takmicenja. Tu treba malo dublje zaroniti u istoriju uprave. Konkretno, Aleksandae Subic , kao najbolji igrac Borca ljetos, procjenjivan na oko 300-500 hiljada €, bio je odmah na nisanima raznih klubova, koji su manje vise i nudili takve cijene. Ilic, sjeme mu se zatrlo, sve je to odbijao, iako je novac klubu bio prijeko potreban, medjutim sa onakvim igrackim kadrom, mozda je i bolje da je ostao. Medjutim, dodje ti u medjuvremenu ponuda iz partizana, i to pisljivih 70 000€(?!) I ilic, dabogda mu teska zemlja bila, prihvati to!!! Em sto smo ostali bez asa, em sto smo dobili crkavicu nekoliko puta manju od prave cijene, i to partizanu (zastoc objasnicu dalje). I jos uz to dogovorio “prijateljsku“ utakmicu na proljece, kao neku vrstu obaveze zbog transfera. Ni tu se nije zadrzao, nego jos najavio neku vrstu partnerskih, prijateljskih odnosa, da ne kazem bratskih izmedju Borca i partizana... Da te uputim, pomenuti ilic kojeg ne mogu izgovoriti a da ga makar u sebi ne prokunem je neprijatelj Borca, samim tim sto njegov brat je na polozaju u krupi, a on je tu dosao da bi izvrsio misiju zvanu “zamjena FK Borac sa fk krupom, kao i slanje prvog u stecaj“. U tome ucestvuje i grad, itd. Hocu reci, ako je tadasnji covjek na polozaju Borca u prijateljskim odnosima sa tadasnjim covjekom na polozaju partizana, ne znaci da su klubovi i navijaci u prijateljskim odnosima. Nismo mi svi zajedno isli u osnovnu skolu (ne kazem da ova dvojica jesu, ali eto, primjer). A opste je poznato da su Borac i partizan stari rivali, iz doba Yu jos, a da ne pricam o navijacima, koji smo maltene veci krvnici od nas sa hordasima. Prosto iz lokalpatriotskih razloga, a i zbog imena kao i grba i simbola na grbu njihovog kluba, takodje i zbog direktnog rivalstva, a i indirektnog putem Firme. Da, Firmu spomenuh, jer Borac i Vojvodina su partnerski, prijateljski klubovi, a ilic (majku mu) je htio da ubaci tu i parzizan. E nece moci. Hvala Bogu on je smjenjen.

Elem, ovo sto je nazvana utakmica prijateljskom, ne znaci da mi tada moramo da budemo prijatelji sa glodarima. Samo tih 90 minuta, i to zbog tog ilica koji je dogovorio utakmicu, a od nastanka grupa se koljemo. Pa gdje je tu logika? Sto se tice paljenja rekvizita, to je sasvim normalno u navijackom svijetu, to se desava uvijek i desavace se. Naravno, pod uslovom da obiljezja neke navijacke grupe padnu, a sad su pala, tako da... Nema veze sto je “prijateljska“, to nije razlog da se tako nesto ne uradi. Uostalom, i beogradjani pale od ostalih grupa obiljezja, pa je to ok, a kad to drugi rade, onda nije?

