Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Niste. Vi ste samo streberi.Dex je napisao/la:
Jesmol i mi insomničari što učimo u ova doba
Obožavam da mi čaj okusi po kofeinu totalno
Ne diram ga, bože dragii, šta se ljutišrasavoje je napisao/la:Niste. Vi ste samo streberi.Dex je napisao/la:
Jesmol i mi insomničari što učimo u ova doba
Obožavam da mi čaj okusi po kofeinu totalno
I ne diraj mi Mesu, on je pile!
Dobro. Samo nemo' poslije rec' da te nisam upozorila.Dex je napisao/la: Ne diram ga, bože dragii, šta se ljutiš
Ne moraš mi svaki dan prijetitrasavoje je napisao/la:Dobro. Samo nemo' poslije rec' da te nisam upozorila.Dex je napisao/la: Ne diram ga, bože dragii, šta se ljutiš
ko ti je to slagao?legenda reala je napisao/la:
šta ovo i levatina ljevak se po stoti put povuko s foruma, jbt gori je od Neutralađe onaj mostarac Faraon
gora od proljevalegenda reala je napisao/la:Kako njoj uvijek odobre novi profil
samo_lijevo je napisao/la:ko ti je to slagao?legenda reala je napisao/la:
šta ovo i levatina ljevak se po stoti put povuko s foruma, jbt gori je od Neutralađe onaj mostarac Faraon
tako pricas o bratu kad ga nema.
ne ko neutral za stalno. Nije nam svima potaman u zivotu.legenda reala je napisao/la:
![]()
![]()
pa ti neku veče, si nešto piso da ode
moram vako ne bi te drugačije vratio
Ne napuštaj forum, šta ti je to teškosamo_lijevo je napisao/la:
ne ko neutral za stalno. Nije nam svima potaman u zivotu.
Srami se. Hajde sto ne branis ustipka, nego uxestvujes u napadima.
Ma bio se prepo da nisi i ti kreno stopama ovog zemljaka ti :pRaonffa je napisao/la:Gdje gori kralju Podrinja?![]()
Ma problemi sa Hercegovinom prijatelju moj, dok sam riješio neke nesuglasice pa nisam pisao par dana po forumu
Ma jok, al' šta da ti pričam. žensko k'o žensko od muhe slona pravilegenda reala je napisao/la:hoće da je ženiš :p
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.