RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Cocaine
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Cocaine » 27 mar 2016, 07:03

Brato Ringsted-Danska
slika
Ne budi mazla

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 27 mar 2016, 07:05

Brato Šeher
slika
Ne budi mazla

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 mar 2016, 17:50

Dolazim u Mostar u petak. Druzba sa prijateljem pa na utakmicu. Placam dvije karte, mom domacinu i sebi. Vidimo se.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 31 mar 2016, 11:00

Iz Banovića nam se javlja drug pastrmka i poručuje: "Žalosno je što pojedina tuzlanska seljadija ovu poruku brate da na specificnu mostarsku ložu aktivira što više ljudi da se pojave na tekmi i pruže podršku golobradim mladićima smatraju kao neku provokaciju i nedo bog neku mržnju prema Slobodi. Bukvalno,seljački,čobanski,šarplaninski kako im i dolikuje. Ta će oni skontat. Čast mnogima koji su intelektualno mnogo levela iznad njih i koji su shvatili poruku. Budi brato. Ne budi mazla. Forza"
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 mar 2016, 13:54

PipiDugaCarapa je napisao/la:Iz Banovića nam se javlja drug pastrmka i poručuje: "Žalosno je što pojedina tuzlanska seljadija ovu poruku brate da na specificnu mostarsku ložu aktivira što više ljudi da se pojave na tekmi i pruže podršku golobradim mladićima smatraju kao neku provokaciju i nedo bog neku mržnju prema Slobodi. Bukvalno,seljački,čobanski,šarplaninski kako im i dolikuje. Ta će oni skontat. Čast mnogima koji su intelektualno mnogo levela iznad njih i koji su shvatili poruku. Budi brato. Ne budi mazla. Forza"
Pipi jasno je meni sta pastrmka prica i da nisam procitao. Nego pitanje za tebe, odakle tebe bona on nadje za postarku. Doduse i kod mene je u firmi kurirka. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 31 mar 2016, 13:57

Probisvjet je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Iz Banovića nam se javlja drug pastrmka i poručuje: "Žalosno je što pojedina tuzlanska seljadija ovu poruku brate da na specificnu mostarsku ložu aktivira što više ljudi da se pojave na tekmi i pruže podršku golobradim mladićima smatraju kao neku provokaciju i nedo bog neku mržnju prema Slobodi. Bukvalno,seljački,čobanski,šarplaninski kako im i dolikuje. Ta će oni skontat. Čast mnogima koji su intelektualno mnogo levela iznad njih i koji su shvatili poruku. Budi brato. Ne budi mazla. Forza"
Pipi jasno je meni sta pastrmka prica i da nisam procitao. Nego pitanje za tebe, odakle tebe bona on nadje za postarku. Doduse i kod mene je u firmi kurirka. :mrgreen:
Dobra :lol: :lol: :lol: :thumbup:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 02 apr 2016, 10:14

Hajde Rođeni sjebite im planove.Hajmo braćo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 02 apr 2016, 19:04

Majkl je napisao/la:Hajde Rođeni sjebite im planove.Hajmo braćo
:guz: :guz:

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 02 apr 2016, 19:24

Majkl je napisao/la:Hajde Rođeni sjebite im planove.Hajmo braćo

:wave:

Velež :wave: :tralala:
Solina navija za Slobodu!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 02 apr 2016, 19:29

Realno je da je sloboda bolja,imala posjed,vise prilika ali nije zasluzila pobjedu definitivno, zbog zalaganja na terenu nasih momaka.Zao mi je samo ove djece sto im se nanosi nepravda iz kola u kolo od strane sudija ali hajde tako je to kod nas.Dusa me boli kad vidim kako nam se sudi iako smo zadnji..
#musvdg

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 02 apr 2016, 22:40

Lijepa zaje.bancija danas:

slika
slika
slika
slika

Čestitke Slobodi na pobjedi, bolje oni šampioni, nego Zrinjski. :mrgreen:

Čestitke i Fukarama na konačnom dolasku, iako moram reći da sam očekivao više od ovih 100 ljudi što je došlo, s obzirom da se bore za titulu i da su imali džaba prevoz. Nas bi npr. u istim uslovima u Tuzlu došlo deset puta više :kralj:

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 02 apr 2016, 23:15

Može li mi netko reći odakle ovaj trans Torcide i zašto je zapaljen ?? Može i u PP. :)

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 02 apr 2016, 23:20

Ne treba pm, stara priča je to. Torcida Stolac, uzeto prije godinu ili tako nešto.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 02 apr 2016, 23:30

Baader je napisao/la:Ne treba pm, stara priča je to. Torcida Stolac, uzeto prije godinu ili tako nešto.
Aha ,znači čekao se samo rodjendan da se spali.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 02 apr 2016, 23:32

felix123 je napisao/la:
Baader je napisao/la:Ne treba pm, stara priča je to. Torcida Stolac, uzeto prije godinu ili tako nešto.
Aha ,znači čekao se samo rodjendan da se spali.
Pretpostavljam da je to to.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 03 apr 2016, 02:57

Iskreno, zao mi je Veleza. Veliki klub a toliko tone. Nadam se da cete naci nekog dobrog ulagaca, i da se expresno vracate u Ligu 12. Takodjer, nadam se da se vracate na svoj stadion PBB! Yebiga, danas sam ja licno svasta pisao, ali znate kako je kad se iznervirate radi voljenog kluba, kluba kojeg volite vise nego bilo sta drugo... Bilo je i nekih vasih provokatora, ali pozdrav za svu normalnu raju!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 03 apr 2016, 10:47

Odje.bi vagino. Kad se ne znaš kontrolisat' i kad onakve bljuvotine pišeš, nemaš se šta izvinjavati nego produži dalje. I ti i svi ostali retardi sa vaše teme.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 apr 2016, 10:56

Ne boli ovaj poraz nimalo, više boli činjenica da fudbal u ovoj korumpiranoj državi nikada neće napredovati. Ko išta o suđenju zna, neka pogleda utakmicu od jučer. Sve će mu biti jasno.

Forza Velež ljubavi moja!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 apr 2016, 12:08

Rezime jucerasnje utakmice. Sudijska lakrdija i pobjeda Slobode u 98 oj minuti. Tifo lekcija iz navijanja gostima kao i blicevi pedesetorice odvaznih tuzlaka na pyro show,koji su dosli placenim prevozom i prvi put u Mostar da podrze svoj klub u borbi za titulu. Cestitke Slobodi na 3 boda. Po meni su najbolja ekipa koja je gostovala kod nas ali iskreno nisu zasluzili pobjedu i vjetar u ledja svih 98 minuta od ljudi u crnom. U devedesetoj minuti dva nepostojeca ofsajda gdje su nasi igraci izasli sami pred njihovog golmana. Smijesno i zalosno da je to potrebno protiv golobradih mladica koji nisu ni pripreme imali ali casno i sa hektolitrima znoja se bore za svoj klub. Kraj utakmice je donio revolt navijaca ali ne zbog primljenog gola nego sudijskog lopovluka zbog kojeg ova liga nikad nece naprijed. Kako god mi idemo casno i posteno kao sve 94 godine.

Crvena Armija

Tu se nema nista reci,samo se moze nakloniti. Ljubav koja je prevazisla engleske i argentinske okvire :tokralju: :tokralju:
slika
slika
slika

Forza uz nasu staru mostarsku

MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 apr 2016, 12:15

01.04. 2016

35 GODINA CRVENE ARMIJE. SVIH 5 MOSTOVA U PLAMENU

slika
slika

slikaslikaslika

DAS PERVERZION :clap: :clap: :clap: :clap:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.