I nisu glodari nikakav svemirski brod za nas. Isto kao da kazes da su, eto, torcida svemirski brod za bbb. Zbog cega? Nisu. Ne razumijes ti to, ne pratis nase navijace, zbog toga se desava da ovako fulas. Kazem, nista strasno, ali nisi upucen, nije to nikakva sramota, ali tako je.
stari,sve je to super sto si ti napisao ali ne zovu se na proslavu godisnjice klubovi gdje moze doci do potencijalnog cirkusa..takvo slicno g o v n o su pojeli ovi u zeljeznicaru pozvavsi hajduk na proslavu pa im ovi posrali i proslavu i grad....to su utakmice revijalnog karaktera koje ce napunit stadion i klupsku kasu a ne da neko strepi hoce li popusit baklju u glavu il i ce ga interventna presavijat po zemlji dok mu dijete place pored njega......STA IH ONDA KOJI K U R A C ZOVETE NA PROSLAVU....zoves onda brate udinese,fraiburg,malagu...nadjes neku legendu Borca koja radi po zapadu da ti pomogne dogovorit neku takvu tekmu koja je opet magnet za publiku a nece te kostat puno...ovako vi slavili 90 godina a ovi vam divljali po stadionu,jbt...i upoznat sam ja ODLICNO za navijacka desavanja i navijacke scene i tih vasih prijateljskih odnosa sa firmom..kacili su se i transovi po NS i BL...islo se po gostovanjima i to...pa bolje da ste eto njih doveli na 90 godina Borca....o padanju tih dukseva i salova necu komentarisat..meni je to smijesno da na ovakvoj tekmi se skidaju obiljezja i pale po ograde al eto..ako ste to naumili tako OK....i jos sto se tice tribine jarugo moja lesinari ne mogu u istu recenicu sa grobljem iz milion i jednog razloga...lesinari su po mom misljenju ozbiljna grupa sto se tice BH okvira i sigurno su u samom vrhu al porediti vas sa grobljem je sve samo ne ozbiljno..u svakom segmentu...mada je to i logicno s obzirom na velicine i podrsku....ja bi iskreno volio da je obrnuto i inace pozdravljam svaciji rad pogotovo kad je navijacka scena BH u pitanju...neznam da li ces se slozit samnom ali kod nas samo mozda 6,7 grupa radi i lici na nesto...ostalo je lose
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 29 mar 2016, 00:17

staragarda je napisao/la:stari,sve je to super sto si ti napisao ali ne zovu se na proslavu godisnjice klubovi gdje moze doci do potencijalnog cirkusa..takvo slicno g o v n o su pojeli ovi u zeljeznicaru pozvavsi hajduk na proslavu pa im ovi posrali i proslavu i grad....to su utakmice revijalnog karaktera koje ce napunit stadion i klupsku kasu a ne da neko strepi hoce li popusit baklju u glavu il i ce ga interventna presavijat po zemlji dok mu dijete place pored njega......STA IH ONDA KOJI K U R A C ZOVETE NA PROSLAVU....zoves onda brate udinese,fraiburg,malagu...nadjes neku legendu Borca koja radi po zapadu da ti pomogne dogovorit neku takvu tekmu koja je opet magnet za publiku a nece te kostat puno...ovako vi slavili 90 godina a ovi vam divljali po stadionu,jbt...i upoznat sam ja ODLICNO za navijacka desavanja i navijacke scene i tih vasih prijateljskih odnosa sa firmom..kacili su se i transovi po NS i BL...islo se po gostovanjima i to...pa bolje da ste eto njih doveli na 90 godina Borca....o padanju tih dukseva i salova necu komentarisat..meni je to smijesno da na ovakvoj tekmi se skidaju obiljezja i pale po ograde al eto..ako ste to naumili tako OK....i jos sto se tice tribine jarugo moja lesinari ne mogu u istu recenicu sa grobljem iz milion i jednog razloga...lesinari su po mom misljenju ozbiljna grupa sto se tice BH okvira i sigurno su u samom vrhu al porediti vas sa grobljem je sve samo ne ozbiljno..u svakom segmentu...mada je to i logicno s obzirom na velicine i podrsku....ja bi iskreno volio da je obrnuto i inace pozdravljam svaciji rad pogotovo kad je navijacka scena BH u pitanju...neznam da li ces se slozit samnom ali kod nas samo mozda 6,7 grupa radi i lici na nesto...ostalo je lose
Pa nismo ih mi ni zvali. Imamo Vosu, njih za prijateljske utakmice, i to je to. Sta ce nam beogradjani. Istina, cilj je postignut, kasa se punila, ali nije nam bilo pravo s obzirom ko je protivnik.

