Ne budi mazla
Pipi jasno je meni sta pastrmka prica i da nisam procitao. Nego pitanje za tebe, odakle tebe bona on nadje za postarku. Doduse i kod mene je u firmi kurirka.PipiDugaCarapa je napisao/la:Iz Banovića nam se javlja drug pastrmka i poručuje: "Žalosno je što pojedina tuzlanska seljadija ovu poruku brate da na specificnu mostarsku ložu aktivira što više ljudi da se pojave na tekmi i pruže podršku golobradim mladićima smatraju kao neku provokaciju i nedo bog neku mržnju prema Slobodi. Bukvalno,seljački,čobanski,šarplaninski kako im i dolikuje. Ta će oni skontat. Čast mnogima koji su intelektualno mnogo levela iznad njih i koji su shvatili poruku. Budi brato. Ne budi mazla. Forza"
DobraProbisvjet je napisao/la:Pipi jasno je meni sta pastrmka prica i da nisam procitao. Nego pitanje za tebe, odakle tebe bona on nadje za postarku. Doduse i kod mene je u firmi kurirka.PipiDugaCarapa je napisao/la:Iz Banovića nam se javlja drug pastrmka i poručuje: "Žalosno je što pojedina tuzlanska seljadija ovu poruku brate da na specificnu mostarsku ložu aktivira što više ljudi da se pojave na tekmi i pruže podršku golobradim mladićima smatraju kao neku provokaciju i nedo bog neku mržnju prema Slobodi. Bukvalno,seljački,čobanski,šarplaninski kako im i dolikuje. Ta će oni skontat. Čast mnogima koji su intelektualno mnogo levela iznad njih i koji su shvatili poruku. Budi brato. Ne budi mazla. Forza"
Majkl je napisao/la:Hajde Rođeni sjebite im planove.Hajmo braćo
Majkl je napisao/la:Hajde Rođeni sjebite im planove.Hajmo braćo
Aha ,znači čekao se samo rodjendan da se spali.Baader je napisao/la:Ne treba pm, stara priča je to. Torcida Stolac, uzeto prije godinu ili tako nešto.
Pretpostavljam da je to to.felix123 je napisao/la:Aha ,znači čekao se samo rodjendan da se spali.Baader je napisao/la:Ne treba pm, stara priča je to. Torcida Stolac, uzeto prije godinu ili tako nešto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.