Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 apr 2016, 14:33

Probisvjet je napisao/la: od 3,50 min. Od tada se Davud usutio kao piicic. :urnebes:
[youtube][/youtube]
Faraon je baš relevantan :mrgreen:
ovo je nerealnije od tužbe ovih naših Husiću za klevetu :mrgreen:
1946

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 01 apr 2016, 21:04

staragarda je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Napravljena je baza od 80 fudbalera za zimski prelazni rok, da nije došao neko od fudbalera koji su došli, došao bi neko istih ili bar pribliznih kvaliteta.
baza od 80 fudbalera :? ... Hajd nek sam i to čuo... Koliki je onda širi spisak kad je baza bila 80...200 :hmmmmm:
Baza od 80 igraca :urnebes: :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 01 apr 2016, 21:10

amazon je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Napravljena je baza od 80 fudbalera za zimski prelazni rok, da nije došao neko od fudbalera koji su došli, došao bi neko istih ili bar pribliznih kvaliteta.
baza od 80 fudbalera :? ... Hajd nek sam i to čuo... Koliki je onda širi spisak kad je baza bila 80...200 :hmmmmm:
Baza od 80 igraca :urnebes: :urnebes:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pojacanj ... ana/181582
Ima izdvjen klip kad Dejan Nikolic govori o tome, ne znam sta je smijesno kad se kaze da se pratilo 80 igraca :?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 01 apr 2016, 21:17

cikazubo je napisao/la: Ima izdvjen klip kad Dejan Nikolic govori o tome, ne znam sta je smijesno kad se kaze da se pratilo 80 igraca :?
Ko ce ba pratiti 80 fudbalera i to na polusezoni?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 apr 2016, 21:20

amazon je napisao/la:
cikazubo je napisao/la: Ima izdvjen klip kad Dejan Nikolic govori o tome, ne znam sta je smijesno kad se kaze da se pratilo 80 igraca :?
Pa i meni je to bilo čudno....PITAO sam bez zle namjere i provokacija... Puno mi to nesto al eto ima klip,sad dal je lovačka il nije...nebitno ba samo mi velika cifra igrača koji se prate...kolko ti skauta treba da to upratis
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 apr 2016, 21:21

cikazubo je napisao/la:
Ima izdvjen klip kad Dejan Nikolic govori o tome, ne znam sta je smijesno kad se kaze da se pratilo 80 igraca :?
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 01 apr 2016, 21:22

Ma sta ce mi klip, pa imam mozga. Jedno je realnost, a drugo je prica. Jedva imamo pomocnog trenera, a ne da neko prati 80 fudbalera. Pa to treba da bude grupa ljudi da sve odradi.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 01 apr 2016, 21:27

amazon je napisao/la:
"Praceni" su unaprijed 2 mjeseca cim je Edis preuzeo ekipu, tad se upalio alarm u cijelom klubu, i imat 80 fudbalera u otpicaju nije automatski znacilo da se islo skautirat i da su se radile precizne analize, s obzirom da smo doveli 14 tj 15 to je sasvim logicno, ako si doveo 2 klasicna napadaca normalno da si se interesovao za 10-tak imena evo ja licno bi pored dovedenih sigurno odma mogao nabrojat jos 6-7 koji bi mi bili u mislima a ne strucnom stabu, pa to je onda filtrirano na 5-6 i dovedes na kraju dvojicu, i tako se na svakoj poziciji radilo, pregovori su poceli tek kad se odabir sveo na 30-tak igraca, kad si u opticaju imao npr nekih 4-5 igraca za odredjenu poziciju, a nije ni tajna da se neki nisu uspjeli dovesti s kojima smo mislili da smo sigurni ( Senijad, Burekovic i dr. ), a da su drugi pred sami kraj postali opcija ( Miro i Zaha ).. Ukljucite mozak , ne mozes pratit 15 igraca i svih 15 dovest, nije FM, vec teza posao na sve i jednom transferu.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 01 apr 2016, 21:31

Ma ne možeš im objasniti, ne trudi se uzalud.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 01 apr 2016, 21:35

