Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Svidja mi se kako se ekipa snalazi, neka sasvim nova igra.
Uzelac opet odlicno.
Uzelac opet odlicno.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bravo Brkovic!
Auuuu, moglo je, ali dobro su reagirali u napadu!
Auuuu, moglo je, ali dobro su reagirali u napadu!

Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 02 apr 2016, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
joj sta profulaste
Bandovic, Uzelac, Mahovic i Brkovic jako dobri zasad. Vukomanovic dobar.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 02 apr 2016, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Steta sto smo primili gol, tezak odbraniti, ekipa nam pravo dobro igra.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Najgore bi bilo. Ako ces pozivati na samoubistvo nekoga ili necega, budi primjer a ne politicar.fixator je napisao/la:da se hocete ugasiti najbolje bi bilo
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kukavički mentalitet uvijek bio i ostao takav. Ali od naredne sezone najvjerovatnije nema više unaprijed upisanih šest bodova ni Želji ni Sarajevu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
GOOOOOOLLL!!!!
Vratili se u igri

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mahovic 8/10, vrlo dobro odigrao.
Mislim da bi vodili 0-2 da je laksi protivnik. Vratili se u igri, ne gube bespotrebno lopte, zato mogu biti sretan ipak i imamo fine sanse u nastavku sta god da bude ovdje danas.
EDIT:
Kako su fino sad odigrali. Hebibovic bolji.
Mislim da bi vodili 0-2 da je laksi protivnik. Vratili se u igri, ne gube bespotrebno lopte, zato mogu biti sretan ipak i imamo fine sanse u nastavku sta god da bude ovdje danas.
EDIT:
Kako su fino sad odigrali. Hebibovic bolji.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pozz drug moj, najavio sam ti ja ovo davno, zao mi je sto Olimpic ispada!Mancini je napisao/la:Kukavički mentalitet uvijek bio i ostao takav. Ali od naredne sezone najvjerovatnije nema više unaprijed upisanih šest bodova ni Želji ni Sarajevu.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma jok bolan, izgubite vi slobodno od Borca, iscupat cemo se mi.
Mislim od vidjenog danas da imamo pravo da se nadamo pobjedama u narednih par kola, igraci su do 73 minute jako dobro igrali, nakon treceg gola razumljivo opao ritam. Presing kad se prebacio ekipe su skroz razlicito djelovale. Bandovic ponajbolji igrac na nasoj strani danas, nisam tacno vidio gdje je rupa bila u odbrani, moglo je biti jos mnogo golova, Zeljo u naletu, tezak protivnik.
Mahovic i Uzelac su vrlo dobro danas igrali, Hebibovic se popravlja.
Mislim od vidjenog danas da imamo pravo da se nadamo pobjedama u narednih par kola, igraci su do 73 minute jako dobro igrali, nakon treceg gola razumljivo opao ritam. Presing kad se prebacio ekipe su skroz razlicito djelovale. Bandovic ponajbolji igrac na nasoj strani danas, nisam tacno vidio gdje je rupa bila u odbrani, moglo je biti jos mnogo golova, Zeljo u naletu, tezak protivnik.
Mahovic i Uzelac su vrlo dobro danas igrali, Hebibovic se popravlja.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kako se vidi Odin trag nakon kratkog vremena, pas igra, veliki posjed..
Uzelac i Mahović su me iznenadili, jako dobro odigrano.
Žao će mi biti ako ispadnete, nećemo imati 6 sigurnih bodova što se kroz forum često proteže.
Žao će mi biti ako ispadnete, nećemo imati 6 sigurnih bodova što se kroz forum često proteže.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Mogu misliti kako ti je žao. Sve ti suze niz leđa idu.joker90 je napisao/la:Pozz drug moj, najavio sam ti ja ovo davno, zao mi je sto Olimpic ispada!Mancini je napisao/la:Kukavički mentalitet uvijek bio i ostao takav. Ali od naredne sezone najvjerovatnije nema više unaprijed upisanih šest bodova ni Želji ni Sarajevu.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
I tri gola u mreži. Baš dobro odigrali. Šest sigurnih bodova je činjenica a ne priča samo.Rokoko87 je napisao/la:Kako se vidi Odin trag nakon kratkog vremena, pas igra, veliki posjed..
Dodjite nam na domace tekme i navijajte za nas trenutno - jeftina i vazna investicija.
Svakako vas mnogo ide na tekme, mogu samo odredjen broj navijaca u gostima navijati, a Zeljo igra u gostima kad mi igramo kuci.

Svakako vas mnogo ide na tekme, mogu samo odredjen broj navijaca u gostima navijati, a Zeljo igra u gostima kad mi igramo kuci.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Da je Hebibović zabio ono, utakmica bi otišla u potpuno drugom smjeru, ali eto, jači smo i ja sam zadovoljan kakav ste otpor pružili.Mancini je napisao/la:I tri gola u mreži. Baš dobro odigrali. Šest sigurnih bodova je činjenica a ne priča samo.Rokoko87 je napisao/la:Kako se vidi Odin trag nakon kratkog vremena, pas igra, veliki posjed..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Eto i prvi penal, naslutiti ga ti. Sudac vam je vjetar u ledja bio, čuvao vas od žutih a nas osakatio. Dosta toga nije svirao i čist penal na Ivanu.lupus je napisao/la:Provjeri ovo je istina za sudije i kontrolora.Nije da ti sudio najvise utakmica a ne valja.Nemoj da se igramo pinokija.
Sve u Amarovom vakktu svirano.
Ipak smo bili jači danas od vas i sudije zajedno.
Bandovic jado, a dvica vam je pogan prava, Lendrica je dva puta bez lopte opalio laktom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
bhsport je napisao/la:Eto i prvi penal, naslutiti ga ti. Sudac vam je vjetar u ledja bio, čuvao vas od žutih a nas osakatio. Dosta toga nije svirao i čist penal na Ivanu.lupus je napisao/la:Provjeri ovo je istina za sudije i kontrolora.Nije da ti sudio najvise utakmica a ne valja.Nemoj da se igramo pinokija.
Sve u Amarovom vakktu svirano.
Ipak smo bili jači danas od vas i sudije zajedno.
Bandovic jado, a dvica vam je pogan prava, Lendrica je dva puta bez lopte opalio laktom.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.