Vidi on na treningu sveMokes je napisao/la:Pa kako ce se uklopiti kad mu ne daje sansu. Sad ce neznalica opet braniti LE i reci da je opet do igraca.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Vidi on na treningu sveMokes je napisao/la:Pa kako ce se uklopiti kad mu ne daje sansu. Sad ce neznalica opet braniti LE i reci da je opet do igraca.
Nema šanse.barca_87 je napisao/la: cak mislim da ce roberto pocet utakmicu na beku a alves ce uc u drugom
i arda je isti q ,on me nervira samo tako al opet treba vise igraca u konkurenciji za sredinu terena ,arda ce dobit nekih 20tak minuta sigurno aLillard je napisao/la:A Arda se kao uklopio. Pa Vidal je odigrao bolje od Arde deset puta svoje minute. Stvarno ne kontam u čemu je problem.
vidicemomandraX je napisao/la:Nema šanse.barca_87 je napisao/la: cak mislim da ce roberto pocet utakmicu na beku a alves ce uc u drugom
Ma kakvi, ovo su tekme za Alvesa.barca_87 je napisao/la:vidicemomandraX je napisao/la:Nema šanse.barca_87 je napisao/la: cak mislim da ce roberto pocet utakmicu na beku a alves ce uc u drugom, nemoj se iznenadit ak bude tako
RAC1: Bravo - Alves, Pique, Mascherano, Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta - Messi, Suarez, Neymar.
tuga nevidjenamessilla je napisao/la:Vidal nije pozvan
SK1marseille_unique je napisao/la:Ko prenosi tekmu u BiH nemam gdje ne mogu da nadem gdje da gledam
Dobićeš link Arene 10 minuta prije početka utakmicemeskalin je napisao/la:Dečki gdje je najbolje pratiti tekmu, ja inace gledam na Sopcastu, ali oni kasno izbace linkove?!
Svaka častRajaz je napisao/la:SK1marseille_unique je napisao/la:Ko prenosi tekmu u BiH nemam gdje ne mogu da nadem gdje da gledam
Dobićeš link Arene 10 minuta prije početka utakmicemeskalin je napisao/la:Dečki gdje je najbolje pratiti tekmu, ja inace gledam na Sopcastu, ali oni kasno izbace linkove?!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.