A ako je nosati ganove, koristiti tribinu samo da bi se “napredovalo“ uz pomoc nje i dilalo dolrogu, ubijalo medju sobom po frakcijama, jang bojsima, alkatrazima OZBILJNOST, onda stakori jesu ozbiljna grupa. Pa dovoljno ti o ozbiljnosti govori da su prihvatili pogrdno ime koje su im nadjenuli zvezdasi, zbog crne boje koju su nosili u skladu sa bojama kluba. Nema od njih ni “o“ od ozbiljnosti, molim te.

Slazem se sa zadnjom recenicom.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 29 mar 2016, 01:05

Pa bila je Vojvodina prosle godine i 800 ljudi bilo...
A ovo nije navijački forum.
Ali porediti Grobare i Lešinare i ta navijačka izdanja.stvarno smješno...Grobari su navijačka grupa koju respektuje cjela Evropa,za Lešinare realno ni na Balkanu svi ne znaju...
I porediti Partizan i Borac ...
I porediti JNA i Gradski bl...i atmosferu jbg stvarno glupo...
I tradiciju i kvalitet i trofeje i sve što se porediti može...

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 29 mar 2016, 07:00

slobodnjak je napisao/la:Pa bila je Vojvodina prosle godine i 800 ljudi bilo...
Ali porediti Grobare i Lešinare i ta navijačka izdanja.stvarno smješno...Grobari su navijačka grupa koju respektuje cjela Evropa,za Lešinare realno ni na Balkanu svi ne znaju...
Tad je vrijeme dirigovalo posjetu, kao i vladajuca garnitura u Borcu koja je totalni kontrast od ovoga. Tad i nije bilo neke atmosfere u gradu za velike posjete, sad da dovedes Drinu iz Zvornika na proslavu bilo bi bar 2500. I nije bilo 800 kao sto tvrdis nego oko 2000 protiv Vojvodine. Uostalom, ne zoves valjda nekog tamo desetog, ili jos gore maltene neprijatelja na proslavu nego prijatelja. Ta prica da bi nam partizan bolje legao-macku o rep.

Ostatak posta necu da komentarisem :tokralju: :tokralju: :tokralju:
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 29 mar 2016, 08:23

slobodnjak je napisao/la:Pa bila je Vojvodina prosle godine i 800 ljudi bilo...
Slobodnjak, niko nema iluziju da je borac veci klub od partizana i sl... Svjesni smo svi gdje je u ex yu bila "velika cetvorka" a gdje mi ostali. Ni sada se situacija nije mnogo promijenila.
Partizan nikad nece biti prijateljski, da ne kazem bratski klub sa borcem a na njihove navijace se gleda u bl isto kao na sarajlije, tuzlake, mostarce, kada se igra u bl. Nema to veze sa tim ko kojem narodu pripada, vec je iskljucivo navijacki...
Te utakmice sa bg klubovima su do sada koristene u raznorazne svrhe, od promocija politickih stranaka pa do licnih ili promocije tih klubova koji su dolazili u bl i tako pokusavali da jacaju svoju simpatizersku bazu. Sve su to pogresni razlozi! Od cz prosle godine pred izbore u oktobru i sl...
Istina, dodje raznoraznih ruljaka iz mrkonjica, dubice, prnjavora, sipova i kupe par hiljada ulaznica ali kada bi doveli, nk rijeka, npr, na stadionu bi bilo isto ili cak i vise ljudi jer je taj klub, u ovom momentu, nesto drugo u odnosu na sivilo koje nas okruzuje u fudbalskom smislu.
Da ne govorim o drugim klubovima iz evrope, njihovo dovodjenje je misaona imenica...

Ova sad sa partizanom je bila neophodna zbog para koje su uzete a iskoristila se klauzula od prodaje subica. Nuzno zlo i nista drugo. Nikakvo drugarstvo, bratstvo(i jedinstvo), ljubav i ostala patetika... Na kraju krajeva i ovaj partizan je sprdnja od ekipe i kluba... Gledate svi na areni vikendom...

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 02 apr 2016, 20:32

Druga liga!
ZZ

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 02 apr 2016, 21:24

Kakva druga liga, jos 21 bod u igri. ;-)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.