FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Baš patriotska izjava Ivice, do srži patriotski. Nego, šta bi sa raspadom
Nešto komšije priželjkuju taj raspad Želje, hehe, mnogi neznaju kakav je stručnjak Amar, imali su priliku uvjeriti se ove sezone, kao i prije, al neće da sami sebi priznaju. Ne samo Amar, cijeli stručni štab Želje funkcioniše ko švicarski sat, samo što kod nas mediji ako prodate dva-tri igrača odma se raspadate, a ne poslujete.

Raspad buraz, nego šta!Dinamitaš je napisao/la:Baš patriotska izjava Ivice, do srži patriotski. Nego, šta bi sa raspadomNešto komšije priželjkuju taj raspad Želje, hehe, mnogi neznaju kakav je stručnjak Amar, imali su priliku uvjeriti se ove sezone, kao i prije, al neće da sami sebi priznaju. Ne samo Amar, cijeli stručni štab Želje funkcioniše ko švicarski sat, samo što kod nas mediji ako prodate dva-tri igrača odma se raspadate, a ne poslujete.

Ma jašta ba, hehe, neće da očiste ispred svojih vrata, komentarišu druge. To vam je ono "nek komšiji crkne krava..."
-
- Kontakt:
Kao penzos,nadam se da ću i ove sezone(2010/11)moći kupiti povoljno godišnju.U svakom slučaju kupujem je,bez obzira na cijenu.Pozdrav TM društvu 

- elninho_resTO
- Kontakt:
joj imene opali,i to raznih vrsta
al to je samo znak da se raspadamo
hajmo panicarit
UPRAVA NAPOLJE!!!
al to je samo znak da se raspadamo
hajmo panicarit
UPRAVA NAPOLJE!!!

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
@cassanova
Ako je ova informacija fakat tačna,skidam mu kapu i želim kao i uvijek SVE najbolje u životu!Odbiti toliku svotu,za naše prilike je za RESPECT.Govorio Sam i ranije da Bešlija zaslužuje kapitensku traku.Pozdrav.
Ako je ova informacija fakat tačna,skidam mu kapu i želim kao i uvijek SVE najbolje u životu!Odbiti toliku svotu,za naše prilike je za RESPECT.Govorio Sam i ranije da Bešlija zaslužuje kapitensku traku.Pozdrav.
On je rekao da neće više iz domovine, čovjek je mašina ,igra ko da mu je 25.. neumoran... 

1996
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Svaka čast legendo ! 

- majestic24
- Kontakt:
KOLIKO ON IMA GODINAcassanova je napisao/la:On je rekao da neće više iz domovine, čovjek je mašina ,igra ko da mu je 25.. neumoran...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ima 30 godina. Što se tiče ove ponude, pa i nije to nešto strašno, to je nekih 15.000 € mjesečno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imaju Borovinu, Borovinu Bondaeliminator je napisao/la:samo ovaj sc.sport ima pravo puno izvora isto ko san

Šta kažeš Virtual, nije to nešto strašno?

Bil' ti odbio i ostao igrati za pet puta manje?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- fanatic1991
- Kontakt:
ako je to istina onda je lik prejak i sad ga jos vise gotivim

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Da sam imao karijeru kao on, da sam godinama mlatio novce po Belgiji i Škotskoj i pri tome sigurno zaštekao popriličnu svotu, vjerovatno bih uradio isto kao on. Svi smo mi Željotanzla je napisao/la:Šta kažeš Virtual, nije to nešto strašno?![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prvo, ne znamo jel ovo istina uopšte.Virtu4l je napisao/la:Da sam imao karijeru kao on, da sam godinama mlatio novce po Belgiji i Škotskoj i pri tome sigurno zaštekao popriličnu svotu, vjerovatno bih uradio isto kao on. Svi smo mi Željotanzla je napisao/la:Šta kažeš Virtual, nije to nešto strašno?![]()

Ako jeste, realno, malo koji igrač bi postupio ovako, bez obzira koliki štek ima, valja živjeti. Mirso je ljudina.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Naravno, pored toga što je ljudina, daje maksimum od sebe na terenu, raduje se sa nama i tuguje...tanzla je napisao/la:Prvo, ne znamo jel ovo istina uopšte.![]()
Ako jeste, realno, malo koji igrač bi postupio ovako, bez obzira koliki štek ima, valja živjeti. Mirso je ljudina.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Frajer se nauzimao love, što vam je toliko sad čudo što je ostao. Mislim svaka čast na ovom finom gestu, napunio je srce navijača, Bešlija je igračina i patriota u jednom.
MIRSAD BEŠLIJA JEDAN JE OD NAS -_TM 87_-
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
mnogi su se na ovom svijetu nauzimali love, pa hoće da uzmu još. a svaki štek se potroši ako se ne zarađuje. vrlo rijetki bi ovo uradili.
bešlija - ljudina.
bešlija - ljudina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.