Faraon je baš relevantanProbisvjet je napisao/la: od 3,50 min. Od tada se Davud usutio kao piicic.![]()
ovo je nerealnije od tužbe ovih naših Husiću za klevetu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Faraon je baš relevantanProbisvjet je napisao/la: od 3,50 min. Od tada se Davud usutio kao piicic.![]()
Baza od 80 igracastaragarda je napisao/la:baza od 80 fudbaleraPipiDugaCarapa je napisao/la:Napravljena je baza od 80 fudbalera za zimski prelazni rok, da nije došao neko od fudbalera koji su došli, došao bi neko istih ili bar pribliznih kvaliteta.... Hajd nek sam i to čuo... Koliki je onda širi spisak kad je baza bila 80...200
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pojacanj ... ana/181582amazon je napisao/la:Baza od 80 igracastaragarda je napisao/la:baza od 80 fudbaleraPipiDugaCarapa je napisao/la:Napravljena je baza od 80 fudbalera za zimski prelazni rok, da nije došao neko od fudbalera koji su došli, došao bi neko istih ili bar pribliznih kvaliteta.... Hajd nek sam i to čuo... Koliki je onda širi spisak kad je baza bila 80...200
![]()
Ko ce ba pratiti 80 fudbalera i to na polusezoni?cikazubo je napisao/la: Ima izdvjen klip kad Dejan Nikolic govori o tome, ne znam sta je smijesno kad se kaze da se pratilo 80 igraca
Pa i meni je to bilo čudno....PITAO sam bez zle namjere i provokacija... Puno mi to nesto al eto ima klip,sad dal je lovačka il nije...nebitno ba samo mi velika cifra igrača koji se prate...kolko ti skauta treba da to upratisamazon je napisao/la:Ko ce ba pratiti 80 fudbalera i to na polusezoni?cikazubo je napisao/la: Ima izdvjen klip kad Dejan Nikolic govori o tome, ne znam sta je smijesno kad se kaze da se pratilo 80 igraca
cikazubo je napisao/la:
Ima izdvjen klip kad Dejan Nikolic govori o tome, ne znam sta je smijesno kad se kaze da se pratilo 80 igraca

"Praceni" su unaprijed 2 mjeseca cim je Edis preuzeo ekipu, tad se upalio alarm u cijelom klubu, i imat 80 fudbalera u otpicaju nije automatski znacilo da se islo skautirat i da su se radile precizne analize, s obzirom da smo doveli 14 tj 15 to je sasvim logicno, ako si doveo 2 klasicna napadaca normalno da si se interesovao za 10-tak imena evo ja licno bi pored dovedenih sigurno odma mogao nabrojat jos 6-7 koji bi mi bili u mislima a ne strucnom stabu, pa to je onda filtrirano na 5-6 i dovedes na kraju dvojicu, i tako se na svakoj poziciji radilo, pregovori su poceli tek kad se odabir sveo na 30-tak igraca, kad si u opticaju imao npr nekih 4-5 igraca za odredjenu poziciju, a nije ni tajna da se neki nisu uspjeli dovesti s kojima smo mislili da smo sigurni ( Senijad, Burekovic i dr. ), a da su drugi pred sami kraj postali opcija ( Miro i Zaha ).. Ukljucite mozak , ne mozes pratit 15 igraca i svih 15 dovest, nije FM, vec teza posao na sve i jednom transferu.amazon je napisao/la:Ko ce ba pratiti 80 fudbalera i to na polusezoni?cikazubo je napisao/la: Ima izdvjen klip kad Dejan Nikolic govori o tome, ne znam sta je smijesno kad se kaze da se pratilo 80 igraca
Ne znam kako neko ne moze shvatit da je ovo samo ozbiljnost u radu, nista spektakularno, hoces ne jednog ne dvojicu nego dvocifren broj igraca, na skoro svim pozicijama po dvojicu, i sta mislis da pratis desetoricu, i da ih sve zovnes, i da ce ti svi doc..Rokoko87 je napisao/la:Ma ne možeš im objasniti, ne trudi se uzalud.
Onaj kome je to posao, tu je nesto cudno je li ?amazon je napisao/la:Ko ce ba pratiti 80 fudbalera i to na polusezoni?cikazubo je napisao/la: Ima izdvjen klip kad Dejan Nikolic govori o tome, ne znam sta je smijesno kad se kaze da se pratilo 80 igraca
Eto vas dvojica ste pametni shvatate a ostali ne shvataju. Ne znam gdje je napisano da uprava ne radi ozbiljno? Napisano je samo da 80 igraca se nije moglo pratiti. Valjda znas sta znaci PRATITI igraca. Ako je pratiti igraca napisati na papir 80 imena onda jesmo.cikazubo je napisao/la:Ne znam kako neko ne moze shvatit da je ovo samo ozbiljnost u radu, nista spektakularno, hoces ne jednog ne dvojicu nego dvocifren broj igraca, na skoro svim pozicijama po dvojicu, i sta mislis da pratis desetoricu, i da ih sve zovnes, i da ce ti svi doc..Rokoko87 je napisao/la:Ma ne možeš im objasniti, ne trudi se uzalud.Pa nismo Bayern, valja dovest igrace ove kvalitete u BiH, neki su iz ugovora dolazili, neki ce doci na ljeto.. Ali eto za njih je ovo u domenu naucne fantastike..
Eto ti pametan rodi majka, pa bolje znas od ljudi iz uprave.amazon je napisao/la:Eto vas dvojica ste pametni shvatate a ostali ne shvataju. Ne znam gdje je napisano da uprava ne radi ozbiljno? Napisano je samo da 80 igraca se nije moglo pratiti. Valjda znas sta znaci PRATITI igraca. Ako je pratiti igraca napisati na papir 80 imena onda jesmo.cikazubo je napisao/la:Ne znam kako neko ne moze shvatit da je ovo samo ozbiljnost u radu, nista spektakularno, hoces ne jednog ne dvojicu nego dvocifren broj igraca, na skoro svim pozicijama po dvojicu, i sta mislis da pratis desetoricu, i da ih sve zovnes, i da ce ti svi doc..Rokoko87 je napisao/la:Ma ne možeš im objasniti, ne trudi se uzalud.Pa nismo Bayern, valja dovest igrace ove kvalitete u BiH, neki su iz ugovora dolazili, neki ce doci na ljeto.. Ali eto za njih je ovo u domenu naucne fantastike..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.