Nije skautirano 80 igrača, već je to bila cifra igrača koji bi mogli biti interesantni. Spisak je skraćen na 30 fudbalera, zajedno sa stručnim štabom, od čega je 15 dovedeno. Jedan od njih je bio na probi, a igrače poput Bekrića, Lendrića, Stevanovića, Zahirovića ili Zolotića nije ni potrebno skautirati.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 01 apr 2016, 21:40

Rokoko87 je napisao/la:Ma ne možeš im objasniti, ne trudi se uzalud.
Ne znam kako neko ne moze shvatit da je ovo samo ozbiljnost u radu, nista spektakularno, hoces ne jednog ne dvojicu nego dvocifren broj igraca, na skoro svim pozicijama po dvojicu, i sta mislis da pratis desetoricu, i da ih sve zovnes, i da ce ti svi doc.. :facepalm: Pa nismo Bayern, valja dovest igrace ove kvalitete u BiH, neki su iz ugovora dolazili, neki ce doci na ljeto.. Ali eto za njih je ovo u domenu naucne fantastike..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 apr 2016, 21:41

Ima logike da se nabaca na papir 80 igrača s obzirom da je strašno teško dovesti kvalitetnog igrača u zimskom prelaznom roku a i s obzirom da je uprava Želje baš zagrizla da se strašno pojača u ovom roku. To je bukvalno bilo sastavljanje spiska od svih mogućih igrača koji su stručnom štabu pali napamet :D
Nad tobom sunce najljepše sja

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 01 apr 2016, 21:46

ovako to ide, imaš menadžera sa pet ili šest igrača koje plasira, pa nazoveš još par menadžera pa oni ponude svoje igrače, par igrača nađe trener pa par igrača nađu članovi uprave i tako to ispade cifra od 20 ili 30 igrača. Tako je to u svakom klubu koji vrši ozbiljan remont ekipe.

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 01 apr 2016, 21:52

amazon je napisao/la:
Onaj kome je to posao, tu je nesto cudno je li ?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 01 apr 2016, 21:53

cikazubo je napisao/la:
Ne znam kako neko ne moze shvatit da je ovo samo ozbiljnost u radu, nista spektakularno, hoces ne jednog ne dvojicu nego dvocifren broj igraca, na skoro svim pozicijama po dvojicu, i sta mislis da pratis desetoricu, i da ih sve zovnes, i da ce ti svi doc.. :facepalm: Pa nismo Bayern, valja dovest igrace ove kvalitete u BiH, neki su iz ugovora dolazili, neki ce doci na ljeto.. Ali eto za njih je ovo u domenu naucne fantastike..
Eto vas dvojica ste pametni shvatate a ostali ne shvataju. Ne znam gdje je napisano da uprava ne radi ozbiljno? Napisano je samo da 80 igraca se nije moglo pratiti. Valjda znas sta znaci PRATITI igraca. Ako je pratiti igraca napisati na papir 80 imena onda jesmo.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 01 apr 2016, 21:55

amazon je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Eto vas dvojica ste pametni shvatate a ostali ne shvataju. Ne znam gdje je napisano da uprava ne radi ozbiljno? Napisano je samo da 80 igraca se nije moglo pratiti. Valjda znas sta znaci PRATITI igraca. Ako je pratiti igraca napisati na papir 80 imena onda jesmo.
Eto ti pametan rodi majka, pa bolje znas od ljudi iz uprave.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 01 apr 2016, 21:56

Druga je stvar sto ja razmisljam svojom glavom, a ti pises kako ti strajkaci odrede ili napisu. Da oni napisu da je Grbavica crna, ti bi dosao rekao Grbavica je crna, uz obavezno da nazoves tog nekog glupanom. Pa se malo mimoilazio.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 01 apr 2016, 21:59

Aldine, to što ti shvataš stvari na neki svoj način nije naš problem.
Napravili su spisak, pošto su većinom to bila provjerena imena za našu ligu nije ih bilo potrebe pratiti i morao si imati alternativu, neki su dolazili na probe, neki će doći na ljeto, a neki nisu mogli i otišli su drugim putem kao Senijad ili ostali u svom klubu kao Bureković.
Pratili su da li će im doći druga ponuda ili da li će raskinuti ugovor, ne mora to samo biti skautiranje.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 01 apr 2016, 22:01

Lupetaj na fksinfo aldine

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 01 apr 2016, 22:03

Zivio fksinfo !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.